- 26 Nisan 2020
- 198
- 102
- 22
-
- Konu Sahibi Ben lanet bir sismanim
İlk baştaki kaşıntıya eşlik eden tam bir akıntı değildi süt kesiği tarzı bir akıntıydı. Şimdi çoğunlukla sarı bazen yeşile çalan bir akıntı oluyor bu da kaşıntı yapıyor. Hijyen açısından her şeyi gerektiği gibi yapıyorum uzun zamandır takıntı bile oldu ama şikayetlerimi hafifletmedi. Cevabınız için teşekkür ederim bu arada.pek emin olamasam da ilk başta şikayetiniz kaşıntı ve beyaz akıntıymış (ıslaklık), birtakım ilaçlar sonrası şikayetiniz kaşıntı ve kuruluğa dönmüş gibi anladım ben. bence ilk şikayetiniz tamamen normal bir şeydi fakat yanlış tedaviler yüzünden başka bir şeye evrildi. beyaz akıntı olması aslında sağlıklı olduğunuzu gösteren en önemli bulgu. kuruluk ise normal karşılanmaz. reglinizi zamanında oluyorsanız uzmanlar regl uzunluğunun ve yoğunluğunun pek önemi olmadığını söylüyorlar o açıdan da bir sıkıntı yok diye düşünüyorum. tsh falan normal mi bu arada? bende de beyaz akıntı fazla geliyor ve bazen regl sonrası kanlı karışık akıntı olabiliyor fakat bende hipotiroidi var ondan kaynaklı olabilir denmişti. kaşıntı problemi de oluyor ama genel hijyen kurallarına dikkat ettikten sonra bir probleminizin kalmayacağını düşünüyorum. öneri istememişsiniz ama ben yine de söyleyeyim: genital bölge suyla güzelce temizlenmeli ve kurutulmalı. sık sık iç çamaşırı değiştirilmeli ve günlük ped vb kullanılmamalı. tuvaletiniz geldiği gibi yapmalı, bekletmemelisiniz.
Daha önce kimseyle cinsel ilişkide bulunmadım ki nasıl hpv olabilirHpv testi yaptırın, bende de ilaçlara rağmen tekrarlayan mantar vardı hpv çıktı.
hpv olamaz tabii ki, tam okumamıslardırDaha önce kimseyle cinsel ilişkide bulunmadım ki nasıl hpv olabilir
Tam cinsel ilişki olmasa da bulasir ama siz bilirsinizDaha önce kimseyle cinsel ilişkide bulunmadım ki nasıl hpv olabilir
tam değil yarım çeyrek hiçbir türlü yok jfjfajfl yani herhangi birinin cinsel organıyla temas yokTam cinsel ilişki olmasa da bulasir ama siz bilirsiniz
Merhaba bende de vajinal kaşıntı ve kötü koku problemi var doktora gideceğim ama çok korkuyorum hpv falan diye sizin belirtileriniz nelerdi ve nereye gidip ne yaptınız nasıl anlaşıldıTam cinsel ilişki olmasa da bulasir ama siz bilirsiniz
Bir yıl ilaçlara rağmen sürekli tekrarlayan kötü koku vardı kaşıntı o kadar yoktu.bir de iliskide kanama sorunu yaşadım.smear testlerim temiz çıkıyordu bisi yok dediler sürekli içim rahat etmedi ketemde hpv testi yaptırdımMerhaba bende de vajinal kaşıntı ve kötü koku problemi var doktora gideceğim ama çok korkuyorum hpv falan diye sizin belirtileriniz nelerdi ve nereye gidip ne yaptınız nasıl anlaşıldı
yaşım 18 15-16 yaşlarımdan beridir var akıntım yeşilimsi bazen kötü kokuyor bazen kaşıntı oluyor ve geçmiyor 3 defa gittim hastaneye antibiyotik yazıyorlar en son gittiğimde yazdılar tekrar kullanmadım çok sıkıldım antibiyotik zaten zararlı birde işe yaramıyor gerçekten çok utanıyorum şu an belki ilişki açısından sorun değil ama ileride evlilik vb şeyler olduğunda ne yapacağım (daha önce hiç ilişkiye girmedim) çok zor bir durum ne yapacağım İnan bilmiyprum bendetam değil yarım çeyrek hiçbir türlü yok jfjfajfl yani herhangi birinin cinsel organıyla temas yok
ayynisi bende jinekoloğa gitmeye devam bakalım doktor bana en son takviye verdi dediğim gibi geçmezse tekrar gidicem nioli yağını denemeyi düşünüyorum bir de o da iyi geliyor diyorlar bence utanma yani ben utanmıyorum -utanmamaya çalışıyorum- sorun çözülene kadar doktora gidip araştırmak yapabileceğimiz tek şey maalesefyaşım 18 15-16 yaşlarımdan beridir var akıntım yeşilimsi bazen kötü kokuyor bazen kaşıntı oluyor ve geçmiyor 3 defa gittim hastaneye antibiyotik yazıyorlar en son gittiğimde yazdılar tekrar kullanmadım çok sıkıldım antibiyotik zaten zararlı birde işe yaramıyor gerçekten çok utanıyorum şu an belki ilişki açısından sorun değil ama ileride evlilik vb şeyler olduğunda ne yapacağım (daha önce hiç ilişkiye girmedim) çok zor bir durum ne yapacağım İnan bilmiyprum bende
Doktorun yazdığı hapları kremler ve takviyelerden bahşeder misin acaba bizim doktorlar mı hiç ilgilenmediler test falan hiç yaptırmadım. Utanma olayı şu an olmasa ilerde olur diye …ayynisi bende jinekoloğa gitmeye devam bakalım doktor bana en son takviye verdi dediğim gibi geçmezse tekrar gidicem nioli yağını denemeyi düşünüyorum bir de o da iyi geliyor diyorlar bence utanma yani ben utanmıyorum -utanmamaya çalışıyorum- sorun çözülene kadar doktora gidip araştırmak yapabileceğimiz tek şey maalesef
Ben özel hastaneye gittiğimdendir belki bana en son doktor duobalance probiyotik ve venatura kuersetin yazdıDoktorun yazdığı hapları kremler ve takviyelerden bahşeder misin acaba bizim doktorlar mı hiç ilgilenmediler test falan hiç yaptırmadım. Utanma olayı şu an olmasa ilerde olur diye …
Has ben devlete. Gittim işe yaramadı galiba probiyotik ağırlıklı şekersiz beslenmemiz gerekmiş birde sirkeyle suyu karışıtırıp o bölgeye sürsem tahriş eder mi ki aklımda o kadar soru var ki doktorlar dinlemiyor bileBen özel hastaneye gittiğimdendir belki bana en son doktor duobalance probiyotik ve venatura kuersetin yazdı
Bence sürme doğru gelmedi bana çünkü flora bozulabilir -ki bozulmuş gibi de duruyor bizde- evet şekersiz beslenmeyi doktorum da söyledi şeker mantarı tetikliyormuş ibs de öyleHas ben devlete. Gittim işe yaramadı galiba probiyotik ağırlıklı şekersiz beslenmemiz gerekmiş birde sirkeyle suyu karışıtırıp o bölgeye sürsem tahriş eder mi ki aklımda o kadar soru var ki doktorlar dinlemiyor bile
Tamamdır kb biraz fazla sordum ama hani buradakilerin çoğu fitil vb şeyler kullanabiliyor ama biz kullanamıyoruz gelişme olursa ilaç iyileşme vs buraya yazarsan benim görebileceğim şekilde çok sevinirim teşekkür ederimBence sürme doğru gelmedi bana çünkü flora bozulabilir -ki bozulmuş gibi de duruyor bizde- evet şekersiz beslenmeyi doktorum da söyledi şeker mantarı tetikliyormuş ibs de öyle
önemli değil evet genelde fitil geçiriyor sanırım sen de aynı şekilde bir gelişme olursa buraya yaz lütfenTamamdır kb biraz fazla sordum ama hani buradakilerin çoğu fitil vb şeyler kullanabiliyor ama biz kullanamıyoruz gelişme olursa ilaç iyileşme vs buraya yazarsan benim görebileceğim şekilde çok sevinirim teşekkür ederim