Geçmeyen İshal...

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.063
598
38
bayanlar bir ay oldu sık aralıklarla ishal oluyorum en son azitro diye bir antibiyotik kullandım yan etkisiydi bir süre daha devam eder dendi geçmedi kaldı öyle...hastane fobimde var ..ne önerirsiniz bu ishali nasıl yok edebilirim..:44:

canım sağlık şakaya gelmez. hastane fobisini falan boşver ve doktora git. Allah korusun hastanelerden çıkamazsın bak hastalığın ilerlerse. geçmiş olsun çok

Muz ve yogurt bol bol yiyin ve siyah cay .. sivi tüketiminizide arttirin cok su kaybettiginiz icin vicudunuz direncsiz kalir.. kesinlikle doktorunuza söylemeniz gerekli.

teşekkür ederim turtacığım normalde ishallik bir yapım yok tam tersi o son antibiyotiği içmeyecektim diyorum ondan sonra başladı bi durur gibi oluyor sonra tekrar bir de günde 5-6 kere çıkmak gibi ağır ishal değil ..ama barsaklarım bağırdıkça mideyi mi bozdum falan diyorum hem havalar sıcak hem ramazan orucuz ramazan çıksın geçmezse gidicem zaten şimdilik çözüm arıyorum..
ha bu arada ayrılık kaynana yok tercihler gibi enrikalsal konular olmayınca rağbet olmayacağını biliyorum topiğime ya yine de bir umut hatunlar aradan benide çıkarır dedim :))

Muz ve yogurt bol bol yiyin ve siyah cay .. sivi tüketiminizide arttirin cok su kaybettiginiz icin vicudunuz direncsiz kalir.. kesinlikle doktorunuza söylemeniz gerekli.

3 litreye yakın su tüketimim var canım yoğurt siyah çay ve muzu deneyeceğim akşam:44::44:

ilacın yan etkisiyse iyi,başka bir şey olmasın da.Bol bol yoğurt yeyin çünkü bağırsaktaki bakteri dengesi bozulmuştur şimdi.Yoğurttaki yararlı bakteriler iyi gelecektir.İshale iyi gelecek muz,patates,şeftali yeyin.Bol su için.Bir kaç güne geçmezse dr'a gidin

patetes ve şeftaliyide aldım listeye normalde bu kadar değildi de bugün ishalim diyorum resmen geçmezse ramazandan sonra gideceğim zaten teşekkürler..

3 litreye yakın su tüketimim var canım yoğurt siyah çay ve muzu deneyeceğim akşam:44::44:

Sürekli ayran icin beyaz et yiyin ve yagsiz yicekler yiyin bir süre.. cikolata kuruyemis yagli yemekler fln uzak durulmali.. pilav patates yemekleri fln yenmeli ..insALLAH bir ise yarar .. :26:

Geçmiş olsun. Bence Doktor olayını ötelemeyin. Teyzemin neredeyse 3. ayı ve hakab isal. Kadın (75 yaşında) mahfoldu, hala netice yok. Acayip halsiz şimdide. Neredeyse aç kaldı bu süreçte. Hep sıvı alıyor. Mutlaka git çünkü yanlış anımsamıyorsam potasyum eksikliği oluştu isalle birlikte, ilaç takviyesi ile normale çevirdiler.

oruç tutuyor musunuz bilmiyorum ama orucunda etkisi oluyor. her ramazan, ay boyunca ishal olurum.

onun dışında arkadaşlarda söylemiş ama bol su, muz, patates haşlaması, pirinç lapası, yoğurt ve demli çay.

birde aspirin ve gazoz 2lisi

geçmiş olsun...

Tatlım oncelikle doktora gitmeni öneririm. Ama ishal icinde reflor ve diafurly ilaclari etkilidir. Dogal yontem isterim diorsan bir kucuk kase yogurdun icine bir yemek kasifi siyah çay koy bir kac kasik ye inanilmaz ama etki ediorr:-D

sağolun kızlar her ihtimale karşı yarına ürolojiden randevu aldım zaten idrar yollarımla ilgili de bi problemim vardı ikiside çıksın aradan...
bu arada oruçluyum diye çekiniyordum ama idrar ve gaita tahlili veririm en fazla bir de kan diye düşünüyorum..o yüzden niyetlenmeyeceğim ama sıkıntı çıkmazsa öğleden önce niyetimi alırım orucumu bozmam .

Patates püresi bol bol yiyin faydası var bide hosaf için kayısı hosafi . Muz da iyi bunları tüketin ise yarıyor cidden :)

note3 kadinlar_klubü

kayısı mı ben tam tersi kabız olanlar tüketir diye biliyordum...

Merhaba acaba o dönemde ne yaptınız ben de ishalim sürekli ilaç kullanıyorum 3 hafta oldu çok olmuş sizin ama belkş hatırlıyorsunuzdur

Eczaneden probiyotik alın. Toz olan yada sıvı olan var. Sıvı olan pahalı toz olan ucuzdur. İkiisi de aynı işi görür.

Patates püresi bol bol yiyin faydası var bide hosaf için kayısı hosafi . Muz da iyi bunları tüketin ise yarıyor cidden :)

note3 kadinlar_klubü
Dalga mı geçiyorsunuz. Patates muz dicek kadar bilginiz var. Kayisinin ishal yaptığını bilmeyecek kadar cahil olamazsınız. İnsanlarla dalga geçmeyin lutfen

Eczaneden probiyotik alın. Toz olan yada sıvı olan var. Sıvı olan pahalı toz olan ucuzdur. İkiisi de aynı işi görür.
Ya emziriyorum ben Dr a da gittim dahiliye tahliller temiz birsürü de ilaç kullandım ama tekrar ishal oldum ilaç bitince kefir içiyorum ama

Ya emziriyorum ben Dr a da gittim dahiliye tahliller temiz birsürü de ilaç kullandım ama tekrar ishal oldum ilaç bitince kefir içiyorum ama
Emzirirken probiyotik alınabilir. Eczacıya danışın yardımcı olur. Bebeklere bile probiyotik veriliyor. Evde vardır . Hatta zamanlar bio gaia kullandık bebeğe. Bunu yetişkinler yaşlılar bile kullanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…