Çocuk Hastalıkları Geçmeyen sarılık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Merveoztrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
2
0
1
26
Merhabalar
4 ay önce doğum yaptım. Her bebekte olduğu gibi benim de bebeğimde sarılık vardı. Uzamış sarılık denildi. Anne sütünden kaynaklı zararsız olandan. Çok kez sarılık testi yapıldı en son 2.5 aylıkken 5.3 e düştü doktor bundan sonra düşer ve tamamen kaybolur dedi. 4 aylık olduk geçer gibi oldu ama geçmedi. 2 3 gündür gözünde de sarılık farkettim . Bu durumu yaşayan var mı. Kendiliğinden geçer mi? Doktora gitmeli miyim?

Bizimki bir ay surdu en sonunda sütte eritmeli bı ilaç kullandık öyle geçti . Zorlu bı surecti açıkçası anne sütunden bile olduğu oluyomus biz ultrasonda çekilmiştir her şeyimiz temiz çıktı ama yinede bir ay geçmek bilmedi. İçin rahat etmesi adına tekrardan gidebilirsin ama o değer çok değil .

Uzayan sarilik mutlaka nedeni teşhis edilmesi lazım.benim kızında enzim eksikliğinden kaynaklandi.laktoz intoleransi olduğu ortaua cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…