Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecmeyen koltuk alti kokusu nasil gecer
- Konu Sahibi Emily19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2022
- 451
- 399
- 33
Hayır hiç gitmedim . Jilet kullanıyorum o koku yapar mı?Lazer epilasyon mu yaptırdın? Genelde lazerden sonra, normalde ter kokmayanlar bile koktuğunu söylüyorlar.
- 15 Aralık 2022
- 451
- 399
- 33
Hayır doğum kontrol kullanmıyorum.Hormonlarınızla ilgili bir sorun olabilir.
Doğum kontrol ilacı vs koku yapıyordu.
1 yıla yakındır doğal bir deodoranta geçtim. İnanılmaz bir şekilde tüm kokuyu kesti.
- 14 Ağustos 2018
- 19.639
- 2
- 73.788
- 598
- 15 Aralık 2022
- 451
- 399
- 33
Hayır ilaç kullanmıyorumEkstra bi ilaç kullanıyor musunuz? Crystal roll on deneyebilirsiniz.
- 15 Aralık 2022
- 451
- 399
- 33
Düzenim hiç yok . O yüzden mi acaca . Gece 2 de 3 de yemek yiyorumYiyecek içecek düzeninde bir değişme oldu mu
- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
Yok jilet yapmaz.Hayır hiç gitmedim . Jilet kullanıyorum o koku yapar mı?
- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Karbonatla limon ve elma sirkesi duşta önce uygulayın maske gibi 10 15 dk iyi gelecektirMerhaba . Bende son zamanlarda geçmeyen bir koltuk altı kokusu var. Duştan çıkıyorum defalarca kez sabunlamama rağmen kokuyor. Tüylerimi alıyorum gene aynısı. Bu nasıl geçer
- 21 Ağustos 2023
- 407
- 906
- 23
Kokuyu temizlemek için karbonat. Daha sonra oluşmasını önlemek için karbonat, hindistancevizi ve limon yağı. Bazen lavanta da damlatabiliyorum kokusu daha güzel.
Pastırma, çemen, sucuk gibi çok baharatlı birşey yediyseniz bir süre kokabilir. Bir süre yediğinize dikkat edin ve gözleyin bir fark var mı?
Bol turunçgil tüketmek veya hergün lavanta çayı içmek kokuyu güzelleştirir. Bir problemi yoksa lavanta çayı içen birinin teride lavanta kokar.
Pastırma, çemen, sucuk gibi çok baharatlı birşey yediyseniz bir süre kokabilir. Bir süre yediğinize dikkat edin ve gözleyin bir fark var mı?
Bol turunçgil tüketmek veya hergün lavanta çayı içmek kokuyu güzelleştirir. Bir problemi yoksa lavanta çayı içen birinin teride lavanta kokar.
- 1 Mayıs 2023
- 877
- 1.235
- 33
- 35
Marka yazabilir misiniz. Benim 12 yaşındaki kızım da ter kokuyor . Duşunu aldığı günün ertesi günü yine ayni. Okul formasınin kumaşından olabilir diye düşünüyorum ama yazın da olabiliyor bu. Oğlum la nerdeyse ayni yaştalar ama oğlumda yok bende bile yok kızım da var. Ergenlik desem vücut olarak hala ergenliğe girmedi ama ter kokusuna çare arıyorumHormonlarınızla ilgili bir sorun olabilir.
Doğum kontrol ilacı vs koku yapıyordu.
1 yıla yakındır doğal bir deodoranta geçtim. İnanılmaz bir şekilde tüm kokuyu kesti.
- 17 Aralık 2015
- 26.584
- 48.456
- 598
ben evde kendim roll on yapıyorum son zamanlarda icerisine 2 yk hindistan cevizi yagi, koku yogunlugunu istedigim kadar lavanta yağı, bir kac limon damlası ve yarim cay kasigi karbonat ekliyorum içine.
ben çok memnunum hem misler gibi kokuyo hemde o bahsettiginiz ter kokusuna sebep olan bakterileri doğal yollarla yok ediyor deneyin derim.
ben çok memnunum hem misler gibi kokuyo hemde o bahsettiginiz ter kokusuna sebep olan bakterileri doğal yollarla yok ediyor deneyin derim.
- 16 Haziran 2020
- 32
- 39
- 38
- 26
- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
13-14 yaşına gelince normalleşecek merak etmeyin.Benim kızım da 11-12 yaşında kokarca gibiydi şimdi misss gibiMarka yazabilir misiniz. Benim 12 yaşındaki kızım da ter kokuyor . Duşunu aldığı günün ertesi günü yine ayni. Okul formasınin kumaşından olabilir diye düşünüyorum ama yazın da olabiliyor bu. Oğlum la nerdeyse ayni yaştalar ama oğlumda yok bende bile yok kızım da var. Ergenlik desem vücut olarak hala ergenliğe girmedi ama ter kokusuna çare arıyorum