Geçmeyen iltihap

Aci elma yagi yani adacayi yla tampon kullanarak kurtuldum ben Allahin izniyle.

Bendede vajinal enfeksiyon cikti antibiotik yazsi doktor ama almadim sogan kürü yapiyorum daha yeni basladim 2 gundur annem soylemisti burdada okudum cok iyi geliyomus insallah biter enfeksiyon sende dene istersen

Bendede vajinal enfeksiyon cikti antibiotik yazsi doktor ama almadim sogan kürü yapiyorum daha yeni basladim 2 gundur annem soylemisti burdada okudum cok iyi geliyomus insallah biter enfeksiyon sende dene istersen
Nasıl yapıyosun canım tarif verir misin oturtma banyosu mu iciliyo mu

Geçmiş olsun cnm Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin insallah zor

Nasıl yapıyosun canım tarif verir misin oturtma banyosu mu iciliyo mu
1bucuk su bardagi suyu kaynatiyorum kaynamaya basladiktan sonra 1 orta boy sogani 4e bölüp icine atıyorum 5 dky daha kaynatiyorum ilidiktan sonra iciyorum sabah aksam ac karinla ve bu arada calismalara devam edicem bebek calismasima bu yorumu gorduk dan sonra

Eklentiler

• Screenshot_20191022_113901_com.huawei.browser.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 107
Yok canım fitil ve kremverdi sadece yarın urolojiden randevum var idrar yoluna da baktırcam bakalım kalbimde romatizmal kapakcik hastalığı var ve iltihaplı hastalık gecirme dedi ondan bitkisel yolu sordum vücuttan atacak bisey var mı diye

Canım Allah razı olsun senden başlarım bugün de fakat sabah aç karnına demir ilacı iciyorum 1 saat bisey yemem yasak bi yan etkisi olmasın

Canım Allah razı olsun senden başlarım bugün de fakat sabah aç karnına demir ilacı iciyorum 1 saat bisey yemem yasak bi yan etkisi olmasın
Onu bilmiyorum canim bende sabah vitamin iciyorum folik asid bisi olmuyo ama demir ilacini bilemedim

İdrar yolu için alınan antibiyotik mantarı tetikliyor maalesef. Ya da olan mantarı iyic ile artırıyor.
Evet canım maalesef bnde dün okudum antibiyotik cok zararlı bir ilaç yaa

Küçüklüğümden beri var canım hem idrar yolu hem mantar hastalığı illet geldi valla

Benimde aynı böyle olmuştu ama antibiyotik mantar enfeksiyonunu daha da azdırıyor. Ben iğneli antibiyotik kullandım mantar içinde aynı zamanda krem kullandım öyle atlattım. Boğazınızın ağrıması normal enfeksiyona reaksiyon gösteriyor vucudunuz. Ama adam akıllı başka bir doktora gidin isterseniz. Ben 6 ay uğraştım sürekli boğazlarım şişti geçmek bilmedi. Zor bi durum allah kolaylık versin ama kesinlikle kilot giymeyin ve kilotlarınızı 90derecede yıkayın.

Merhaba çok geçmiş olsun.
Vajinal mantara sirkeli su çok iyi geliyor.
Ayrıca 1 çay kaşığı karbonatı 1 su bardağa döküp için oda içinizi temizliyor.
Geçmiş olsun.

Kan verip vucudunuzdakı iltihabın seviyesıne bakıldı mı.
Yok canım dahiliye istedi bi bir de kadın doğum doktoru sadece iltihap denilip antibiyotiği dayadılar hastalarla pek ilgilendikleri yok malesef biz de burda çare arıyoruz işte yarın ürolojiye gidicem birde bakalım

Kulak burun boğaza mı gittiniz ne denildi valla boğazdan korkmaya başladım normaldr bademcik hastalığım var ama bademcikten ziyade küçük dilim arkası şiş ve iltihap olmuş ağrı falan da yok anlamadım bnde nete bakınca malum hemen kanser yazıyolar

Hiç internete bakma canım bunlar sistitin yan etkileri. Hangi ilde yaşıyorsun İstanbul’daysan doktor söyleyeceğim sana. Benim sorunumu o çözdü sağolsun. Kadın hastalıkları ve doğuma gittim ben kulak burun boğaza da gittim o benlik bişey değil bu dedi gönderdi.

İstanbul tuzladayım canım ben

Bnde feramat iciyorum cnm 1 saat bisey yiyip icme dedi doktor ondan sordum
Onu ictiksen 1 saat sonrada sogan suyunu icersin canim sogan suyunu ac karinla iceceksin zaten yemektem 10dk once diyodu tarifede

bendede olmuştu mantar ben taharetlenirken elma sirkesi katıyordum taharet suyuna bide yaparmısınız bilmem ama gece yatmadan önce 3 diş kadar sarımsağı irice doğrayıp bi peçetenin arasına koydum. Daha sonra bunu ped kullanır gibi iç çamaşırıma koyup gece uyudum sabaha kadar durdu yani bu şekilde geçirmiştim mantarı isterseniz bi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…