Geçmeyen ishal

CNN ky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
15
2
1
30
Arkadaşlar bir aydır ishal durumu var bnde mide ağrım oluyor ara ara günde 2 veya 3 defa tuvalete çıkiyorum çok korkuyorum kanser falan olmaktan bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar bir aydır ishal durumu var bnde mide ağrım oluyor ara ara günde 2 veya 3 defa tuvalete çıkiyorum çok korkuyorum kanser falan olmaktan bilgisi olan yardımcı olabilir mi
hemen kötü düşünmeyin kanser değildir bence gene de doktora gözükmekte fayda var bağırsaklarınızda falan belki bir şey vardır

hemen kötü düşünmeyin kanser değildir bence gene de doktora gözükmekte fayda var bağırsaklarınızda falan belki bir şey vardır
Doktora gittim gaita falan temiz çıktı kolonoskopi yapalım dedi gitmedim bir dahada ama çok korkuyorum

Anksiyete var bende aşırı stres olduğum bir anda başladı o günden beri durmadı

Doktora gittim gaita falan temiz çıktı kolonoskopi yapalım dedi gitmedim bir dahada ama çok korkuyorum
Mutlaka gidin. Eşimde de olmuştu midesinde bakteri çıktı. Antibiyotik ile geçti çok şükür 1 hafta bile sürmedi iyileşmesi.

Kusma yok ama ara ara bulantı oluyor mide ağrısı oluyor şişkinlik var geçmeyen cıvık dışkılama var
Midenizde bakteri olabilir, safra kesenizde taş olabilir. Muhakkak test yaptırın. Bu dediklerim çözümü olan şeyler Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…