- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
-
- Konu Sahibi ruzgargulu123
Bunun bitkisel bi tedavi yöntemi olmali. Maydonoz kürü yapin ve icin, ve sicak maydonozu cikarip kurutup sargi beziyle camasiriniza koyun. Ve iceceginiz suya limon dilimi,taze nane,tane zencefil koyarak icin surekli. Birde sekerli seyler yemeyin. Gunluk yogurt,yatmadan once kefir için. Sizde mucadeleci olun. Kalici biseymi bu?Hayatımı yaşayamadıktan yataktan bile doğru düzgün çıkamadıktan sonra bi fark olduğunu sanmıyorum ... ölüm en kolayı sürünmek zor ... işimden herseyimden oldum
Çocuğunun olmamasına etken illa bişey vardır ,bulunca olacağına eminimYasam kaliteni etkiliyor evet. Ama bu durumdan daha beter durumda olanlar var canim. Ayrica intiharla ahiretini bitirirsin, Allahin verdigi cani Allah alir. Ne derece etkiliyoki, ne yasiyorsun mesela, benimde bu sebepten cocugum olmuyo mesela ama isyan etmiyorum. Hayatta hersey imtihan.
Çok teşekkürler tavsiyeleriniz içinBunun bitkisel bi tedavi yöntemi olmali. Maydonoz kürü yapin ve icin, ve sicak maydonozu cikarip kurutup sargi beziyle camasiriniza koyun. Ve iceceginiz suya limon dilimi,taze nane,tane zencefil koyarak icin surekli. Birde sekerli seyler yemeyin. Gunluk yogurt,yatmadan once kefir için. Sizde mucadeleci olun. Kalici biseymi bu?
Probien kullan yanma içinCanim sende gelişme var mi? En son tedaviye başlayacaktın.
Kizlar bu arada yanmalariniz benim gibi idrarinizi yaparken ve sonrasinda oluyosa Ağrılı mesane sendromu diye bir sey buldum. Ben sorunumun bu olduğunu düşünüyorum şu sıralar. Mesanemde agri falan yok ama idrarimi yaparken sanki idrar yolu enfeksiyonuymusum gibi acı ve yanma var her gün. Bu da ağrılı mesane sendromunun semptomlarindan biri. Birkac arkadas kasıklarinin oralarda agri ve yanma olduğunu yazmış. O zaman kesinlikle bi arastirin derim. Mesane agrisi olabilir. Pek bilinmeyen yeni yeni üzerinde çalışmalar yapılmaya başlanmış bir hastalık. Dün yine başka doktora gittim durumumu anlattim ve bundan şüpheleniyorum dedim. Bana "o ne?" dedi. Gercekten Allah bize sabır versin..
lusi, blokajı nasıl yapıyorlar? acılı bir işlem mi? Biraz anlatır mısın?Yaptırdım iyi gelmedi malesef
Bana özelden mesaj atarsan detaylı bilgi verip yardımcı olmaya çalışırım .... blokajlar acılı işlemler değil .... benm mikrop olduğu için blokajlar yaramamış şimdi baya iyimlusi, blokajı nasıl yapıyorlar? acılı bir işlem mi? Biraz anlatır mısın?
ben şimdi yoldayım, sen rica etsem özel mesajı başlatır mısın? Bu 1-2 pek sık giremicem. Özelde kayıt kalsın, unutmayayımBana özelden mesaj atarsan detaylı bilgi verip yardımcı olmaya çalışırım .... blokajlar acılı işlemler değil .... benm mikrop olduğu için blokajlar yaramamış şimdi baya iyim
Nasil bi uygulama yaptiki?
nevermin vajina yanması sorunu bendede var gece gündüz hiç geçmiyo nasıNasil bi uygulama yaptiki?
nevermin vajinalyanma sorunu bendede var nasıl bir çözüm buldun seninki geçtimiNormalde dr lar bunu pek onemsemiyo. Neo penotranla gönderiyolar. Halbuki bizim icin cok skntılı bi durum..