Geçmeyen iltihap

Rabbim sana bağışlasın insallah canım evet soğan kürüne baslicam bende mutlaka bi kac kisi daha söyledi adetliyken mi baslanıyor peki?

Allah razı olsun kuzum ama maydonoz kürü bana pek iyi gelmedi baya kullandım onu soğan kürüne baslicam insallah bakalım

Bilirim canım nerdeyse 7 senedir sürekli iltihaplı hastalık geciriyorum Rabbim şifa versin hepimize insallah

Bişi diyim mi bu senenin mikrobu böyle bende de bi yerden girdi bütün vücudumu gezdi ve tanıdığım bikaç kişide daha böyle oldu
Hic sorma canım kime desem bende de var diyor Rabbim sağlıkla imtihan etmesin kimseyi insallah

Kullandım canım 1000mg 20 gün ara ile verdier 2 kutu bugün üroloji doktoru antibiyotiğin mantara yol açtığını söyledi mümkün mertebe uzak durun dedi ama doktorlar en ufak bir seyde hemen veriyor yapacak birşey yok bizde kullanıyoruz işte bir yeri düzeltirken 10 yere zarar veriyor malesef

öncelikle çok geçmiş olsun canım. antibiyoyikle beraber idrar yolu enfeksiyonu için muhakkak c vitamini ve probiyotik kullanmalısın. mantar enfeksiyonun içinde kaşınma ve yanman varmı bilmiyorum ben bu şikayetleri eczacıma ilettiğimde kortizonsuz olarak coresatinin yeşilini verdi ve 2 günde geçirdi.
uzun süredir geçmeyen iltihap içinse antioksidan kullan istersen en az 2-3 ay belki iyi gelir..

Bitkisel tedavi için sana organik sirke önerebilirim. Ben yıllarca çektim o mantardan enfeksiyondan ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.. Artık doktorum bile çaresizdi. Verdiği ilaçların hiçbir etkisi olmuyordu içim dışım mantar ilacı ( karaciğeri bitiriyor) fitil ve krem ( kortizonlu oldukları için deriyi inceltiyor artık en ufak kaşıntıda kanıyordu deri inceldiği için) olmuştu. çamaşırlarımı 90 derecede sirkeyle yıkadım her banyodan sonra orayı kuruttum ama nafile.. cinsellik bitme noktasına gelmişti düşün.. Sonra bunun sebebini araştırdım ve lanet CANDIDA olduğunu öğrendim. yerli yabancı taramadığım kaynak kalmadı.. hepsi probiyotik kullanın diyordu 3 ay falan kullandım ama onlar da eczane koşullarında ne kadar sağlıklı bilmiyorum çünkü hiçbir faydasını görmedim ayrıca da çok pahalı ve belirtmek isterim ki doğru probiyotiği bulmak hiç kolay değil doktorlar da bu konuda çok bilgili değiller.. bunun dışında şekeri kes karbonhidratı kes gibi çok ağır diyetleri de içeriyor anti-candida protokolü.. ama bunları anlatıp iyice kafanı karıştırmayacağım sadece eğer araştırmak istersen diye söylüyorum. ben yaparken açlıktan gözümde kekler pastalar uçuşmuştu ama bi faydasını görmedim. Sadede gelirsek benim karşıma Allah çıkardı diyorum zerdeçal sirkesini... resmen mucize.. ben bu mantar ve enfeksiyon illeti yüzünden hamile de kalamıyordum. 3 ay düzenli kullanmak gerekiyor zerdeçal sirkesini sabah akşam 1 yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suyla içiyorsun ben 2 ay kullandım ve hayatım değişti şimdi de bebeğimi bekliyorum. belki sana da faydası olur diye söylemek istedim. Derdin büyük yaşamayan bilemez. Allah kolaylıklar ve acil şifa versin...

Adetin 1. Gunu basliyosun 15 gun boyunca her sabah ac karinla 1 kaşık zeytin yagi içiyosun saf zeytin yagi olucak ama mutlaka bu ay basladim enfeksiyon iltap hepsini temizliyomus dene bunuda istersen ben basladigimdan beri akintim artti temizliyo belli

Merhaba, sizin enfeksiyonunuz nasıldı akıntınız oluyor muydu? Ben zerdeçal çayına başladım ama o da etki eder mi sizce dediğiniz sirkeye göre. Zerdeçalın anti iltihap özelliği olduğu için çayı da iyi gelir diye düşündüm ama siz ne dersiniz

Merhaba, benim akıntım, kaşıntım geçmezdi.. İlaçlar 2 gün fayda etse 3. gün aynı hale gelirdim.. Doktorum bile ne yapacağını şaşırmıştı artık.. Allah tekrar yaşatmasın.. zerdeçalın çayı da iyi gelebilir denemedim bilmiyorum ama ben sirkesinden müthiş bir fayda gördüm ve son umut olarak kullandım artık kullanmadığım denemediğim şey kalmamıştı yeter ki şu illetten kurtulayım diye...Çayını da deneyin tabi ama benim tavsiyem sirke.. Faydasını görünce de ne demek istediğimi anlayacaksınız :)

Cuma smear sonucumu alicam kuzum tekrar alındı insallah kötü bir şey çıkmaz sarı akıntı kaşıntı geçmiyor bnde hala e nabizdan baktım kronik mantar enfeksiyonu yazılmıs bnm arada rahimde de ağrı oluyor ama doktor ağrı asla yapmaz mantar dedi tekrar smear aldı bakalım dua eder misin bana da insallah kötü bir şey çıkmaz zerdeçal sirkesine gelince nerde bulabilirim kuzum

Yaptım kuzum soğan suyu kürü zeytinyağı maydonoz kürü kutularca fitil krem ilaç elma sirkesi yok yok yok geçiyor 15 güne geri geliyor hele regliden sonra

Doktor bana bi ilac verdi ben yurtdisindayim orda varmidir bilmem ben onuda kullandim 1 hafta gecti bende cok etkili bi ilac
Anaerobex 500 mg yada metronizadol bu ilaci bulabilirsen kullan

Doktor bana bi ilac verdi ben yurtdisindayim orda varmidir bilmem ben onuda kullandim 1 hafta gecti bende cok etkili bi ilac
Anaerobex 500 mg yada metronizadol bu ilaci bulabilirsen kullan
Saol kuzum arastırırım bi smear sonucumu alayım tekrar da bakalım

Saol kuzum arastırırım bi smear sonucumu alayım tekrar da bakalım
Tamm canim hatta doktoruna soyle biliyosa bu ilaclari sana recete yazsin recetesiz alabilirmisin bilmem bana doktorum yazmisti 14 tane gunde sabah aksam 2 tane kulaniyodum ogun bugundur bidhaa olmadim cok şükür

Tamm canim hatta doktoruna soyle biliyosa bu ilaclari sana recete yazsin recetesiz alabilirmisin bilmem bana doktorum yazmisti 14 tane gunde sabah aksam 2 tane kulaniyodum ogun bugundur bidhaa olmadim cok şükür
Allah razı olsun kuzumm sorarım tabi Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah sağlıkla kal

Merhabalar lütfen bana cevap verir misiniz zerdeçal sirkesinin markası neydi benimde 4 yıldır geçmek bilmeyen mantarım var kültürde candida çıkıyor i. Sarı akıntım var 2 yıldır evliyim hiç bir sorunum yok hamile kalamıyorum sebebinin bu olduğunu düşünüyorum artık. Şuan biokadin fitil kullanıyorum zerdeçal sirkesinide deniycem ama hangisini alacağımı bilemedim Bi markası varsa söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…