geçmeyen vajinal akıntı,rahim ağzı yarası

lca123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2024
8
0
27
Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza veya desteğinize ihtiyacım var çünkü bu konu yıllardır psikolojimi bozmuş durumda. 5 6 yıldır geçmeyen vajinal akıntım var. Defalarca doktora gittim mantar olduğunu söylediler. Herhangi bir kaşıntı, yanma vs yok. Sadece çok yoğun bir akıntı. Kullanmadığım fitil, krem, hap kalmadı. En son Kasım ayında bunları tekrar kullandım ilaçlardan sonra da doktor önerisiyle vajinal duş yaptım. Akıntılardan dolayı vajina iç dudaklarımda yanyana birden fazla pütürlük şişlik oluştu. Siğil sanıp korktum doktor enfeksiyondan dedi. Her yıl düzenli smear veriyorum bir sorun cıkmıyor. Bugun yine smear vermeye gittiğimde doktor rahim ağzında yara olduğunu ilaçlardan sonra geçmezse yakacağını söyledi ve çok yoğun akıntın var diye de ekledi. Duo balance bv cran, nioli yağı her şeyi denedim ama bir sonuca ulasamıyorum hala cok yogun sarı beyaz akıntım var. Tuvalete gitmek istemiyorum akıntılar yüzünden. Simdi de rahim ağzı yarası cıktı basıma. Benzer bi tecrübesi olan var mı? Rahim ağzı yarası mı bunlara sebep oluyor yoksa akıntı mı yara yapıyor? Veya artık akıntılarımı fizyolojik sayıp kabullenmeli miyim? Çok yoruldum.

Evet biliyorum var mi bir diyecegin? kabul et iste yanlislik var. En iyisi ya da en pahalisi diye yanlis olmayacagi anlamina mi geliyor. Devlette de ozelde de farkli zamanlarda smear ve hpv testi verdim speklumla acilip direk rahim agzindan aliniyor. Zaten sorun olacak veya sorunlu bolge rahim agzi bunu neden kabul etmiyorsunuz.
Öncelikle sevineyinizi bu kadar düşürmeyin ki kinusabilelim.cocuk gibi var mı diyecegin falan komik oluyor.bebim sorduğum hpv ve smear değildi tek başına yapılan hpv dna testiydi.ozellikle hemşireye de sordum bu şekilde de oluyor dedi.hemsireden iyi bilecek değilsiniz heralde bak bende buna gülerim işte 🤭

Hahaha😅 ben burda diğer üyelerin kolposkopi deneyimlerimi ve okuduklarımı aktardım, canı yanmasın diye de yine de önden uyardım İNSANİ BİR ŞEKİLDE, korkutmaya çalışmışım pes🤦🏼‍♀️ saçmalığa bak ya, cidden hiç sağluklı düşünce yapısına sahip değil, kendim de işlemi olup, akşamına konsere gittiğimi detay olarak yazmışım, moral vermeye çalışmışım. Bir insan bu kadar kötü kalpli olamaz, ya da nereden alt etmeye çalışacağını şaşırdı artık bence😄

hepimizden üstün okuma anlama yetisine sahip olan arkadaşımız 2 kere de yaşımı sormuş😂

Bu arkadaş hocayı gerçekten dinleyip, takip etseydi zaten, o adam soyan laboratuvarlara gitmemesi gerektiğini gayet iyi bilirdi de neyse😅

O Lab. isimlerini hocanın mailine yazıp sorsun bakalım ne cevap verecek, numune alınma şekli için bakalım ne diyecek.

Gelmiş burada ona buna boş boş sallıyor sadece, araştırma kimliğinin zayıf olması ve boş işler ile uğraşacağı yere, biraz okumayı araştırmayı denese canı da maddi manevi yanmaya devam etmeyecek halbuki😃

Öncelikle sevineyinizi bu kadar düşürmeyin ki kinusabilelim.cocuk gibi var mı diyecegin falan komik oluyor.bebim sorduğum hpv ve smear değildi tek başına yapılan hpv dna testiydi.ozellikle hemşireye de sordum bu şekilde de oluyor dedi.hemsireden iyi bilecek değilsiniz heralde bak bende buna gülerim işte 🤭
Ben seviyemden memnunum asagi inemiyorum senin gibi ondan anlamiyorsun. Cocuk olan sensin kabullenmiyorsun. Daha 2 ay once sadece hpv dna testi yaptirdim smear degil HPV DNA gayet de speklumla vajina acilip yapildi. Cidden guluyorum anlamamakta israr ediyorsun.

Al sana sekil A

Eklentiler

• Screenshot_20240421_154022_Google.jpg
    Screenshot_20240421_154022_Google.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 19
Hayir sana gulmeyi tercih ediyorum 😀😀 ayrica testlerini yapan laboratuarlara
Konuşmalarınız açıklamayı hak edecek düzeyde değil.ciddiye almıyorum şu saatten sonra sizi .gülmek yerine arayıp sorup öğrenebilirsiniz hem bir şey öğrenmiş olursunuz.internette numaraları mevcut bana laf
Deniz hanım, bu kadın bundan ne kar sağlayabilir ki? Ben rüzgar hanımın yorumlarını görüyorum ve herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Evet hepimiz stresliyiz ve hepimiz üzgünüz ama bunun kızgınlığını birbirimizden çıkarmak yerine birbirimize daha kardeşçe davransak iyi olmaz mı? Ben laborant değilim. En başta bir hastayım. Ama internetteki tüm yorumları, sayfaları, tezleri okumuş yalamış yutmuş biriyim. Sizin hpv testiniz rahim ağzından alınmamış olabilir çünkü biz bu testi hiç laboratuvarda yaptırmamışız demek ki… vajinal yoldan çubukla alınmadığını bilmemem hemşireliğime bir leke süreceğini hiç sanmıyorum. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Kendime ne kadar çok bilgi yüklersem beni yüceltir. Ki size de söyledim; her gün tıp ilerliyor belki bir gelişme olmuştur diye.
Neyse biz burada birbirimize vurmak için değil; elele tutuşmaya geldi

Konuşmalarınız açıklamayı hak edecek düzeyde değil.ciddiye almıyorum şu saatten sonra sizi .gülmek yerine arayıp sorup öğrenebilirsiniz hem bir şey öğrenmiş olursunuz.internette numaraları mevcut
Bak asagida hpv dna testi nasil yapilir biraktim sana belki idrak edersin de kabullenirsin. Yazik yani bakire degilsen ve sigilin yoksa bu sekilde test yapilip sonucunu ona gore degerlendirmek hem parana hem de emegine yazik sadece uyan bence. Bana gire hava hos neticede seni ilgilendiren bi durum

Evet biliyorum var mi bir diyecegin? kabul et iste yanlislik var. En iyisi ya da en pahalisi diye yanlis olmayacagi anlamina mi geliyor. Devlette de ozelde de farkli zamanlarda smear ve hpv testi verdim speklumla acilip direk rahim agzindan aliniyor. Zaten sorun olacak veya sorunlu bolge rahim agzi bunu neden kabul etmiyorsunuz.
Ayrıca devletin testleri ispanyadan geldi, en kaliteli en güvenilir testler, en güzelini yapmışsınız. Bu bilgiyi de, ben değil yine önemli bir hocamız açıklıyor.,

Hahaha😅 ben burda diğer üyelerin kolposkopi deneyimlerimi ve okuduklarımı aktardım, canı yanmasın diye de yine de önden uyardım İNSANİ BİR ŞEKİLDE, korkutmaya çalışmışım pes🤦🏼‍♀️ saçmalığa bak ya, cidden hiç sağluklı düşünce yapısına sahip değil, kendim de işlemi olup, akşamına konsere gittiğimi detay olarak yazmışım, moral vermeye çalışmışım. Bir insan bu kadar kötü kalpli olamaz, ya da nereden alt etmeye çalışacağını şaşırdı artık bence😄

hepimizden üstün okuma anlama yetisine sahip olan arkadaşımız 2 kere de yaşımı sormuş😂

Bu arkadaş hocayı gerçekten dinleyip, takip etseydi zaten, o adam soyan laboratuvarlara gitmemesi gerektiğini gayet iyi bilirdi de neyse😅

O Lab. isimlerini hocanın mailine yazıp sorsun bakalım ne cevap verecek, numune alınma şekli için bakalım ne diyecek.

Gelmiş burada ona buna boş boş sallıyor sadece, araştırma kimliğinin zayıf olması ve boş işler ile uğraşacağı yere, biraz okumayı araştırmayı denese canı da maddi manevi yanmaya devam etmeyecek halbuki😃
Kendiniz için özelde genel anestezi altında oldum dediniz.devkette lokal için aynı rahatlıkta konusmadiniz ki geçmiş yazışmalarda var isteyen geriye gidip okuyabilir.sizin yaşınızı aklimda tutmak zorunda mıyım gerçekten beni vuracaginiz yer burası mi 😁 bahsettiğiniz hocayı biliyorum diyorum hala inanmıyorsun.adresine kadar biliyorum hem de .siz yazın mail öğrenmiş olursunuz.

Ayrıca devletin testleri ispanyadan geldi, en kaliteli en güvenilir testler, en güzelini yapmışsınız. Bu bilgiyi de, ben değil yine önemli bir hocamız açıklıyor.,
Testin devleti, ozeli veya ozel laboratuar ayrimi yok bence. Netice de saptanmak istenen hastalik rahim agzinda mi? evet. Ornegin vulvadan alinmasi hasta bakire degilse sahtekarliktan baska birsey degil. Soru soran kisinin hem vaktine hem parasina yazik ama anlamak istemiyor. Varsayalim ki kisi pozitif ama test duzgun alinmadigi icin negatif geldi kim telafi edecek gec kalinan zamani. Uyanmasini saglamaya calisiyoruz hala bi afra bi tafra, bilmiyorsan ogren de gel falan fistan. Bence ogrenmesi gereken bir kisi var ve bu cehalete uzuluyorum

Bak asagida hpv dna testi nasil yapilir biraktim sana belki idrak edersin de kabullenirsin. Yazik yani bakire degilsen ve sigilin yoksa bu sekilde test yapilip sonucunu ona gore degerlendirmek hem parana hem de emegine yazik sadece uyan bence. Bana gire hava hos neticede seni ilgilendiren bi durum
Hani nerede göremiyorum.size yazık asıl her şeyi ben bilirim diyen cehaletinize.labaratuvardaki doktordan hemsireden daha biliyorsunuz sanki bir akıllı sizsiniz gerçekten trajikomik.mavi lab.numarasini ara sor zahmet olmazsa

Testin devleti, ozeli veya ozel laboratuar ayrimi yok bence. Netice de saptanmak istenen hastalik rahim agzinda mi? evet. Ornegin vulvadan alinmasi hasta bakire degilse sahtekarliktan baska birsey degil. Soru soran kisinin hem vaktine hem parasina yazik ama anlamak istemiyor. Varsayalim ki kisi pozitif ama test duzgun alinmadigi icin negatif geldi kim telafi edecek gec kalinan zamani. Uyanmasini saglamaya calisiyoruz hala bi afra bi tafra, bilmiyorsan ogren de gel falan fistan. Bence ogrenmesi gereken bir kisi var ve bu cehalete uzuluyorum

Hani nerede göremiyorum.size yazık asıl her şeyi ben bilirim diyen cehaletinize.labaratuvardaki doktordan hemsireden daha biliyorsunuz sanki bir akıllı sizsiniz gerçekten trajikomik.mavi lab.numarasini ara sor zahmet olmazsa
Yukarda bakarsan gorursun. Bak yine soyluyorum amacim o lablar o sekilde yapmiyor demek degil testin yapilis sekli yanlis ve parana yazik. Lab yerine ozel bi klinik ya da hastaneye basvursan senin icin iyi olur. Istedigin kadar inat et beni ilgilendirmez neticede saglik senin para senin.

Gormedigin icin tekrar atiyorum D deniz8886 ve benim icin konu kapanmistir. Aydinlatmaya calisan herkese bi kulp takan sensin ama saglik da senin sagligin. Kendin bilirsin(.)

Eklentiler

• Screenshot_20240421_154022_Google.jpg
    Screenshot_20240421_154022_Google.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 16
Ay bir de yalana başvurması🤦🏼‍♀️😅 Bilgisizliğinin ortaya çıkıp, iyice rezil olması😃

Neyse sayemizde biraz daha maddi kayba uğramadan gözü açılacak inşallah😃

Bankacıyım, özel sağlık sigortam var haklarım var buna rağmen yine de araştırdım, hâlâ da araştırmaya devam ediyorum.

Devleti övmeye başladı birisi .madem neden devleti değil de özeli tercih ettiniz .sonra da para için kolposkopi yaptı doktor diye iftira atıyorsunuz

Ay bir de yalana başvurması🤦🏼‍♀️😅 Bilgisizliğinin ortaya çıkıp, iyice rezil olması😃

Neyse sayemizde biraz daha maddi kayba uğramadan gözü açılacak inşallah😃

Bankacıyım, özel sağlık sigortam var haklarım var buna rağmen yine de araştırdım, hâlâ da araştırmaya devam ediyorum.
Yok biz bilmiyoruz egitimsiz kekolariz ve hic test yaptirmadik. Ben noktayi koydum herkesin kendi sagligi kendi bilir asla yazmayacagim benim icin bu konu kapandi

X