Geçmeyen sistit - Enfeksiyon- Kronik Sistit - Sık idrar

yanakhanim0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2024
84
11
Merhaba arkadaşlar,

Bende başlarda sadece akıntı sorunu vardı sonra vajinada yanma giderek arttı doktora gittiğimde ise mantar dedi ve maalesef ki ona yönelik tedavi uygulandı aslında mantar değilmişim.
Sonrasında idrarda yanma ve sık idrara çıkma şikayeti başladı.
Tekrar başka bir doktora gittiğim de ise vajinal enfeksiyon olduğu tespit edildi son bir yıldır bunula uğraşıyorum.
Enfeksiyon geçiyor olmasına rağmen idrar sorunum geçmiyor, hayatım resmen durdu sürekli ağlıyorum sosyal hayatım, özel hayatım kalmadı.
İnanın ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izleyeceğim hiç bilmiyorum.
Genital lazer, Prp yaptırdım, antibiyotik kullandım, ek tavyiler aldım hala alıyorum.
Benim gibi bu durumu yaşayan birileri var ise bana destek olabilir mi ?
Aşağıda belirtmiş olduğum tetkikler yapıldı sonuç negatif.
İdrar Tahlili
İdrar Kültürü
Vajinal Kültür

Başka ne sebep olabilir ? Yaşadığım şeyi tarif ediyorum ama doktora gittiğimde sebebi ve ne olduğu konusunda net bir cevap ne yazık ki yok !!!
Kadın Doğum, Üroloji, Enfeksiyon Hastalıkları gitmiş olduğum bölümler.

Önerebileceğiniz bir yol yada doktor var mı?

Son düzenleme:
Aynı dertten muzdaribim. Psikolojim bozuldu yaşam kalitem sıfırlandı. Defalarca antibiyotik kullandım. Üroloji kadın hastalıkları bölümlerini gide gele yol ettim. İdrar kültürü idrar tahlili simir hpv herşeye baktılar. Kim ne iyi dediyse bitkisel içerikli oldukça pahalı ilaçlar da kullandım. Soğan kürü de denedim. Önüne geçemedim. Genital lazere umut bağlıyordum anladığım kadarıyla oda çözüm değil. İnşallah kurtuluruz çok zor bir durummuş insan yaşayınca anlıyor

Kızlar bende daha önce düşük yaptım doktor dedi suyu az bebeğin dar alanı diye çok sık idrara çıkar içtiğim su içimde kalmaz ,atmalı böbrek teorisi bir böbreklerim var idrar geç çıkmak için doktr ilaç yazdı 2 ay kadar kullandım sonra bitti bıraktım zaten aylardir idrarimi bile ikinarak yapiyorum zofla yine korkuyorum ileride gebeligimde sorun olacak diye napicami şaşırdım

Merhaba, bende yıllarca aynı sorunu yaşadım. Sürekli acillerde sabahlamalı kusmalı geçirdim, idrardan kan gelecek kadar şiddetliydi. Son gittiğim doktorum nioli yağını önerdi. Şaka gibi ama o kadar doktorun ve ilacın yapamadığını minicik bir yağ yaptı. Tavsiye bi deneyin derim belki faydası olur.

Merhaba arkadaşlar,

Bende başlarda sadece akıntı sorunu vardı sonra vajinada yanma giderek arttı doktora gittiğimde ise mantar dedi ve maalesef ki ona yönelik tedavi uygulandı aslında mantar değilmişim.
Tekrar başka bir doktora gittiğim de ise vajinal enfeksiyon olduğu tespit edildi son bir yıldır bunula uğraşıyorum.
Enfeksiyon geçiyor olmasına rağmen idrar sorunum geçmiyor, hayatım resmen durdu sürekli ağlıyorum sosyal hayatım, özel hayatım kalmadı.
Genital lazer, Prp yaptırdım, antibiyotik kullandım, ek tavyiler aldım hala alıyorum.
İdrar Tahlili
İdrar Kültürü
Vajinal Kültür

Başka ne sebep olabilir ? Yaşadığım şeyi tarif ediyorum ama doktora gittiğimde sebebi ve ne olduğu konusunda net bir cevap ne yazık ki yok !!!

Merhabalar bende 3 aydır aynı dertten muzdaribim. Her türlü fitil antibiyotik her şeyi denedim. Açıkçası lazer+prp düşünüyorum. Enfeksiyonum geçti şükür ama mantar ve akıntı geçmiyor. Lazerdrn nasıl bir sonuç aldınız acaba??
Umarım derdiniz bitmiştir

Merhaba arkadaşlar,

İdrar Tahlili
İdrar Kültürü
Vajinal Kültür

Aynı durumu yaşıyorum hala doktor bana aşırı temizlikten olabileceğini sadece su peçeteyle temizlememi ve pamuklu bol çamaşır kullanmam gerektiğini söyledi benimde herşeyim temiz çıkıyor

X