Rabbim sana bağışlasın insallah canım evet soğan kürüne baslicam bende mutlaka bi kac kisi daha söyledi adetliyken mi baslanıyor peki?Yıllarca kronik vajinal enfeksiyonla ugraştım.. iğne, ilaç, fitil kullanmadığım kalmadı hep testlerde çıkıyordu. Kullandığım ilaçlar sol yumurtalığıma zarar vermişti.. hamile kalmamı engelledi.
Aylarca bebek için uğraştım enfeksiyondan dolayı tek yumurtan kalmış onda da tutunamıyordu.
En sonunda saraçoğluna denk geldim soğan kürünü dinledim.
Çaresizlikten soğan kürünü yaptım aynı zamanda o bölgeyi her banyo yapışımda elma sirkesi + su karıştırıp yıkadım.
Rabbimin vesilesi, mucizsesi ❤ o ay hamile kaldım ❤❤
Ve ilk kez o ay tahlillerim tertemiz çıktı..
hamilelik sürecinde de vücudumu korumak için günde 3 lt su içiyorum inanılmaz faydasını görüyorum.
Mutlaka soğan kürünü bi dinleyin.
Allah razı olsun kuzum ama maydonoz kürü bana pek iyi gelmedi baya kullandım onu soğan kürüne baslicam insallah bakalımCanim öncelikle çok geçmiş olsun idrar enfeksiyonu için maydonoz kürü çok iyi geliyor birde turna yemisinin bitkisel ilaci var doktor öneriyor ilacı ama mantar enfeksiyonu için bunlar fayda sağlar mi bilmiyorum sürekli antibiyotik içme çünkü bir süre sonra direnç sağlıyor fayda etmemeye başlıyor Rabbim sifa versin insaAllah
Onu biliyorum hamileyken çok kullandım canımBenimde evlendigimden beri var eziyet vallahi bazen anestol pomad kullanıyorum uyuşturucu krem
Bilirim canım nerdeyse 7 senedir sürekli iltihaplı hastalık geciriyorum Rabbim şifa versin hepimize insallahbende de aynısı oldu. vajinal fitil, krem, antibiyotik allah ne verdiyse kullandım. 3 doktora gittim hatta hataya gezmeye gitmiştim aynı durum başıma geldi doktor doktor koştum bilmediğim memlekette... ama yine yine yine yine oluyor. ilişkiye girmekten korkar hale geldim. partnerimde bir sorun görülmedi ama neden ben böyle oluyorum bilmiyorum. her gün duş, bakım hijyen gerekli her şeyi yapıyorum. çok can sıkıcı bir şey
Hic sorma canım kime desem bende de var diyor Rabbim sağlıkla imtihan etmesin kimseyi insallahBişi diyim mi bu senenin mikrobu böyle bende de bi yerden girdi bütün vücudumu gezdi ve tanıdığım bikaç kişide daha böyle oldu
Kullandım canım 1000mg 20 gün ara ile verdier 2 kutu bugün üroloji doktoru antibiyotiğin mantara yol açtığını söyledi mümkün mertebe uzak durun dedi ama doktorlar en ufak bir seyde hemen veriyor yapacak birşey yok bizde kullanıyoruz işte bir yeri düzeltirken 10 yere zarar veriyor malesefMantar bir nevi kif gibidir nemli alanda urer.Ic camasiriniz mutlaka %100 pamuklu kullanin ben ne zaman saten camasir giysem hemen kotu bir koku yapiyor,ic camasiri cok cok onemli.Birde dedigim gibi nemli birakmayin ic camasirinizi gerekirse gun asiri degistirin.Kasinti yapsa bile dayanmaya calisin derim.Hijyen saglamak amaciyla da sakin sabun,dus jeli tarzi seylerle yikamayin ph dengesini olumsuz etkileyip daha fazla mantarin yayilmasina neden olabilir.iltihap kismina gelince etki etmiyorsa dozajini yukseltturin,150 mg antibiyotikte var 1000 mg likta.Hatta igne antibiyotikler daha etkili diye biliyorum.sogan ,sarimsak olayida yardimci olur ama iltihabi gecirecek kadar etki etmez.
Bitkisel tedavi için sana organik sirke önerebilirim. Ben yıllarca çektim o mantardan enfeksiyondan ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.. Artık doktorum bile çaresizdi. Verdiği ilaçların hiçbir etkisi olmuyordu içim dışım mantar ilacı ( karaciğeri bitiriyor) fitil ve krem ( kortizonlu oldukları için deriyi inceltiyor artık en ufak kaşıntıda kanıyordu deri inceldiği için) olmuştu. çamaşırlarımı 90 derecede sirkeyle yıkadım her banyodan sonra orayı kuruttum ama nafile.. cinsellik bitme noktasına gelmişti düşün.. Sonra bunun sebebini araştırdım ve lanet CANDIDA olduğunu öğrendim. yerli yabancı taramadığım kaynak kalmadı.. hepsi probiyotik kullanın diyordu 3 ay falan kullandım ama onlar da eczane koşullarında ne kadar sağlıklı bilmiyorum çünkü hiçbir faydasını görmedim ayrıca da çok pahalı ve belirtmek isterim ki doğru probiyotiği bulmak hiç kolay değil doktorlar da bu konuda çok bilgili değiller.. bunun dışında şekeri kes karbonhidratı kes gibi çok ağır diyetleri de içeriyor anti-candida protokolü.. ama bunları anlatıp iyice kafanı karıştırmayacağım sadece eğer araştırmak istersen diye söylüyorum. ben yaparken açlıktan gözümde kekler pastalar uçuşmuştu ama bi faydasını görmedim. Sadede gelirsek benim karşıma Allah çıkardı diyorum zerdeçal sirkesini... resmen mucize.. ben bu mantar ve enfeksiyon illeti yüzünden hamile de kalamıyordum. 3 ay düzenli kullanmak gerekiyor zerdeçal sirkesini sabah akşam 1 yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suyla içiyorsun ben 2 ay kullandım ve hayatım değişti şimdi de bebeğimi bekliyorum. belki sana da faydası olur diye söylemek istedim. Derdin büyük yaşamayan bilemez. Allah kolaylıklar ve acil şifa versin...Kan çok aldırdım canım demir eksikliği cıktı sadece ama devletteki doktorlar pek ilgilenmiyor 20 gün önce idrar tahlili verirken boğaza da bakıldı geniz akıntısı var dendi antibiyotik verdi geçti gibiydi dün bir baktım küçük dilin orası iltihap ve şiş hep öyle ağrı da yok ağrımayan şeyden korkun diyor hep doktorlar işte ondan korkuyorum vücuttan atmam lazım ama bitkisel tedavi arıyorum zira antibiyotik böreğime zarar verecek bu gidişle
Merhaba, sizin enfeksiyonunuz nasıldı akıntınız oluyor muydu? Ben zerdeçal çayına başladım ama o da etki eder mi sizce dediğiniz sirkeye göre. Zerdeçalın anti iltihap özelliği olduğu için çayı da iyi gelir diye düşündüm ama siz ne dersinizBitkisel tedavi için sana organik sirke önerebilirim. Ben yıllarca çektim o mantardan enfeksiyondan ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.. Artık doktorum bile çaresizdi. Verdiği ilaçların hiçbir etkisi olmuyordu içim dışım mantar ilacı ( karaciğeri bitiriyor) fitil ve krem ( kortizonlu oldukları için deriyi inceltiyor artık en ufak kaşıntıda kanıyordu deri inceldiği için) olmuştu. çamaşırlarımı 90 derecede sirkeyle yıkadım her banyodan sonra orayı kuruttum ama nafile.. cinsellik bitme noktasına gelmişti düşün.. Sonra bunun sebebini araştırdım ve lanet CANDIDA olduğunu öğrendim. yerli yabancı taramadığım kaynak kalmadı.. hepsi probiyotik kullanın diyordu 3 ay falan kullandım ama onlar da eczane koşullarında ne kadar sağlıklı bilmiyorum çünkü hiçbir faydasını görmedim ayrıca da çok pahalı ve belirtmek isterim ki doğru probiyotiği bulmak hiç kolay değil doktorlar da bu konuda çok bilgili değiller.. bunun dışında şekeri kes karbonhidratı kes gibi çok ağır diyetleri de içeriyor anti-candida protokolü.. ama bunları anlatıp iyice kafanı karıştırmayacağım sadece eğer araştırmak istersen diye söylüyorum. ben yaparken açlıktan gözümde kekler pastalar uçuşmuştu ama bi faydasını görmedim. Sadede gelirsek benim karşıma Allah çıkardı diyorum zerdeçal sirkesini... resmen mucize.. ben bu mantar ve enfeksiyon illeti yüzünden hamile de kalamıyordum. 3 ay düzenli kullanmak gerekiyor zerdeçal sirkesini sabah akşam 1 yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suyla içiyorsun ben 2 ay kullandım ve hayatım değişti şimdi de bebeğimi bekliyorum. belki sana da faydası olur diye söylemek istedim. Derdin büyük yaşamayan bilemez. Allah kolaylıklar ve acil şifa versin...
Merhaba, benim akıntım, kaşıntım geçmezdi.. İlaçlar 2 gün fayda etse 3. gün aynı hale gelirdim.. Doktorum bile ne yapacağını şaşırmıştı artık.. Allah tekrar yaşatmasın.. zerdeçalın çayı da iyi gelebilir denemedim bilmiyorum ama ben sirkesinden müthiş bir fayda gördüm ve son umut olarak kullandım artık kullanmadığım denemediğim şey kalmamıştı yeter ki şu illetten kurtulayım diye...Çayını da deneyin tabi ama benim tavsiyem sirke.. Faydasını görünce de ne demek istediğimi anlayacaksınız :)Merhaba, sizin enfeksiyonunuz nasıldı akıntınız oluyor muydu? Ben zerdeçal çayına başladım ama o da etki eder mi sizce dediğiniz sirkeye göre. Zerdeçalın anti iltihap özelliği olduğu için çayı da iyi gelir diye düşündüm ama siz ne dersiniz
Cuma smear sonucumu alicam kuzum tekrar alındı insallah kötü bir şey çıkmazBitkisel tedavi için sana organik sirke önerebilirim. Ben yıllarca çektim o mantardan enfeksiyondan ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.. Artık doktorum bile çaresizdi. Verdiği ilaçların hiçbir etkisi olmuyordu içim dışım mantar ilacı ( karaciğeri bitiriyor) fitil ve krem ( kortizonlu oldukları için deriyi inceltiyor artık en ufak kaşıntıda kanıyordu deri inceldiği için) olmuştu. çamaşırlarımı 90 derecede sirkeyle yıkadım her banyodan sonra orayı kuruttum ama nafile.. cinsellik bitme noktasına gelmişti düşün.. Sonra bunun sebebini araştırdım ve lanet CANDIDA olduğunu öğrendim. yerli yabancı taramadığım kaynak kalmadı.. hepsi probiyotik kullanın diyordu 3 ay falan kullandım ama onlar da eczane koşullarında ne kadar sağlıklı bilmiyorum çünkü hiçbir faydasını görmedim ayrıca da çok pahalı ve belirtmek isterim ki doğru probiyotiği bulmak hiç kolay değil doktorlar da bu konuda çok bilgili değiller.. bunun dışında şekeri kes karbonhidratı kes gibi çok ağır diyetleri de içeriyor anti-candida protokolü.. ama bunları anlatıp iyice kafanı karıştırmayacağım sadece eğer araştırmak istersen diye söylüyorum. ben yaparken açlıktan gözümde kekler pastalar uçuşmuştu ama bi faydasını görmedim. Sadede gelirsek benim karşıma Allah çıkardı diyorum zerdeçal sirkesini... resmen mucize.. ben bu mantar ve enfeksiyon illeti yüzünden hamile de kalamıyordum. 3 ay düzenli kullanmak gerekiyor zerdeçal sirkesini sabah akşam 1 yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suyla içiyorsun ben 2 ay kullandım ve hayatım değişti şimdi de bebeğimi bekliyorum. belki sana da faydası olur diye söylemek istedim. Derdin büyük yaşamayan bilemez. Allah kolaylıklar ve acil şifa versin...
Yaptım kuzum soğan suyu kürü zeytinyağı maydonoz kürü kutularca fitil krem ilaç elma sirkesi yok yok yok geçiyor 15 güne geri geliyor hele regliden sonraAdetin 1. Gunu basliyosun 15 gun boyunca her sabah ac karinla 1 kaşık zeytin yagi içiyosun saf zeytin yagi olucak ama mutlaka bu ay basladim enfeksiyon iltap hepsini temizliyomus dene bunuda istersen ben basladigimdan beri akintim artti temizliyo belli
Saol kuzum arastırırım bi smear sonucumu alayım tekrar da bakalımDoktor bana bi ilac verdi ben yurtdisindayim orda varmidir bilmem ben onuda kullandim 1 hafta gecti bende cok etkili bi ilac
Anaerobex 500 mg yada metronizadol bu ilaci bulabilirsen kullan
Tamm canim hatta doktoruna soyle biliyosa bu ilaclari sana recete yazsin recetesiz alabilirmisin bilmem bana doktorum yazmisti 14 tane gunde sabah aksam 2 tane kulaniyodum ogun bugundur bidhaa olmadim cok şükürSaol kuzum arastırırım bi smear sonucumu alayım tekrar da bakalım
Allah razı olsun kuzumm sorarım tabi Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah sağlıkla kalTamm canim hatta doktoruna soyle biliyosa bu ilaclari sana recete yazsin recetesiz alabilirmisin bilmem bana doktorum yazmisti 14 tane gunde sabah aksam 2 tane kulaniyodum ogun bugundur bidhaa olmadim cok şükür
Amin canim sanada insallah en kisa zamamda gecerAllah razı olsun kuzumm sorarım tabi Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah sağlıkla kal
Merhabalar lütfen bana cevap verir misiniz zerdeçal sirkesinin markası neydi benimde 4 yıldır geçmek bilmeyen mantarım var kültürde candida çıkıyor i. Sarı akıntım var 2 yıldır evliyim hiç bir sorunum yok hamile kalamıyorum sebebinin bu olduğunu düşünüyorum artık. Şuan biokadin fitil kullanıyorum zerdeçal sirkesinide deniycem ama hangisini alacağımı bilemedim Bi markası varsa söyler misiniz?Bitkisel tedavi için sana organik sirke önerebilirim. Ben yıllarca çektim o mantardan enfeksiyondan ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.. Artık doktorum bile çaresizdi. Verdiği ilaçların hiçbir etkisi olmuyordu içim dışım mantar ilacı ( karaciğeri bitiriyor) fitil ve krem ( kortizonlu oldukları için deriyi inceltiyor artık en ufak kaşıntıda kanıyordu deri inceldiği için) olmuştu. çamaşırlarımı 90 derecede sirkeyle yıkadım her banyodan sonra orayı kuruttum ama nafile.. cinsellik bitme noktasına gelmişti düşün.. Sonra bunun sebebini araştırdım ve lanet CANDIDA olduğunu öğrendim. yerli yabancı taramadığım kaynak kalmadı.. hepsi probiyotik kullanın diyordu 3 ay falan kullandım ama onlar da eczane koşullarında ne kadar sağlıklı bilmiyorum çünkü hiçbir faydasını görmedim ayrıca da çok pahalı ve belirtmek isterim ki doğru probiyotiği bulmak hiç kolay değil doktorlar da bu konuda çok bilgili değiller.. bunun dışında şekeri kes karbonhidratı kes gibi çok ağır diyetleri de içeriyor anti-candida protokolü.. ama bunları anlatıp iyice kafanı karıştırmayacağım sadece eğer araştırmak istersen diye söylüyorum. ben yaparken açlıktan gözümde kekler pastalar uçuşmuştu ama bi faydasını görmedim. Sadede gelirsek benim karşıma Allah çıkardı diyorum zerdeçal sirkesini... resmen mucize.. ben bu mantar ve enfeksiyon illeti yüzünden hamile de kalamıyordum. 3 ay düzenli kullanmak gerekiyor zerdeçal sirkesini sabah akşam 1 yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suyla içiyorsun ben 2 ay kullandım ve hayatım değişti şimdi de bebeğimi bekliyorum. belki sana da faydası olur diye söylemek istedim. Derdin büyük yaşamayan bilemez. Allah kolaylıklar ve acil şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?