- 1 Aralık 2021
- 12.536
- 42.596
- 34
Azalarak geçecek üzmeyin kendiniziBizim ilk defa oldu dünden beri hastanede yatıyor aslında hiç azalma olmadı çok fazla yapıyor umarım kötü bişe olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azalarak geçecek üzmeyin kendiniziBizim ilk defa oldu dünden beri hastanede yatıyor aslında hiç azalma olmadı çok fazla yapıyor umarım kötü bişe olmaz
15 aylık yani ne alaka anlamadım ki ayrılmadıson zamanlarda sevdigi birinden ayrildimi
Yani hadi ishali anladım peki karnı taş hbi sert ve şiş gazı yok ishal ztn boşalıyor bağırsakları karın niye siserkiAzalarak geçecek üzmeyin kendinizi
Olur ishal durumunda şişlikYani hadi ishali anladım peki karnı taş hbi sert ve şiş gazı yok ishal ztn boşalıyor bağırsakları karın niye siserki
son zamanlarda annesi : sıkışmış yada çaresiz hissettimi kendini yada bi yerden bi yere yolculuk yaptımı15 aylık yani ne alaka anlamadım ki ayrılmadı
Dün de yazmıştım galiba size yatışınız yapılmadan önce. Oğlum da oldu, 2 gün sonra bana bulaşınca anladım ben de çocuğun halini. Gerçekten su bile içmek istemiyorsunuz ki değil yemek yemek her şey kokuyor yemek lafı bile midemi kaldırıyordu. Su gibi sürekli tuvaletteydim, çocuk da her yaptığında üst baş batıyordu. Bağırsak enfeksiyonu demişti bize de dr, 1 haftada anca toparladık. Zaten probiyotik veriliyor size reflor, e hastanedesiniz serum da takılı sıkmayın canınızı. İştah yavaş yavaş gelecek ama zorlamadan az az pirinç makarna muz grisini çubuk kraker gibi şeyler önce tabi bol sıvı bir de. Probiyotiğe 1 ay devam etmenizi öneririm. Hemen düzelmiyor bağırsaklar malesefNormalde sever aama hicbise yemiyor iştahı hiç yok ve karnı çok sert
Malesef biz hala yatistayiz doktorlar bağırsak dugumlenmesi oldugundan şüpheleniyor ve hala çok yoğun devam ediyorDün de yazmıştım galiba size yatışınız yapılmadan önce. Oğlum da oldu, 2 gün sonra bana bulaşınca anladım ben de çocuğun halini. Gerçekten su bile içmek istemiyorsunuz ki değil yemek yemek her şey kokuyor yemek lafı bile midemi kaldırıyordu. Su gibi sürekli tuvaletteydim, çocuk da her yaptığında üst baş batıyordu. Bağırsak enfeksiyonu demişti bize de dr, 1 haftada anca toparladık. Zaten probiyotik veriliyor size reflor, e hastanedesiniz serum da takılı sıkmayın canınızı. İştah yavaş yavaş gelecek ama zorlamadan az az pirinç makarna muz grisini çubuk kraker gibi şeyler önce tabi bol sıvı bir de. Probiyotiğe 1 ay devam etmenizi öneririm. Hemen düzelmiyor bağırsaklar malesef
Cerrah bakicak bugün bağırsak dugumlenmesi oldugundan şüpheleniyorDizanteri ye bakildimi 2 sene önce kardeşim yakalandı 1 hafta kendine gelemedi. 6-7 kilo verdi.
Sürekli öyleyim yorgun sıkışık bitkinson zamanlarda annesi : sıkışmış yada çaresiz hissettimi kendini yada bi yerden bi yere yolculuk yaptımı
Oğlumun karnı ısı sis ve sertlik vardı bobreklerinde genisleme de varmış ultrason çekildi simdiOğlum ishal olunca antibiyotik gerek yok dedi yolladı klasik şu iç meyve ye vsvs
Tabii kii geri döndük yatis verdi damardan antibiyotik tedavisine başladı ondan sonra kendine geldi
Bizde bi de asiri karın ağrısı vardi
Oğlumun karnı ısı sis ve sertlik vardı bobreklerinde genisleme de varmış ultrason çekildi simdi
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız?
Bugün taburcu edildi mecburiyetten damar yolu bulamaz oldular bn çıkış istedim heryeri çok kötü mosmor ishali devam ediyor günde 8 defa yaptı bugün bir jere kustu doktoru bizi cerraha yolluyor bağırsak sorunu oldgnu düşünüyor Perşembe günü için cerraha aldık gdcz bklmCok gecmis olsun canim şuan nasılsıniz
Bağırsak dugumlenmesi olsa kabızlık olurmuş ne çıkacak bilmiyorum hiç normal değil yani bu kadar çok yapmasıCok gecmis olsun canim şuan nasılsıniz