- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
Hepimizin pismanliklari var inan.bunun için rabbimize sığınmak en doğrusu.Hosbuldum, hayatım pişmanlıklarla dolu, bende katılıp tovbe etmek istiyorum daha fazla. İnsallah affolur teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin pismanliklari var inan.bunun için rabbimize sığınmak en doğrusu.Hosbuldum, hayatım pişmanlıklarla dolu, bende katılıp tovbe etmek istiyorum daha fazla. İnsallah affolur teşekkür ederim
Cnm msji gormemisim :) 25 yasndaym 2. Evliligm 1.5 senede istiyrzevet totem olsun dedim cnm.baya gorunce bile icim tuhaf oluyo sanki gercek gibi sevincle doluyor.
RABBIM nasip edicek insallah tum isteyen kardeslerime banada birlikte.
yasin kac?kac yillik evlisin?
Estağfurullahhanımlar cahilliğimi bağışlayın lütfen 3000ni bölüşecek miyiz bir kişimi okuyacak emin olayım yanlış bişey yapmayım
Benide eklermisin?
Hoşgeldiniz canlar.sözlerinde 7 ve 8. Sıradan koyuyorm listeye. Güncel listeyi saat 16:00 sıralarında paylaşacağım inşallah.cuma günü de başlayacağı hayırlısı ile@tkglcn beni de ekler misin arkadasim bu sayede tovbelerimizi arttiririz belki Rabbimiz magfiret eder gunahlarimizi affeder.
Vesile olduğun için Allah razi olsun tüm dualarini kabul buyursun inşallah.
Ömrümü yediniz , ömrümüHu huuablam sendemi burdasin.bak totem yaptim nsl yakismismi hamislik.
insallah bir gun gercegide olur
Benide eklermisinzi
benide eklermisiniz birde bugün mü başlıyoruz.
Hosgeldn cnm seni de ekleyecegm listeye şuan telden giriyorum.Bnde varim arkadaşlar
Canm katilmak istersen eger ariyana