Geçmeyen vajinal enfeksiyon?

Merhabalar, doktor değilim bilmiyorum açıkçası ama bana lazer +prp gerçekten çok iyi geldi. İyi ki yaptırmışım çok şükür o günden sonra olmadı bende birşey sizde araştırın isterseniz. Kendi adıma tavsiye ederim

teşekkür ederim , lazer yaptıracağım ozon tedavisi almıştım daha önce prp yaptırmasam da faydası olur mu acaba

Daha önce cinsel birlikteliğiniz olmadıysa nasıl kültür verip sonucu temiz aldınız ve kültür veremedim bende bekarım doktorlar almak istemiyor açıklık yok cunku
Merhaba aylar sonra girdim hesaba biraz geç cevap vereceğim ama kültür testiyle bekaretin ilgisi yokmuş doktorumun dediğine göre i

Geçmiş olsun iyilestinizmi tedavi oluyor musunuz ureplazma tahlili yaptirdinizmi acaba wcden bulaşıyor sanki belirtiler var sizde

Merhaba ornisid sizde yan etki yaptı mı. Daha önce vajinal enfeksiyon için doktor flagy vermişti. Bilinç bulanıklığı yaptı. Zaten sağlık anksiyetem var. Yan etkilerini okuyunca korktum. Geçen sefer flagy i yarım birakmistim çok etki yapmıştı. Bu sefer doktor ornisid vermiş içmeye korkuyorum.

Merhaba , işlemler ne kadar tuttu yıl 2024 oldugu için sormak istediö yakın tarih nedemiyle , kendisinin kliniği mi var yoksa hastanede mi çalışıyor

Merhaba , işlemler ne kadar tuttu yıl 2024 oldugu için sormak istediö yakın tarih nedemiyle , kendisinin kliniği mi var yoksa hastanede mi çalışıyor
Valla 20.000tl tutmuştu çünkü ben 2 tane prp 1 tane lazer yaptırdım garanti olsun diye. Geçti bitti çok şükür yaza doğru bir daha yaptırıcam

Valla 20.000tl tutmuştu çünkü ben 2 tane prp 1 tane lazer yaptırdım garanti olsun diye. Geçti bitti çok şükür yaza doğru bir daha yaptırıcam
Tamam canım ben de aynı valla akıntı fazla , 1 yıl oluyo geceleri yanma aralarda yokluyo bazen de ilişki sırasında şişkinlik… icmediğim antibiyotil kalmadı fitil, flora bozuldu , kefir probitoik ve takviye vitaminlerle bi yere kadar hani sadece su ile temizliyorum, çamasırlarım pamuklu ve ütülü her seye özen gösterip hala hayat kalitem düşüyo yani ben de bunu yaptırıcam artik, doktor adi neysi sizin ? Onu da öğrenebilir miyim, acıyo mı işlem bi de? ilişki sonrası tekrarlamadı dimi hic cok sordum ama real hayatta tavsiye edebilecek kimse yok benım her seyi tek basıma yapıcam

Benim doktorum doç. Saynur yılmaz. İstanbul kurtköyde. İlk bir sızlama oluyor ama dayanılmayacak acı değil hemen geçiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…