- 25 Haziran 2024
- 84
- 11
- Konu Sahibi yanakhanim0
Merhaba arkadaşlar,
Bende başlarda sadece akıntı sorunu vardı sonra vajinada yanma giderek arttı doktora gittiğimde ise mantar dedi ve maalesef ki ona yönelik tedavi uygulandı aslında mantar değilmişim.
Sonrasında idrarda yanma ve sık idrara çıkma şikayeti başladı.
Tekrar başka bir doktora gittiğim de ise vajinal enfeksiyon olduğu tespit edildi son bir yıldır bunula uğraşıyorum.
Enfeksiyon geçiyor olmasına rağmen idrar sorunum geçmiyor, hayatım resmen durdu sürekli ağlıyorum sosyal hayatım, özel hayatım kalmadı.
İnanın ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izleyeceğim hiç bilmiyorum.
Genital lazer, Prp yaptırdım, antibiyotik kullandım, ek tavyiler aldım hala alıyorum.
Benim gibi bu durumu yaşayan birileri var ise bana destek olabilir mi ?
Aşağıda belirtmiş olduğum tetkikler yapıldı sonuç negatif.
İdrar Tahlili
İdrar Kültürü
Vajinal Kültür
Başka ne sebep olabilir ? Yaşadığım şeyi tarif ediyorum ama doktora gittiğimde sebebi ve ne olduğu konusunda net bir cevap ne yazık ki yok !!!
Kadın Doğum, Üroloji, Enfeksiyon Hastalıkları gitmiş olduğum bölümler.
Önerebileceğiniz bir yol yada doktor var mı?
Bende başlarda sadece akıntı sorunu vardı sonra vajinada yanma giderek arttı doktora gittiğimde ise mantar dedi ve maalesef ki ona yönelik tedavi uygulandı aslında mantar değilmişim.
Sonrasında idrarda yanma ve sık idrara çıkma şikayeti başladı.
Tekrar başka bir doktora gittiğim de ise vajinal enfeksiyon olduğu tespit edildi son bir yıldır bunula uğraşıyorum.
Enfeksiyon geçiyor olmasına rağmen idrar sorunum geçmiyor, hayatım resmen durdu sürekli ağlıyorum sosyal hayatım, özel hayatım kalmadı.
İnanın ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izleyeceğim hiç bilmiyorum.
Genital lazer, Prp yaptırdım, antibiyotik kullandım, ek tavyiler aldım hala alıyorum.
Benim gibi bu durumu yaşayan birileri var ise bana destek olabilir mi ?
Aşağıda belirtmiş olduğum tetkikler yapıldı sonuç negatif.
İdrar Tahlili
İdrar Kültürü
Vajinal Kültür
Başka ne sebep olabilir ? Yaşadığım şeyi tarif ediyorum ama doktora gittiğimde sebebi ve ne olduğu konusunda net bir cevap ne yazık ki yok !!!
Kadın Doğum, Üroloji, Enfeksiyon Hastalıkları gitmiş olduğum bölümler.
Önerebileceğiniz bir yol yada doktor var mı?
Son düzenleme: