Cnm bu sefer de üsütünce idrar yolu enfeksiyonu oluyor amaantibiotik bende olmayan mantar var yapiyor. genital bölgeni bol bol havalandir kilot giyme bol sort filan giy.
Nasıl yapıcam canım tarif var mı peki zararı var mı kiKadınların antibiyotik kullanırken bir yandan da mutlaka mantar için fitil kullanması gerekiyor. Vücuttaki iltihap içinse soğanı haşlayıp suyunu içmek iyi geliyor
Tutuyorum canım zaten ne kadar dikkat edersem edeyim oluyorayağınızı sıcak tutmaya dikkat edin. Papatya cayinin çok iyi geldiğini duymuştum.
Canım çok geçmiş olsun aynı hastalıklar inan ilk 1.5 ay önce memem şişti ikiside koltuk altına doğru ağla zırla kesin kanser oldum dedim gittim özele ultrason cekildi sol göğüste 4mm kist var zararsız dendi 1 kutu antibiyotik ve 3 ay kullanmam gereken ilaç verildi derken altım başladı dün de boğazım korkuyorum kesin bisey var bende vücuda yayılıyor diye sigortam da yok check up yaptıracak durumum da bekliyorum öyle iste Allah razı olsun kuzum insallah bisey çıkmazBenım mememde basladı once iltihap, 20gun surdu igne vuruldum antibiyotik. Gecmedı, ben memem neden bu halde diye kara kara dusunup aglarken vajınamda yanma basladı yeniden gittim idrar kan testi yapıldı, orda da enfeksiyon cıktı. Bu sefer antibiyotik ıcmeye basladım. Mememde ki gecmedı, onu sırıngayla cekıp aldılar. İdrar yolumdakı gectı ve hoooop mantar basladı.
Fitil ve krem kullandım onda da.
Yazın tam uc ay bununla ugrastim. En son Kesın kotu Bı hastalığım var ve gozukmuyor dedım psikolojimde bozulmuştu artık, gittim check up yaptırdım ve rahatladım.
Kolay gecmeyebılır, pes etmeden ilacınız bıttıkce doktora gideceksiniz yapacak bıseyını yok. Yeter ki agrınız olmasın.
Allah sifa versin.
Mantardan cok boğazım için korkuyorum canım bademcik şişmesi gibi değil çünkü ağrı yok sadece küçük dil etrafı şiş ve iltihap var randevu alamıyorum hep dolu korkuyorum Ağrımayan şişkinlerden korkun deniliyor yaaMantar infeksiyonları inatçı olabilir verilen antifungal ilaçları kullanmaya devam edin ve pamuklu çok dar olmayan iç çamaşırları giymeye özen gösterin ayrıca genital bölgeye su harici ekstra temizlik maddesi kullanmayın
Yok canım olsa ultrasonda gorulurdu ve suphelı bulunsaydı mr ısterdıler ben mememde mr da cekıldım.Canım çok geçmiş olsun aynı hastalıklar inan ilk 1.5 ay önce memem şişti ikiside koltuk altına doğru ağla zırla kesin kanser oldum dedim gittim özele ultrason cekildi sol göğüste 4mm kist var zararsız dendi 1 kutu antibiyotik ve 3 ay kullanmam gereken ilaç verildi derken altım başladı dün de boğazım korkuyorum kesin bisey var bende vücuda yayılıyor diye sigortam da yok check up yaptıracak durumum da bekliyorum öyle iste Allah razı olsun kuzum insallah bisey çıkmaz
Kan çok aldırdım canım demir eksikliği cıktı sadece ama devletteki doktorlar pek ilgilenmiyor 20 gün önce idrar tahlili verirken boğaza da bakıldı geniz akıntısı var dendi antibiyotik verdi geçti gibiydi dün bir baktım küçük dilin orası iltihap ve şiş hep öyle ağrı da yok ağrımayan şeyden korkun diyor hep doktorlar işte ondan korkuyorum vücuttan atmam lazım ama bitkisel tedavi arıyorum zira antibiyotik böreğime zarar verecek bu gidişleYok canım olsa ultrasonda gorulurdu ve suphelı bulunsaydı mr ısterdıler ben mememde mr da cekıldım.
Ve baya uzun surdu ıltıhaplar dedıgım gıbı. Hamd olsun gectı.
Suphelı bisey olsa kanda da mutlaka cıkardı.
Kan testi yapılmadiysa onu yaptırın mutlaka.
Cok zor biliyorum, dusmanıma bile verme allahım dedıgım zamanları biliyorum.
Diger konunuzu da hatırlıyorum, gecmemesıne cok uzuldum.
Mantar da antibiyotiklerden oluyormuş doktor demisti, mantardan korkmayın.
Yapılmadiysa kan testi yaptırın mutlaka.
Of... Haklısınız ne deseniz. En kısa zamanda gecer ınsallah ama ıcınızı curutmeyın. Benimki gibi yogun geciyor sızınkı de anladığım kadarıyla ve uc ay surmustu.Kan çok aldırdım canım demir eksikliği cıktı sadece ama devletteki doktorlar pek ilgilenmiyor 20 gün önce idrar tahlili verirken boğaza da bakıldı geniz akıntısı var dendi antibiyotik verdi geçti gibiydi dün bir baktım küçük dilin orası iltihap ve şiş hep öyle ağrı da yok ağrımayan şeyden korkun diyor hep doktorlar işte ondan korkuyorum vücuttan atmam lazım ama bitkisel tedavi arıyorum zira antibiyotik böreğime zarar verecek bu gidişle
Hayır zararı yok aksine faydalı olduğu birçok hastalık var. İbrahim Saraçoğlu bu kürü çok önerir. İnternetten bakınca hemen bulursunuz zaten. Geniz akıntısı zor geçer normalde, genizden gelen akıntı boğazı yara eder. Bunun da en kısa ve net çözümü çörek otu yağıdır. Her iki burun deliğinizden iki damla damlatın ama aralarında biraz zaman olsun aynı anda ikisine birden damlatmayın çünkü biraz yakıyor. Bir tarafın etkisi geçsin diğer tarafa öyle damlatın. İki gün yapsanız yeterli.Nasıl yapıcam canım tarif var mı peki zararı var mı ki
Soğan kürünü deneyin çok iyi geliyorMerhaba Hatuncanlarım
Yine ben geldimKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum..
Fakat kafayı yemek üzereyim sıkıntım şöyle
yaklaşık 1.5 ay önce kasık ağrısı kaşıntı ve yanma nedeniyle kadın doğuma gittim bnden smear istedi 1 ay sonra sonuc çıkar dedi ve ilaç vermedi... neyse beklerken 2.5 hafta kadar sonra idrardan pembe leke gelince ve ağrım da artınca buraya konu açmıştım kızları dinleyip acile gittim zira randevu düşürmek zor idrar alındı ve enfeksiyon dendi antibiyotik yazdı düzenli bir şekilde kullandım hatta bitmeden smear sonucum geldi gittim sonucu öğrenmeye korka korka tabi bi sıkıntı yok sadece enfeksiyon ve mantar gözüküyor dedi smear 2 ay sonra bi daha alalım ilaç ister misin dedi dedim doktor bey 4hafta önce bi nedenle 1 kutu antibiyotik kullandım bir kutu da daha yeni bitirdim idrar yolu enfeksiyonu icin deyince bana fitil ve krem verdi 5 gündür kullanıyorum ama mantar enfeksiyonu geçmiş değil lavaboda gördüm çünkü. Dün birden boğazım da acımaya başladı şiddetli baş ağrısı geniz akıntısı falan aynaya baktım bademcik değilde küçük dilin orası iltihap gibi bisey olmuş şaşırdım malum yine randevu düşüremedimo kadar antibiyotik nereye gitti? Bi yerde iltihap varsa vücudun baska yerlerine yayılır mı? Bu iltihabı vücuttan bitkisel yollarla nasıl atarım birisi sarımsak yutmamı söyledi ama bilmiyorum
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bu ara sağlıkla imtihan ediliyorum ama yine de hamdolsun.
İdrar yolu için alınan antibiyotik mantarı tetikliyor maalesef. Ya da olan mantarı iyic ile artırıyor.Merhaba Hatuncanlarım
Yine ben geldimKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum..
Fakat kafayı yemek üzereyim sıkıntım şöyle
yaklaşık 1.5 ay önce kasık ağrısı kaşıntı ve yanma nedeniyle kadın doğuma gittim bnden smear istedi 1 ay sonra sonuc çıkar dedi ve ilaç vermedi... neyse beklerken 2.5 hafta kadar sonra idrardan pembe leke gelince ve ağrım da artınca buraya konu açmıştım kızları dinleyip acile gittim zira randevu düşürmek zor idrar alındı ve enfeksiyon dendi antibiyotik yazdı düzenli bir şekilde kullandım hatta bitmeden smear sonucum geldi gittim sonucu öğrenmeye korka korka tabi bi sıkıntı yok sadece enfeksiyon ve mantar gözüküyor dedi smear 2 ay sonra bi daha alalım ilaç ister misin dedi dedim doktor bey 4hafta önce bi nedenle 1 kutu antibiyotik kullandım bir kutu da daha yeni bitirdim idrar yolu enfeksiyonu icin deyince bana fitil ve krem verdi 5 gündür kullanıyorum ama mantar enfeksiyonu geçmiş değil lavaboda gördüm çünkü. Dün birden boğazım da acımaya başladı şiddetli baş ağrısı geniz akıntısı falan aynaya baktım bademcik değilde küçük dilin orası iltihap gibi bisey olmuş şaşırdım malum yine randevu düşüremedimo kadar antibiyotik nereye gitti? Bi yerde iltihap varsa vücudun baska yerlerine yayılır mı? Bu iltihabı vücuttan bitkisel yollarla nasıl atarım birisi sarımsak yutmamı söyledi ama bilmiyorum
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bu ara sağlıkla imtihan ediliyorum ama yine de hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?