- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
hayir cnm cok uzun surmuyor tabiki.Bu is icin cok zaman gerekiyo dimi bide istedigimiz zaman yapilabiliyormu bnm 4 bucuk aylik oglum varda pek sitede aktif olamiyorum
Aminn amin cümlemizin sağolasinhayir cnm cok uzun surmuyor tabiki.
gunluk okuyoruz.siteye girip sadece okudum yazip cikmak yeterli oluyor.
RABBIM hepimizin okuduklarini kabul etsin.isteklerimizi nasip eylesin.sizinde evladinizi size bagislasin...
Seslimi okuyosunuz bide hem kendinize sonrada ogun sıra kimdeyse onami okuyosunuzBenimde 3 aylık oğlum var sabah namazından sonra o uyurken okuyorum sadece burda değil bikaç duam daha var yarım saat sürüyo çok zor değil canım Rabbim yardım ediyo zaten :)
Seslimi okuyosunuz bide hem kendinize sonrada ogun sıra kimdeyse onami okuyosunuz
Peki ikinci sorumada cvp verirmisinizduayi kendi duyacagin kadar sesle etmelisin.
ne agiz icinde tamamen mirildanmak ne de bagira cagira dua etmek hos gorulmemis.
http://www.sorularlaislamiyet.com/a...i-dua-etmek-hakkinda-bilgi-verir-misiniz.html
Peki ikinci sorumada cvp verirmisiniz
Demislerki allahuekber la ilahe illaevet hergun sirasi gelen icin hepbirlikte dua ediyoruz.
ama yarin ben okuyamayacagim icin bugunden aldim yarin sirasi gelen arkadasin duasini,sabah onun icin dua ettim mesela.
Hmm peki hergun bi arkadas icin estağfirullah çekilecek onun öncesinde de 33 la ilahe illallah 33 Allahuekber 33 te sübhanallah çekilecek denmis bide tevvab cekenlerde varmis bu isteğe bağlimi yani bide ogun sırasi gelen arkadasa estagfirullah çekmeden oncemi hergun kendiniz icin estagfirullah çekiyorsunuzevet hergun sirasi gelen icin hepbirlikte dua ediyoruz.
ama yarin ben okuyamayacagim icin bugunden aldim yarin sirasi gelen arkadasin duasini,sabah onun icin dua ettim mesela.
Demislerki allahuekber la ilahe illa
Hmm peki hergun bi arkadas icin estağfirullah çekilecek onun öncesinde de 33 la ilahe illallah 33 Allahuekber 33 te sübhanallah çekilecek denmis bide tevvab cekenlerde varmis bu isteğe bağlimi yani bide ogun sırasi gelen arkadasa estagfirullah çekmeden oncemi hergun kendiniz icin estagfirullah çekiyorsunuz
Demislerki allahuekber la ilahe illa
Hmm peki hergun bi arkadas icin estağfirullah çekilecek onun öncesinde de 33 la ilahe illallah 33 Allahuekber 33 te sübhanallah çekilecek denmis bide tevvab cekenlerde varmis bu isteğe bağlimi yani bide ogun sırasi gelen arkadasa estagfirullah çekmeden oncemi hergun kendiniz icin estagfirullah çekiyorsunuz
Cok sagolun valla bilgilendim sayenizde Kuran-ı kerim okumayi biliyorum ama dediklerinizi bilmiyodum allah razi olsun hepinizdenAllahumme Ya Tevvab ceken kisi benim.
Allahumme Ya Tevvab ey tevbeleri kabul eden Allahim demek.
estagrullah`tan once cekilen 33 la ilahe illallah 33 Allahuekber 33 te sübhanallah tesbihleri Allahi ovmek icin cekilen tesbiher,once Rabbini ovup yuceligini kabul edip tevbe etmeye baslamak daha uygunu.
El Tevvab ismini tovbe ettigimiz icin cekiyorum,eger sifayla ilgili bi dua etseydik Ya Safi ismini cekerdim,bu tamamen durum ve kisiyle alakali.
sen Ya Tevvab cekmek zorunda degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?