Bahsettiğiniz test alış şeklini, ilk kez duydum bir bilgim yok, okuduğumu da anlamamış olabilirim diyorum, hâlâ algımı sorguluyor, halbuki kendi algısını sorgulaması gerekirken
Üstüne üstlük TAMAMEN İYİ NİYETLE yardımcı olmaya çalıştım, defalarca yarası yakılmış, iyileşmemiş, üzüldüm maddi olarak zarar görsün istemedim ve kendisine özelden tavsiye ettiğim
( hocaya hiç gitmedim ama, İstanbul’ da yaşasaydım düşünmeden giderdim o ayrı ) o hocanın da yara yakma işlemini yapmadığını hatta doğru bulmadığını, farklı tedavi teknikleri olduğunu biliyorum, hem hpv için hem de diğer rahatsızlığı için tavsiye de bulunup, yardımcı olmak istedim. Hoca ona gitmeyip mail, sonuç vs atan, soru soran her hastaya 5 kuruş talep etmeden uzaktan da olsa hastayı arayan soran bilgilendiren ve elinden geldiğince yardım etmeye çalışan vicdan sahibi bir hoca. Kime gittiğin beni ilgilendirmiyor zaten, biz senin doktorunun adını bile bilmiyoruz. İnsanlıktan anlamadığın için bu tarz bir yardımlaşmayı da ANLAMAMAN normal tabi ki de, ne beklersin ki bu zihniyette ki birinden?
Hem de burada o hocaya gidip tedavisini olan arkadaşlardan dinlediğim kadarıyla, hem de hocanın tüm youtube yayınlarını defalarca dinlemiş biri olarak ve hpv konusunda 20 yıldır dünyayı gezmiş, katılmadığı kongre kalmamış, hocanın kendisinin de deyimiyle bu işle kafayı bozmuş bir hoca olduğunu söyleyen ve ticari amaç gütmeyen bir doktor tavsiyesinde bulundum, ki benim de tedaviye ilk başladığımda farklı bir doktor tarafından maddi açıdan dilim yanmak üzereydi ki, sonradan araştırınca o doktor hanımla tedaviyi direkt kestim, tüm samimiyetimle tecrübe mi paylaşmak istedim, adı kazıklanmışsın demek oldu suçlu oldum ve buna karşılık teşekkür ederim bir araştırayım demek yerine, direkt kötü niyete bağlayıp edepsizce yaklaşıyor insana, bir de suçlamaktan başka yaptığı hiç bir şey yok. Cehaleti önce kendisinde aramalı.
Burada da ve özelde belki 10 arkadaşla yardımlaştım, yeri geldi tel. görüşmeleri yaptım, ilk kez böyle birine denk geldim, yazık diye eleştirelecek biri varsa kaba yaklaşımı nedeniyle o da tam kendisidir.
Ona keza; madem çok bilgili, kolposkopi sonrasında da daha ne olacağını bilirdi değil mi, burada ona bana sorma gereğinde bulunmazdı, güzelim konu demişim konu güzel değil ama, yardımlaşmak güzel bir şey cümleyi yanlış kurdum diye de buradan vuramaz, sen bunlara takılacağına kendi yaptığın ayıbına uslübuna dön bir bak önce.
Siz hitabı için de o saygıyı hakedecek biri değilsin SEN oldu mu?