Geçmeyen vajinal enfeksiyon?

B
Öncelikle geçmiş olsun. Mantar için gittiğinizde yani ilk kaşıntı ve akıntı için gittiğinizde doktor muayene falan etti mi vajina içine baktı mı yoksa o bölgeye bakmadan mı ilaç verdi?

YAAA AYNIYIZ YAA tek merak ettiğim şey akıntı olduğu yer vajina girişi orası sizinde kızarık mı hep yoksa tek benim mi aşırı kızarık ve hassas delircem

Merhaba sizinde vajina girişinde kızarıklık var mı ve iç dudak kısmı kızarık mı

Ay bu bennnnn. Yıldım yıldım neler kullandım yok geçmedi en son lazer yaptırmıstım 1 seans doktoruma o baya iyi geldi. Meğer bu lazer süreliymiş ben de onu atlamışım su son dönemde inanımaz sıklaştı. K.k da bir konu da gördüm “geçmeyen mantarımı 2 seans lazer ve prb ile çözdüm” diye. Sonra dedim ki ben bunu yaptırdığımda geçmişti. Hemen kalktım doktorum saynur hocaya gittim 1 seans lazer 1 seans prb yaptırdım bu bana iyi gelicektir ama riske atmak istemiyorum 1 seans daha lazer olucam. Sizde bir araştırın isterseniz

fayda gördünüz mü acaba

Daha önce cinsel birlikteliğiniz olmadıysa nasıl kültür verip sonucu temiz aldınız ve kültür veremedim bende bekarım doktorlar almak istemiyor açıklık yok cunku

merhabalar, bende 4 yıldır bu illeti çekiyorum sürekli idrar enfeksiyonu geçiriyorum düşünüyordum devlet hastanelerinde hiç bir sorun bulunamadı en son üroloji bölümüne gittik ve Allah razı olsun hoca en azından üreaplazma bakterisi tespit etti. monodoks kullandık 6 ay geçti 2023 ekim gibi tekrar etti monodoks tetradoks kullanmama rağmen geçmedi lazer düşünüyorum ama gerçekten o bakteriyi öldürüyor mu acaba tekrar etmesinden çok korkuyorum her ay 4 5 bin malesf özellere gidiyor bitkisel bir çözümü de yok malesef bence .. kefir vs içiyorum ama ne kadar etkisi olur bilinmez . en son doktorum ornisid ve azitro beraber kullanılacak şeklinde verdi şuan batmalarım var ama ondan mıdır yoksa başka birşey midir bilemedim çeken bilir bunu piskolojik bir rahatsızlık değil bu ama bunu anlatamayız kimselere. bana öneri de ve yapılan işlemlerle ilgili sonuçlarınızdan bahsedebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…