Merhaba. Bu çok hassas bir konu incecik biz çizgi gibi düşünün .. özellikle de eğer ciddi bir adım varsa söz nişan gibi ozaman çok net olmalısınız birbirinize ,ben nişanlandığımda eşime sorma gereği duymuştum çünkü benden önce de bir nişan davası geçmiş başından içim huzursuzdu bense bütün benliğimle sevgimle ilk defa hem ciddi bir ilişki kurmuştum Hemde ozamana kadar kimseyle birlikte olmamıştım yani .. eşime nazikçe sordum yani böyle nasıl desem kibar şefkatli sormak lazım böyle bir kıskançlıkla öfkeyle sorulduğunda asla bir erkekten cevap alamazsın. Ya naz ayağını oyunayacaksın yada böyle sevgi dolu sakiiiin hanım hanımcık olacaksın anca öyle öğrenirsin ama bu onun dürüstlüğüne kalmış bişey .. bide erkeklerin hayatı biraz daha farklı olabiliyor bazen geçmiş seni sadece yaralar bunu bilmeni isterim. Bilmemen senin için daha iyi aslında ama sana yalan da söyleyebilir seni kaybetmemek için olabilir mesela. Duyacakların karşısında soğuyabilirsin bence kimse kimsenin geçmişini sorgulamamalı adı üstünde geçmiş gitmiş senden öncesi olduğu için aşırı merak da etmen gerekmez ben şimdi kendi adıma konuşuyorum düşünüyorum da hiç sormasam da olurmuş ama eşimin bana dürüst davranışından dolayı yine de mutlu oldum açıkçası inşallah kırılcak şeyler duymazsın