Haklisin canım cuma da mübarek gün.yarın lsiteyi duzenlerim cumaya kadar oturur.cuma da başlarız hayirlisiylacnm bence listeyi kapatmadan dualara baslanmasin.gerekirse yarin bekler cuma baslariz.
maksat bastan sona kadar herkese esit dua okunsun.listede karisiklik olmamis olur.
tamam cnm sorun yok nasil gerekirse yaz.insallah katilir tubis. onsuz olmaz...Hosgeldn o zmn hayatm. Seni de @tubatesbih kesinlessin ondan sonraya ekliyorum 5. Sıraya eğer katılmazsa4. Sıradan ekleyecegm listeye bitanem.Allah yar ve yardımcımız olsun insallah
Allah yardım ediyo geeeeeltubatesbih .!.:cnm dualarim birikti bi yandan da cok istiyorum katılmayı
Hu huuAllah yardım ediyo geeeeel
Ne kusuru bitanem.hoş geldin listeye 6. İsim olarak ekleyecegm seni de :)@tkglcn beni etiketlemişsin ama ben fark etmemişim canım kusura bakma. Şans eseri denk geldim topigine.
Allah utandırmasın diyelim benide ekleyebilirsin canım.
MERSİ canımNe kusuru bitanem.hoş geldin listeye 6. İsim olarak ekleyecegm seni de :)
Totem mi yptn?bnde iki haftalık gebe görünce nsl oldu dye dusunuodum iki hftalk öğrenmek için çok erken ya.bnde bebis isteyenlerdenm rabbm nasip eder ins isteyen herkeseHu huuablam sendemi burdasin.bak totem yaptim nsl yakismismi hamislik.
insallah bir gun gercegide olur
evet totem olsun dedim cnm.baya gorunce bile icim tuhaf oluyo sanki gercek gibi sevincle doluyor.Totem mi yptn?bnde iki haftalık gebe görünce nsl oldu dye dusunuodum iki hftalk öğrenmek için çok erken ya.bnde bebis isteyenlerdenm rabbm nasip eder ins isteyen herkese
Rabbim yürekten isteyen herkese o duyguyu yaşatsın.Totem mi yptn?bnde iki haftalık gebe görünce nsl oldu dye dusunuodum iki hftalk öğrenmek için çok erken ya.bnde bebis isteyenlerdenm rabbm nasip eder ins isteyen herkese
amiinn insallah allahim kimsenin gozunu yolda ,gonlunu darda birakmasin.Rabbim yürekten isteyen herkese o duyguyu yaşatsın.
Vakti zamani geldiğinde hayırlı evlatlarinizi alırsınız kucağınıza
Sizin durumunuzu az çok tahmin edebiliyorum benim çok yakın bir arkadaşımın da çocuğu olmuyor. O kadar çok istiyor ki Benimki leri seve seve bitiremiyor. Hep.dua ederim ona Rabbim hayırlısı ise tez zamanda versin diye. Rabbim. Herşeyin zamanını bilir.amiinn insallah allahim kimsenin gozunu yolda ,gonlunu darda birakmasin.
sevinecegimiz gunler yakindir insallah...
isteyip elde edememek cok zor.imtihanimiz agir.RABBIM YARDIM ET...
Rabbime sığınıp yalvardiktan tevbe ettikten sonra niye olmasın.En ağır günahlar bile affolur mu sizce?bende katılmak istiyorum
ONU ANCAK ALLAH BILIR.En ağır günahlar bile affolur mu sizce?bende katılmak istiyorum
ALLAH bagislasin evlatlarinizi...Sizin durumunuzu az çok tahmin edebiliyorum benim çok yakın bir arkadaşımın da çocuğu olmuyor. O kadar çok istiyor ki Benimki leri seve seve bitiremiyor. Hep.dua ederim ona Rabbim hayırlısı ise tez zamanda versin diye. Rabbim. Herşeyin zamanını bilir.
Rabbim bagislayici ve merhamet sahibidir.senin yürekten ettiğin her dua ve tövbe elbet yerini bulacaktır. Biz ustumuze düşeni yapıp gerisini Rabbimize bırakırız.Allah deyip yola çıkan yolda mi kalırmış?En ağır günahlar bile affolur mu sizce?bende katılmak istiyorum
Hosbuldum, hayatım pişmanlıklarla dolu, bende katılıp tovbe etmek istiyorum daha fazla. İnsallah affolur teşekkür ederimRabbim bagislayici ve merhamet sahibidir.senin yürekten ettiğin her dua ve tövbe elbet yerini bulacaktır. Biz ustumuze düşeni yapıp gerisini Rabbimize bırakırız.Allah deyip yola çıkan yolda mi kalırmış?
Hosgeldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?