Birisi de sarımsak yutmamı söyledi cnm vücutta varsa atar dedi bakalım Allah razı olsun inşallahbendede olmuştu mantar ben taharetlenirken elma sirkesi katıyordum taharet suyuna bide yaparmısınız bilmem ama gece yatmadan önce 3 diş kadar sarımsağı irice doğrayıp bi peçetenin arasına koydum. Daha sonra bunu ped kullanır gibi iç çamaşırıma koyup gece uyudum sabaha kadar durdu yani bu şekilde geçirmiştim mantarı isterseniz bi deneyin.
Tamam canım benim cok saol Allah razı olsunOnu ictiksen 1 saat sonrada sogan suyunu icersin canim sogan suyunu ac karinla iceceksin zaten yemektem 10dk once diyodu tarifede
Anadolu yakasında bildiğim bi yer yok ama fatihte istanbul eğitim araştırma hastanesinde Mehmet murat çakır çok ilgili ve iyi bir doktor. Benim sorunumu o çözdü bir hafta içinde kendime geldim.İstanbul tuzladayım canım ben
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun insallahHayır zararı yok aksine faydalı olduğu birçok hastalık var. İbrahim Saraçoğlu bu kürü çok önerir. İnternetten bakınca hemen bulursunuz zaten. Geniz akıntısı zor geçer normalde, genizden gelen akıntı boğazı yara eder. Bunun da en kısa ve net çözümü çörek otu yağıdır. Her iki burun deliğinizden iki damla damlatın ama aralarında biraz zaman olsun aynı anda ikisine birden damlatmayın çünkü biraz yakıyor. Bir tarafın etkisi geçsin diğer tarafa öyle damlatın. İki gün yapsanız yeterli.
O tarafta akrabalar var gecerim olmadı cnm cok saol Allah razı olsunAnadolu yakasında bildiğim bi yer yok ama fatihte istanbul eğitim araştırma hastanesinde Mehmet murat çakır çok ilgili ve iyi bir doktor. Benim sorunumu o çözdü bir hafta içinde kendime geldim.
Rica ederim ne demek insallah ikimizdede ise yararTamam canım benim cok saol Allah razı olsun
İnsallah canım benim Rabbim kısa zamanda Hayırlı bi evlat nasip eder sana da inşallahRica ederim ne demek insallah ikimizdede ise yarar
Amin cümlemizden allah razı olsun canım inşallah faydası olurO tarafta akrabalar var gecerim olmadı cnm cok saol Allah razı olsun
Benimde evlendigimden beri var eziyet vallahi bazen anestol pomad kullanıyorum uyuşturucu kremKüçüklüğümden beri var canım hem idrar yolu hem mantar hastalığı illet geldi valla
Amin amin.Geçmiş olsun cnm Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin insallah zor
yakmıyo mu sarımsak?bendede olmuştu mantar ben taharetlenirken elma sirkesi katıyordum taharet suyuna bide yaparmısınız bilmem ama gece yatmadan önce 3 diş kadar sarımsağı irice doğrayıp bi peçetenin arasına koydum. Daha sonra bunu ped kullanır gibi iç çamaşırıma koyup gece uyudum sabaha kadar durdu yani bu şekilde geçirmiştim mantarı isterseniz bi deneyin.
sirkeli suyla taharet ve gargara oneririm antibiyotik zaten mantar yapiyorMerhaba Hatuncanlarım
Yine ben geldimKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum..
Fakat kafayı yemek üzereyim sıkıntım şöyle
yaklaşık 1.5 ay önce kasık ağrısı kaşıntı ve yanma nedeniyle kadın doğuma gittim bnden smear istedi 1 ay sonra sonuc çıkar dedi ve ilaç vermedi... neyse beklerken 2.5 hafta kadar sonra idrardan pembe leke gelince ve ağrım da artınca buraya konu açmıştım kızları dinleyip acile gittim zira randevu düşürmek zor idrar alındı ve enfeksiyon dendi antibiyotik yazdı düzenli bir şekilde kullandım hatta bitmeden smear sonucum geldi gittim sonucu öğrenmeye korka korka tabi bi sıkıntı yok sadece enfeksiyon ve mantar gözüküyor dedi smear 2 ay sonra bi daha alalım ilaç ister misin dedi dedim doktor bey 4hafta önce bi nedenle 1 kutu antibiyotik kullandım bir kutu da daha yeni bitirdim idrar yolu enfeksiyonu icin deyince bana fitil ve krem verdi 5 gündür kullanıyorum ama mantar enfeksiyonu geçmiş değil lavaboda gördüm çünkü. Dün birden boğazım da acımaya başladı şiddetli baş ağrısı geniz akıntısı falan aynaya baktım bademcik değilde küçük dilin orası iltihap gibi bisey olmuş şaşırdım malum yine randevu düşüremedimo kadar antibiyotik nereye gitti? Bi yerde iltihap varsa vücudun baska yerlerine yayılır mı? Bu iltihabı vücuttan bitkisel yollarla nasıl atarım birisi sarımsak yutmamı söyledi ama bilmiyorum
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bu ara sağlıkla imtihan ediliyorum ama yine de hamdolsun.
biraz yakıyo ama peçete arasına konduğu için çok aşırı bir yakması yokyakmıyo mu sarımsak?
Merhaba Hatuncanlarım
Yine ben geldimKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum..
Fakat kafayı yemek üzereyim sıkıntım şöyle
yaklaşık 1.5 ay önce kasık ağrısı kaşıntı ve yanma nedeniyle kadın doğuma gittim bnden smear istedi 1 ay sonra sonuc çıkar dedi ve ilaç vermedi... neyse beklerken 2.5 hafta kadar sonra idrardan pembe leke gelince ve ağrım da artınca buraya konu açmıştım kızları dinleyip acile gittim zira randevu düşürmek zor idrar alındı ve enfeksiyon dendi antibiyotik yazdı düzenli bir şekilde kullandım hatta bitmeden smear sonucum geldi gittim sonucu öğrenmeye korka korka tabi bi sıkıntı yok sadece enfeksiyon ve mantar gözüküyor dedi smear 2 ay sonra bi daha alalım ilaç ister misin dedi dedim doktor bey 4hafta önce bi nedenle 1 kutu antibiyotik kullandım bir kutu da daha yeni bitirdim idrar yolu enfeksiyonu icin deyince bana fitil ve krem verdi 5 gündür kullanıyorum ama mantar enfeksiyonu geçmiş değil lavaboda gördüm çünkü. Dün birden boğazım da acımaya başladı şiddetli baş ağrısı geniz akıntısı falan aynaya baktım bademcik değilde küçük dilin orası iltihap gibi bisey olmuş şaşırdım malum yine randevu düşüremedimo kadar antibiyotik nereye gitti? Bi yerde iltihap varsa vücudun baska yerlerine yayılır mı? Bu iltihabı vücuttan bitkisel yollarla nasıl atarım birisi sarımsak yutmamı söyledi ama bilmiyorum
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bu ara sağlıkla imtihan ediliyorum ama yine de hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?