Her zamanki yediğim şeyler aslında. Kahve ve asitli yiyecekleri bıraktım bu surecte lakin durum aynıYediğiniz içtiğiniz şeyleri gözden geçirdiniz mi dokunan bi şey vardır belki
HaklısınızBenim de aylardır sabah uyanır uyanmaz midem bulanıyor eskiden böyle bir sorunum yoktu. Endoskopiden ben de çok korkarım ama başka çarem kalmadı korka korka muayeneye gideceğim ben de. Mide rahatsızlığı insanı mahvediyor. Belki endoskopiye gerek kalmaz ilaç verir. Mutlaka bir doktora gidin, işin ucunda rahatlamak var.
İnşallah sizin de şikayetiniz geçer. Mide yanması ise gastrit ya da ülser olabilir belki bilemedimHaklısınız. Sikayetiniz sadece mide bulantıları ise endoskopiye hemen basvurulmaz bence hemen istenen tetkik değil sonuçta inşallah şikayetiniz geçer. Bende randevu aldim 9 gun falan var bakalim hala gecmezse gidecegim o gün
Öncesinde yanmiyorsa cok da endişe etmeyin. Esimin cok yaniyordu, hazir paketleri birakti.Son 6-7 gündür midem yanıyor. İlk günlerdeki gibi çok olmasada yanıyor. Gaviscon iciyorum geçmiyor,antepsin iciyorum gecmiyor aksine içtiğim zaman daha fazla yanma oluyo anlamıyorum nasıl gecirebilirim? Doktora gitsem endoskopi der herhalde. Ogrenciyim ne vaktim ne de cesaretim var ona da
Gastrit diye düşünüyorum bende. Ülserlik belirtilerim yokta insallah gecicidirİnşallah sizin de şikayetiniz geçer. Mide yanması ise gastrit ya da ülser olabilir belki bilemedim
Tahinin faydalı olduğunu duymustum gunde kaç kaşık ve hangi öğünlerde tüketiyor acaba?Öncesinde yanmiyorsa cok da endişe etmeyin. Esimin cok yaniyordu, hazir paketleri birakti.
Yandiginda ,soguk sut fayda etdiyordu.
Simdi de tahinin cok ise yaradigini soyledi.
Eskiden cok gaviscon kullanirdi, artik hic icmiyor.
Midesi yandigi zaman 1 yemek kasigiTahinin faydalı olduğunu duymustum gunde kaç kaşık ve hangi öğünlerde tüketiyor acaba?
TeşekkürlerMidesi yandigi zaman 1 yemek kasigi
Kuru Nane çayı çok iyi geliyor mide yanmasına tavsiye ederim. Ama market işi nane deilde aktardan veya mümkünse kendi kuruttugunuz nane isinize yarayabilirSon 6-7 gündür midem yanıyor. İlk günlerdeki gibi çok olmasada yanıyor. Gaviscon iciyorum geçmiyor,antepsin iciyorum gecmiyor aksine içtiğim zaman daha fazla yanma oluyo anlamıyorum nasıl gecirebilirim? Doktora gitsem endoskopi der herhalde. Ogrenciyim ne vaktim ne de cesaretim var ona da