Geçmeyen İshal...

Dalga mı geçiyorsunuz. Patates muz dicek kadar bilginiz var. Kayisinin ishal yaptığını bilmeyecek kadar cahil olamazsınız. İnsanlarla dalga geçmeyin lutfen
Herkese her sey ayni etkiyi yapmiyor yalniz. Kimine sut, muz kabiz yapar Kimine ishal kesin yargi olamaz bu. Kimine kayisi hicbir sey yapmaz ne kadar yerse yesin.

Merhaba acaba o dönemde ne yaptınız ben de ishalim sürekli ilaç kullanıyorum 3 hafta oldu çok olmuş sizin ama belkş hatırlıyorsunuzdur
Yeni konu acsaydin millet senin derdine derman arardi. Simdi konu sahibinin derdine arayacak arada kaynayacaksin. 6 7 yillik konuyu hortlatmaktansa yeni konu acaydiniz.

Eşimin tam 5 ay sürdü ishali doktora önce gitmedi sonra giyti bi şey çıkmadı dediler vsvs

En son detaylı her şey yapıldı.

Bağırsakta ülser var ilaç kullandı ve geçti

Tam konuya yazacaktım meğerse eski konuymuş
6 sene önceki konu

Yo bende hic ise yaramiyor. Doktorlarin her zaman kurdukları bir cumledir. Insan vucudunda her zaman 2 kere 2 dort yapmaz.
Söyle diyelim kayısı yüz insandan doksan dokuzuna bağırsak çalıştırıcı etki eder. Yüzde birine kabız eder. Oda sensin demek ki. Büyük çoğunluk böyleyse o zaman bu buna göre tavsiyede bulunmak lazım değil mi ama

Ben şu yüzden yazdim size. - belki o kisi bilerek bunu yapmamıştır. Yani kotuluk yapmak , dalga gecmek icin degil kendinde baska turlu bir etkisi oldugundan önermiş olabilir.

Eski konuymuş kim hortlattı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…