geçmeyen vajinal akıntı,rahim ağzı yarası

lca123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2024
8
0
27
Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza veya desteğinize ihtiyacım var çünkü bu konu yıllardır psikolojimi bozmuş durumda. 5 6 yıldır geçmeyen vajinal akıntım var. Defalarca doktora gittim mantar olduğunu söylediler. Herhangi bir kaşıntı, yanma vs yok. Sadece çok yoğun bir akıntı. Kullanmadığım fitil, krem, hap kalmadı. En son Kasım ayında bunları tekrar kullandım ilaçlardan sonra da doktor önerisiyle vajinal duş yaptım. Akıntılardan dolayı vajina iç dudaklarımda yanyana birden fazla pütürlük şişlik oluştu. Siğil sanıp korktum doktor enfeksiyondan dedi. Her yıl düzenli smear veriyorum bir sorun cıkmıyor. Bugun yine smear vermeye gittiğimde doktor rahim ağzında yara olduğunu ilaçlardan sonra geçmezse yakacağını söyledi ve çok yoğun akıntın var diye de ekledi. Duo balance bv cran, nioli yağı her şeyi denedim ama bir sonuca ulasamıyorum hala cok yogun sarı beyaz akıntım var. Tuvalete gitmek istemiyorum akıntılar yüzünden. Simdi de rahim ağzı yarası cıktı basıma. Benzer bi tecrübesi olan var mı? Rahim ağzı yarası mı bunlara sebep oluyor yoksa akıntı mı yara yapıyor? Veya artık akıntılarımı fizyolojik sayıp kabullenmeli miyim? Çok yoruldum.

Üslupdan bahseden kişinin üslubuna bakın hele.hayirdir diye hesap sorar tarzda yazan da sizdiniz.hemsirelere minnettar olduğunuzdan çok doktorlara da minnettar olun bilgisiz diye yaftalamayın. minneti bu kadar dar kalıplara sigdirmaniza , lafı başka yerlere çekmenize hiç gerek yoktu ama tarziniz bu demek ki.baskalarini yanınıza çekme ihtiyacı duydugunuza göre siz kendi kendinizi eziklemişsiniz. Okuduğunu anlamayan anlamadan konuşan yanlış bilgide ısrarcı ilan herkese YAZİK evet mesleği ne olursa olsun.guzelim konu dediginiz de çok can sıkıcı bir hastalık gerçekten iletişimsel becerilerde sıkıntınız var kırmak için söylemiyorum.belki daha dikkat edersiniz diye yoksa sizi tanımam etmem neden eziklemeye çalışayım ki

Senin gibi edepsiz birine fazla efendi olmaya gerek yok, az bile yazdım bunu kendin istedin, bu uslupta birine bu tarzda cevap veriyorum olur mu, sana da bunu soracak değilim, nankör ve terbiye yoksunu bir tipsin sen.

Benim kelimelerimi bana kullanacak kadar zekâ seviyen de gayet ortada.

Senin gibi edepsiz birine fazla efendi olmaya gerek yok, az bile yazdım, bunu da sana soracak değilim, nankör ve terbiye yoksunu bir tipsin sen.
Bana atıfta bulunduğunuz herseyin kendinizde mevcut olduğunu her yazismanizda biraz daha belli ediyorsunuz.nankör derken ??hangi iyiliginiz dokundu ki ??yanlış bilgiler ile kafa karistirmaya çalışmanız mi yoksa özelden yazıp çok paranızı almışlar sizin diye can sıkmaya ,kaziklandiniz demeye getirmeniz mi iyilik .islarla ondan bundan duyduğunuz bizzat gorusmediginiz doktara gidin diye israriniz mi iyilik? Tek akıllı sizsiniz çünkü bizim kafamiz çalışmıyor.kimseninkalbini kırmak istemiyorum ama bazen de had bildirmek gerekiyor belki silkelenip kendinize gelirsiniz.cok kızgın olmanız değişimin başladığına işaret sevindim umarım sakinleşince öz eleştiri yaoma kismina da gelirsiniz

Art niyet, kötü bir kalp

Art niyet, kötü bir kalp

Art niyet, kötü bir kalp
Yine peşin hüküm...tanimadiginiz insanlarin kişiliği hakkında fikir beyan etmemelisiniz.'sen' diye de hitap edilmez kocanla sorunun var gibi cümleler de çok ayıp .malesef hakaret etmeden seviyeyi düşürmeden tartışmayı ögrenemiyor çoğu insan . Hakaret ve temelsiz suclamar ile karşı tarafı kizdiracagi zannediliyor ama umurum bile olmaz insan kendini bildikten sonra...fikir alışverişi yerine üstün gelme çabası yazık

Üslup kelimesi sizin miymiş çok pardon o zaman hem üslupdan bahsedip hem üslup yoksunu olmak karşısında o kelimeyi zikretmek durumunda kaldım kusura bakmayın

Arkadaşım boşuna uğraşma. Deniz hanımın tanı koymada üstüne yok zaten. 4 yıl üniversite okumuş birinin bile hemşireliğini sorguluyor. En azından biraz kibar olmasını beklerdim. Hemşireyim diye laboratuvarda çalışmıyorum. Neyse sen de sinirlenip, strese girme bu konu yüzünden. Çünkü hpv için stres üzüntü yapmaman gerekiyor

Tanı koyma yok hanimefendi . okuduğunu ne soruldugunu anlamama var .ben hpv diyorum siz smear anlatıyorsunuz 15 yıldır böyle diye de ekliyorsunuz.kimsenin mesleğini sorgulamadim okudugunu anlamada eksiklik var dedim sadece bu arada ben de üniversite mezunuyum zeka seviyesi falan filan diye yorum yaptı arkadaşınız bence 2 çift söz de onun yaptığı cümlelere etmeniz gerekiyor.azicik yağ yaptı minnet falan filan hemen ondan yana oldunuz komik gerçekten

Söylediğiniz sözlere dikkat edin lütfen. İlk önce yazdıklarımı okuyup ona göre cevap verin. Yağa ve minnete ihtiyacım yok. R Ruzgarrr_84 okumuş ve size tekrar yazmış. Dedim ki ‘yeni bir teknik geliştirmedilerse…’ ama siz bunu okumayıp aşağılamaya girmişsiniz direk. Okuyun diyorsun ama sen okumuyorsun… ahkam kesmeye ama birincisin maşallah. Lütfen daha da mesaj yazma artık; biz senin bilginin üzerine geçemeyiz. Sen zaten bilgi ve deneyim konusunda en iyisisin

Teşekkürler kabul etmeniz de bir şeydir Bence siz yazışmaları en başından beri okuyun.benim seviyemi de arkadaşın kullandigi hakaret dolu sözleri de görüp tek laf etmiyorsanız tarafsız olmadığınızın açık kanıtıdır. Bu arada tek hasta olan o değil madem hemsiresiniz her hastaya aynı hassasiyeti gösterin.6 yıl tıp okuyan doktora bilgisiz diyip saygı duymayan birinin hemsireye saygı duyacağına inanmaniz en hafif tabirle saflıktir.yazdiklarinizi okudum elbette siz okumamissiniz belli ki ben sadece hpv testinden bahsediyorum siz isararla smear 15 yıldır böyle alınıyor diyorsunuz.labaratuvarda hpv dna testi bu şekilde alınıyor diyorum çok acayip bir şey söylemişim gibi şaşırıp ilk defa duyuyorum diye garipseyen sizler karşısında bilgili olduğum açık bir gerçek.ozel ve devlette alınma şekilleri farklı diye özel labaratuvar diye belirttim ukala ilan edildim.covid 19 virusu testi için de kulak çubuğu ile sürüntü alınıyordu onu bari hatirlayip garipsemeneniz gerekirdi.uzgunum ama çok bilgisiz bir hemsiresiniz sayemde ufkunuz genişledi yeni bir şey öğrendiniz .yeni teknik diye de yutturmayin hep böyle alınır DNA tespiti için.

Siz söylediğiniz sözlere dikkat edin asıl benimle sen diye konusmazsaniz iyi olur okuduğunuz 4 yılın hakkını verin bari

Bahsettiğiniz test alış şeklini, ilk kez duydum bir bilgim yok, okuduğumu da anlamamış olabilirim diyorum, hâlâ algımı sorguluyor, halbuki kendi algısını sorgulaması gerekirken

Üstüne üstlük TAMAMEN İYİ NİYETLE yardımcı olmaya çalıştım, defalarca yarası yakılmış, iyileşmemiş, üzüldüm maddi olarak zarar görsün istemedim ve kendisine özelden tavsiye ettiğim
( hocaya hiç gitmedim ama, İstanbul’ da yaşasaydım düşünmeden giderdim o ayrı ) o hocanın da yara yakma işlemini yapmadığını hatta doğru bulmadığını, farklı tedavi teknikleri olduğunu biliyorum, hem hpv için hem de diğer rahatsızlığı için tavsiye de bulunup, yardımcı olmak istedim. Hoca ona gitmeyip mail, sonuç vs atan, soru soran her hastaya 5 kuruş talep etmeden uzaktan da olsa hastayı arayan soran bilgilendiren ve elinden geldiğince yardım etmeye çalışan vicdan sahibi bir hoca. Kime gittiğin beni ilgilendirmiyor zaten, biz senin doktorunun adını bile bilmiyoruz. İnsanlıktan anlamadığın için bu tarz bir yardımlaşmayı da ANLAMAMAN normal tabi ki de, ne beklersin ki bu zihniyette ki birinden?

Hem de burada o hocaya gidip tedavisini olan arkadaşlardan dinlediğim kadarıyla, hem de hocanın tüm youtube yayınlarını defalarca dinlemiş biri olarak ve hpv konusunda 20 yıldır dünyayı gezmiş, katılmadığı kongre kalmamış, hocanın kendisinin de deyimiyle bu işle kafayı bozmuş bir hoca olduğunu söyleyen ve ticari amaç gütmeyen bir doktor tavsiyesinde bulundum, ki benim de tedaviye ilk başladığımda farklı bir doktor tarafından maddi açıdan dilim yanmak üzereydi ki, sonradan araştırınca o doktor hanımla tedaviyi direkt kestim, tüm samimiyetimle tecrübe mi paylaşmak istedim, adı kazıklanmışsın demek oldu suçlu oldum ve buna karşılık teşekkür ederim bir araştırayım demek yerine, direkt kötü niyete bağlayıp edepsizce yaklaşıyor insana, bir de suçlamaktan başka yaptığı hiç bir şey yok. Cehaleti önce kendisinde aramalı.

Burada da ve özelde belki 10 arkadaşla yardımlaştım, yeri geldi tel. görüşmeleri yaptım, ilk kez böyle birine denk geldim, yazık diye eleştirelecek biri varsa kaba yaklaşımı nedeniyle o da tam kendisidir.

Ona keza; madem çok bilgili, kolposkopi sonrasında da daha ne olacağını bilirdi değil mi, burada ona bana sorma gereğinde bulunmazdı, güzelim konu demişim konu güzel değil ama, yardımlaşmak güzel bir şey cümleyi yanlış kurdum diye de buradan vuramaz, sen bunlara takılacağına kendi yaptığın ayıbına uslübuna dön bir bak önce.

Siz hitabı için de o saygıyı hakedecek biri değilsin SEN oldu mu?

Son düzenleme:
Konuştukça batiyorsunuz rüzgar hanım.ben size özelden o bahsettiğiniz doktoru bildiğimi yerinin bana çok ters ve uzak olduğunu söyledim YouTube videolarını da izledim sanki tek siz biliyorsunuz da yardım etmek istemiş siniz gibi algı yaratmaya devam edin.defalarca yara yaktirmadim bunu nereden çıkardınız bir defa yaktirmistim.kolpiskopinin teknik olarak ne olduğunu da biliyordum.sadece ilk defa yaptıracağım için birebir yaptıran birinden acı konusunda bilgi rica etmiştim ama orada bile korkuttunuz devlette olanlar lokal oluyor o da acıyor gibi bir algı yarattınız ki hiç acımadı lokalde.kolposkopinin düşük riskli de gereksiz olduğunu söyleyecek kadar da ileri gittiniz .sanki doktordan iyi bileceksiniz .bu arada siz yerine sen demek beni değil sizi yüceltir bunu da öğrenmiş oldunuz hadi şimdi rüzgar gibi es ve git işim gücüm var çalışıyorum şuan.ya da siz yazın müsait bir anımda hakkinizdan gelmeye devam ederim

Bence sen bir su iç, çünkü öyle bir k.. yemişsin ki, hala sindiremiyorsun benim anladığım, o sinirle de burda insanlara saldırıyorsun, şimdi utanmadan tavsiye ettiğimiz hocaya da gidersin sen cidden şaşırmam

Kendini parçalasanda artık sana cevap vermeyeceğim.

Kendi kendine yaz yaz dur burda artık

Smear de rahim agzindan alınıyor ama benim dışarıdan giriş kısmına sürdü sadece sizin ki nasıl alındı tam anlayamadım .
Bence siz duzgun bi yerde testlerinizi tekrarlayin. Ayrica evli mi degilsiniz ya da bakire misiniz eger oyle ise bu sekilde de speklum olmadan ornek almak istiyorlar veyahutta muayene masalari yoktur sallama is yapiyorlardir. Hem smear hem de hpv dna ayri veya ayni anda da yapilsa speklum ile acilip yapilir. Ornegi alan kisi gozuyle rahim agzina bakarak guzelce suruntuyu alir. Bu teslerin amaci zaten rahim agzi icin vulva icin degil

Son düzenleme:
Çok biliyorsunuz gibi bir de siz başlamayın.gittigim labaratuvar Galen lab.en iyisi diyebiliriz.siz bir arastirin önce duzgun mu değil mi sonra konuşursunuz .agzi olan konuşuyor maşallah

Deniz hanım, bu kadın bundan ne kar sağlayabilir ki? Ben rüzgar hanımın yorumlarını görüyorum ve herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Evet hepimiz stresliyiz ve hepimiz üzgünüz ama bunun kızgınlığını birbirimizden çıkarmak yerine birbirimize daha kardeşçe davransak iyi olmaz mı? Ben laborant değilim. En başta bir hastayım. Ama internetteki tüm yorumları, sayfaları, tezleri okumuş yalamış yutmuş biriyim. Sizin hpv testiniz rahim ağzından alınmamış olabilir çünkü biz bu testi hiç laboratuvarda yaptırmamışız demek ki… vajinal yoldan çubukla alınmadığını bilmemem hemşireliğime bir leke süreceğini hiç sanmıyorum. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Kendime ne kadar çok bilgi yüklersem beni yüceltir. Ki size de söyledim; her gün tıp ilerliyor belki bir gelişme olmuştur diye.
Neyse biz burada birbirimize vurmak için değil; elele tutuşmaya geldik.

Çok biliyorsunuz gibi bir de siz başlamayın.gittigim labaratuvar Galen lab.en iyisi diyebiliriz.siz bir arastirin önce duzgun mu değil mi sonra konuşursunuz .agzi olan konuşuyor maşallah
Evet biliyorum var mi bir diyecegin? kabul et iste yanlislik var. En iyisi ya da en pahalisi diye yanlis olmayacagi anlamina mi geliyor. Devlette de ozelde de farkli zamanlarda smear ve hpv testi verdim speklumla acilip direk rahim agzindan aliniyor. Zaten sorun olacak veya sorunlu bolge rahim agzi bunu neden kabul etmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…