- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Aci elma yagi yani adacayi yla tampon kullanarak kurtuldum ben Allahin izniyle.Merhaba Hatuncanlarım
Yine ben geldimKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum..
Fakat kafayı yemek üzereyim sıkıntım şöyle
yaklaşık 1.5 ay önce kasık ağrısı kaşıntı ve yanma nedeniyle kadın doğuma gittim bnden smear istedi 1 ay sonra sonuc çıkar dedi ve ilaç vermedi... neyse beklerken 2.5 hafta kadar sonra idrardan pembe leke gelince ve ağrım da artınca buraya konu açmıştım kızları dinleyip acile gittim zira randevu düşürmek zor idrar alındı ve enfeksiyon dendi antibiyotik yazdı düzenli bir şekilde kullandım hatta bitmeden smear sonucum geldi gittim sonucu öğrenmeye korka korka tabi bi sıkıntı yok sadece enfeksiyon ve mantar gözüküyor dedi smear 2 ay sonra bi daha alalım ilaç ister misin dedi dedim doktor bey 4hafta önce bi nedenle 1 kutu antibiyotik kullandım bir kutu da daha yeni bitirdim idrar yolu enfeksiyonu icin deyince bana fitil ve krem verdi 5 gündür kullanıyorum ama mantar enfeksiyonu geçmiş değil lavaboda gördüm çünkü. Dün birden boğazım da acımaya başladı şiddetli baş ağrısı geniz akıntısı falan aynaya baktım bademcik değilde küçük dilin orası iltihap gibi bisey olmuş şaşırdım malum yine randevu düşüremedimo kadar antibiyotik nereye gitti? Bi yerde iltihap varsa vücudun baska yerlerine yayılır mı? Bu iltihabı vücuttan bitkisel yollarla nasıl atarım birisi sarımsak yutmamı söyledi ama bilmiyorum
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bu ara sağlıkla imtihan ediliyorum ama yine de hamdolsun.
Nasıl yapıyosun canım tarif verir misin oturtma banyosu mu iciliyo muBendede vajinal enfeksiyon cikti antibiotik yazsi doktor ama almadim sogan kürü yapiyorum daha yeni basladim 2 gundur annem soylemisti burdada okudum cok iyi geliyomus insallah biter enfeksiyon sende dene istersen
Geçmiş olsun cnm Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin insallah zorBenim sürekli akıntı problemim vardı.
Ara ara da devamlı yeşil sarı akıntı kurtulamadım. Yıllarca.
Rahim filmi geçildiğimde nedeni ortaya çıktı. Bir tüpüm genişlemiş içindeki sıvı enfeksiyonlu sıvı olup sürekli rahme akmasından akıntı vs vs problemlerden kurtulamıyordum.
Sebebi de belirti vermeyen cins idrar yolu mikrobu kapmamis ve sonuç bu oldu.
Benim hikayem uzunda size anlatabilecegim kısmı bu.
Akıntı illetinden doğumda problemli tüpümün alınması ile kurtuldum.
1bucuk su bardagi suyu kaynatiyorum kaynamaya basladiktan sonra 1 orta boy sogani 4e bölüp icine atıyorum 5 dky daha kaynatiyorum ilidiktan sonra iciyorum sabah aksam ac karinla ve bu arada calismalara devam edicem bebek calismasimaNasıl yapıyosun canım tarif verir misin oturtma banyosu mu iciliyo mu
Yok canım fitil ve kremverdi sadece yarın urolojiden randevum var idrar yoluna da baktırcam bakalım kalbimde romatizmal kapakcik hastalığı var ve iltihaplı hastalık gecirme dedi ondan bitkisel yolu sordum vücuttan atacak bisey var mı diyeOf... Haklısınız ne deseniz. En kısa zamanda gecer ınsallah ama ıcınızı curutmeyın. Benimki gibi yogun geciyor sızınkı de anladığım kadarıyla ve uc ay surmustu.
Monurol vermıstı bana doktor onu ıctıgımde idrar yolum azalmıs ertesi gun gecmıstı, sıze verdimi
Canım Allah razı olsun senden başlarım bugün de fakat sabah aç karnına demir ilacı iciyorum 1 saat bisey yemem yasak bi yan etkisi olmasın1bucuk su bardagi suyu kaynatiyorum kaynamaya basladiktan sonra 1 orta boy sogani 4e bölüp icine atıyorum 5 dky daha kaynatiyorum ilidiktan sonra iciyorum sabah aksam ac karinla ve bu arada calismalara devam edicem bebek calismasimabu yorumu gorduk dan sonra
Onu bilmiyorum canim bende sabah vitamin iciyorum folik asid bisi olmuyo ama demir ilacini bilemedimCanım Allah razı olsun senden başlarım bugün de fakat sabah aç karnına demir ilacı iciyorum 1 saat bisey yemem yasak bi yan etkisi olmasın
Evet canım maalesef bnde dün okudum antibiyotik cok zararlı bir ilaç yaaİdrar yolu için alınan antibiyotik mantarı tetikliyor maalesef. Ya da olan mantarı iyic ile artırıyor.
Küçüklüğümden beri var canım hem idrar yolu hem mantar hastalığı illet geldi vallaAynı dertten muzdaribim.. sürekli çamaşırlarını ütüle. Antibiyotik vücuttaki enfeksiyonu dışarı attigi için bazen cogaltabiliyo ve bi kaç kere kullanmak zorunda kalıyorsun. Nasıl bi illetse sürekli yeniliyor malesef
Yok canım dahiliye istedi bi bir de kadın doğum doktoru sadece iltihap denilip antibiyotiği dayadılarKan verip vucudunuzdakı iltihabın seviyesıne bakıldı mı.
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzumMerhaba çok geçmiş olsun.
Vajinal mantara sirkeli su çok iyi geliyor.
Ayrıca 1 çay kaşığı karbonatı 1 su bardağa döküp için oda içinizi temizliyor.
Geçmiş olsun.
Kulak burun boğaza mı gittiniz ne denildi valla boğazdan korkmaya başladım normaldr bademcik hastalığım var ama bademcikten ziyade küçük dilim arkası şiş ve iltihap olmuş ağrı falan da yok anlamadım bnde nete bakınca malum hemen kanser yazıyolarBenimde aynı böyle olmuştu ama antibiyotik mantar enfeksiyonunu daha da azdırıyor. Ben iğneli antibiyotik kullandım mantar içinde aynı zamanda krem kullandım öyle atlattım. Boğazınızın ağrıması normal enfeksiyona reaksiyon gösteriyor vucudunuz. Ama adam akıllı başka bir doktora gidin isterseniz. Ben 6 ay uğraştım sürekli boğazlarım şişti geçmek bilmedi. Zor bi durum allah kolaylık versin ama kesinlikle kilot giymeyin ve kilotlarınızı 90derecede yıkayın.
Bnde feramat iciyorum cnm 1 saat bisey yiyip icme dedi doktor ondan sordumOnu bilmiyorum canim bende sabah vitamin iciyorum folik asid bisi olmuyo ama demir ilacini bilemedim
Hiç internete bakma canım bunlar sistitin yan etkileri. Hangi ilde yaşıyorsun İstanbul’daysan doktor söyleyeceğim sana. Benim sorunumu o çözdü sağolsun. Kadın hastalıkları ve doğuma gittim ben kulak burun boğaza da gittim o benlik bişey değil bu dedi gönderdi.Kulak burun boğaza mı gittiniz ne denildi valla boğazdan korkmaya başladım normaldr bademcik hastalığım var ama bademcikten ziyade küçük dilim arkası şiş ve iltihap olmuş ağrı falan da yok anlamadım bnde nete bakınca malum hemen kanser yazıyolar
İstanbul tuzladayım canım benHiç internete bakma canım bunlar sistitin yan etkileri. Hangi ilde yaşıyorsun İstanbul’daysan doktor söyleyeceğim sana. Benim sorunumu o çözdü sağolsun. Kadın hastalıkları ve doğuma gittim ben kulak burun boğaza da gittim o benlik bişey değil bu dedi gönderdi.
Onu ictiksen 1 saat sonrada sogan suyunu icersin canim sogan suyunu ac karinla iceceksin zaten yemektem 10dk once diyodu tarifedeBnde feramat iciyorum cnm 1 saat bisey yiyip icme dedi doktor ondan sordum
bendede olmuştu mantar ben taharetlenirken elma sirkesi katıyordum taharet suyuna bide yaparmısınız bilmem ama gece yatmadan önce 3 diş kadar sarımsağı irice doğrayıp bi peçetenin arasına koydum. Daha sonra bunu ped kullanır gibi iç çamaşırıma koyup gece uyudum sabaha kadar durdu yani bu şekilde geçirmiştim mantarı isterseniz bi deneyin.Merhaba Hatuncanlarım
Yine ben geldimKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum..
Fakat kafayı yemek üzereyim sıkıntım şöyle
yaklaşık 1.5 ay önce kasık ağrısı kaşıntı ve yanma nedeniyle kadın doğuma gittim bnden smear istedi 1 ay sonra sonuc çıkar dedi ve ilaç vermedi... neyse beklerken 2.5 hafta kadar sonra idrardan pembe leke gelince ve ağrım da artınca buraya konu açmıştım kızları dinleyip acile gittim zira randevu düşürmek zor idrar alındı ve enfeksiyon dendi antibiyotik yazdı düzenli bir şekilde kullandım hatta bitmeden smear sonucum geldi gittim sonucu öğrenmeye korka korka tabi bi sıkıntı yok sadece enfeksiyon ve mantar gözüküyor dedi smear 2 ay sonra bi daha alalım ilaç ister misin dedi dedim doktor bey 4hafta önce bi nedenle 1 kutu antibiyotik kullandım bir kutu da daha yeni bitirdim idrar yolu enfeksiyonu icin deyince bana fitil ve krem verdi 5 gündür kullanıyorum ama mantar enfeksiyonu geçmiş değil lavaboda gördüm çünkü. Dün birden boğazım da acımaya başladı şiddetli baş ağrısı geniz akıntısı falan aynaya baktım bademcik değilde küçük dilin orası iltihap gibi bisey olmuş şaşırdım malum yine randevu düşüremedimo kadar antibiyotik nereye gitti? Bi yerde iltihap varsa vücudun baska yerlerine yayılır mı? Bu iltihabı vücuttan bitkisel yollarla nasıl atarım birisi sarımsak yutmamı söyledi ama bilmiyorum
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bu ara sağlıkla imtihan ediliyorum ama yine de hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?