- 25 Ocak 2019
- 1.268
- 2.066
- Konu Sahibi Inatcikisilik
Geçmiş olsun uyuz diyorum bazen yumurtlayarak ilerlemiş belli ediyo kendiniKaşınan yer hemen kabuk bağlıyor bazen sıralı şekilde noktasal kabuklar oluyor sizde de oldu mu böyle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun uyuz diyorum bazen yumurtlayarak ilerlemiş belli ediyo kendiniKaşınan yer hemen kabuk bağlıyor bazen sıralı şekilde noktasal kabuklar oluyor sizde de oldu mu böyle?
kaşınan her yer kabuk bağlıyor mu, kabuk bağlayan yer iyileşiyor mu? 3 aydır kaşınıyorumGeçmiş olsun uyuz diyorum bazen yumurtlayarak ilerlemiş belli ediyo kendini
Kaanuktan sonra pek kasinmiyor bnm. Bı de öyle üzeri açılınca kolonya döküyorum biraz aciyo ama öldüklerini düşünüyorum kendimcekaşınan her yer kabuk bağlıyor mu, kabuk bağlayan yer iyileşiyor mu? 3 aydır kaşınıyorum
İnşallah görürsünüz faydasını. Kaça yapiyolar sormadı ayip olmazsa. İçinde ne var kükürt vazelin vs olması lazm başka ne var bilmiyormBen az önce böyle bir karışım kullandım umarım faydası olur eczaneler yapıyor uyuz için Inatcikisilik
Bende tam bilmiyorum tam karışım dedi 850 kavanoz büyük biraz baya zaman gider eşimde kullanacak ne olur ne olmazİnşallah görürsünüz faydasını. Kaça yapiyolar sormadı ayip olmazsa. İçinde ne var kükürt vazelin vs olması lazm başka ne var bilmiyorm
Şuan alev alev yandı vücudum umarım faydası olur bende uyuz için konu açmıştım sirkeli su kremler losyonlar fayda etmedi pek bunu deniyorum şimdi deİnşallah görürsünüz faydasını. Kaça yapiyolar sormadı ayip olmazsa. İçinde ne var kükürt vazelin vs olması lazm başka ne var bilmiyorm
Bende az önce sirkeli suyla yikandm aşırı yaktı. Annem aktardan bı losyon almış uyuz için kükürtlü lavantalı fln onu deniyorm şimdi de. Birinden biri ise yarasin artık ofŞuan alev alev yandı vücudum umarım faydası olur bende uyuz için konu açmıştım sirkeli su kremler losyonlar fayda etmedi pek bunu deniyorum şimdi de
Umarım etkisini görürsünüz gerçekten lanet birşey yara olmayan yerim kalmadıBende az önce sirkeli suyla yikandm aşırı yaktı. Annem aktardan bı losyon almış uyuz için kükürtlü lavantalı fln onu deniyorm şimdi de. Birinden biri ise yarasin artık of
Bende çok yok ya saysam 20 tane ancadir. Oğlumda da sırtı elleri geçti ayaklarında kaldı gibi. Ellerinde kabarıklık var biraz anlamiyorz ki geçti mi geçmedi mi die. Bı sure kasinmaya devam ediyormuş sanırımUmarım etkisini görürsünüz gerçekten lanet birşey yara olmayan yerim kalmadı
Evet malesef benim parmak ortaları avucumun içi su kabarcıkları gibi oluyor neyin nesi anlamadım bir duruyor bir kaşıntı basıyor berbat bir şekildeBende çok yok ya saysam 20 tane ancadir. Oğlumda da sırtı elleri geçti ayaklarında kaldı gibi. Ellerinde kabarıklık var biraz anlamiyorz ki geçti mi geçmedi mi die. Bı sure kasinmaya devam ediyormuş sanırım
Sırtı ilk Dr gittigimz gün elini de bugün cektmEvet malesef benim parmak ortaları avucumun içi su kabarcıkları gibi oluyor neyin nesi anlamadım bir duruyor bir kaşıntı basıyor berbat bir şekilde
Rabbim yardım etsin biran önce şifa bulsun inşallahSırtı ilk Dr gittigimz gün elini de bugün cektm
Ay çok fena ya gecms olsn. Bizim hiç bu kdr derin büyük fln olmadı hep küçücük kucucuktu. Bnm de eşimde bişe yok nasıl gecmiyo anlamiyorm sinir oluyorm biz kasinip onda bişe olmayincaBenim böyleydi hafif toparlanmaya başladım çok şükür eşimde birşey yok
Aman dikkat edin olmasın ben 2 3 aydır böyleyim alerji sanıp önemsemedim sonra kaşın Allah kaşın her yerim tahriş olduAy çok fena ya gecms olsn. Bizim hiç bu kdr derin büyük fln olmadı hep küçücük kucucuktu. Bnm de eşimde bişe yok nasıl gecmiyo anlamiyorm sinir oluyorm biz kasinip onda bişe olmayinca
15 gün bnm daha. Oğlumun da 3 4 hafta flnÖncelikle çok geçmiş olsun ne kadar süredir bu illetle uğraşıyorsunuz
Anladım daha yeni o zaman tedaviye hemen başlamanız gerekiyor öncelikle ev sirkeli suyla silinecek çamaşırlar 60 derece üzerinde yıkanacak muhakkak buharlı ütü ile ütülenecek onun haricinde eczaneden kişi başı 3 tüp wilkinson pomad alıyorsunuz kullanmadan önce duşta iyiyice keselenin ki böcekler biraz yüzeye çıksın akşam duştan sonra 1. Kremi tüm vücudunuza yedirin bu iş için atmayı gözden çıkaracağınız kıyafet belirleyin ve onları giyin ellerinizi tüm vücudunuza bu kremi bastıra bastıra yedirin ertesi akşam 2. Tüpü aynı şekilde kullanın 3. Akşam 3. Tüpü kullanın 4. Akşam olduğundada duşa girin. Bu iş çok berbat ama tek çaresi bu daha sonra doktora gidin ve mikroskop altında gözlem yapsın vücudunuzda yumurtaları kalmış mı çünkü tek tedavi yeterli gelmeyebiliyor canlı olanlar ölmüşken yumurtaları kalmış olabiliyor onlarda 2 hafta içerisinde büyüyüp başa sardırıyorlar. Bu tedaviden sonra doktora mutlaka gözükün yada kendinizi gözlemleyin bu tedaviyi uygularken evde kaç kişi iseniz olan olmayan hepiniz aynı anda uygulayacaksınız tek çare bunlar sabun mabun hikaye15 gün bnm daha. Oğlumun da 3 4 hafta fln