- 28 Mart 2019
- 4.003
- 4.037
- Konu Sahibi Inatcikisilik
Bir şey pomat var tam ismini unuttum onu denediniz mi onu deneyin içeriği kükürtlü bi kremdi yanlış değilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi kükürtlü uyuz kremi kullandınız mı anında geçiriyorHerkese merhabalar
Kizlar derdim bu uyuz illeti. 3 yasindaki ogluma kresten gecti ondanda bana. Evde baska kimseye gecmedi şükürler olsun. Tabi gecmeyecegi asla garanti degil.
Kac doktor gezdik butun dediklerini yaptik. Aktardan sabu lar kremler aldik yok gecmiyor. Cocugum sabahlara kadar kasiniyor. Kendimi gectim artik oyle gormek kucucuk cocugu periaan etti bizi.
Oglumu krese kabul etmiyorlar bende calisiyorum 3 haftadir bi sekilde rapor vs idare ettim ama artik ise donmem gerekiyor.
Bu beladan nasil kurtuluruz basina gelmis faydasini gordugunuz bir yontem var mi. Bulasiciliginin gecip gecmedigini soyleyemiyor soktorlar napacagimizi sasirdik.
Bu siralar asiri salgin var aman dikkatli olun sislerde.
Herkese merhabalar
Kizlar derdim bu uyuz illeti. 3 yasindaki ogluma kresten gecti ondanda bana. Evde baska kimseye gecmedi şükürler olsun. Tabi gecmeyecegi asla garanti degil.
Kac doktor gezdik butun dediklerini yaptik. Aktardan sabu lar kremler aldik yok gecmiyor. Cocugum sabahlara kadar kasiniyor. Kendimi gectim artik oyle gormek kucucuk cocugu periaan etti bizi.
Oglumu krese kabul etmiyorlar bende calisiyorum 3 haftadir bi sekilde rapor vs idare ettim ama artik ise donmem gerekiyor.
Bu beladan nasil kurtuluruz basina gelmis faydasini gordugunuz bir yontem var mi. Bulasiciliginin gecip gecmedigini soyleyemiyor soktorlar napacagimizi sasirdik.
Bu siralar asiri salgin var aman dikkatli olun sislerde.
WilkinsonBir şey pomat var tam ismini unuttum onu denediniz mi onu deneyin içeriği kükürtlü bi kremdi yanlış değilsem
Bununla vakit harcamayınŞimdi kwellâda kullanıyoruz 2. Günü
Bir şey pomat var tam ismini unuttum onu denediniz mi onu deneyin içeriği kükürtlü bi kremdi yanlış değilsem
Eki Görüntüle 3325096
Şuydu sanırım
Bunu alacağım pazartesiWilkinson
Bitti ztnBununla vakit harcamayın
Pazartesi bende kontrol için gideceğim doktoraGeçmiş olsun
Biz de ay başında doktora gittik uyuz dedi.
İki buçuk ve dört buçuk yaş iki çocuğum var. Bir aydır bitik durumdayım temizlik yapmaktan. Ütü tutmaktan, nevresim değiştirmekten kollarım kalkmıyor artık.
Küçük kızım hariç hepimiz Ziver hap kullandık doktorun reçetesi ile. Kiloya göre veriliyormuş, 15 kilo altına kullanılmıyorms.
Küçük kızıma da karışım krem yazdı eczanede hazırlandı kullandık.
Doktorun söylediği şekle göre salı günü bitti tedavimiz ama sanki hala kaşınıyor gibiyiz, iyice her şeyden huylanır oldum.
Doktor bize duş için yıkama jeli önerdi, çay ağacı özlü. Her gün duş aldık, hem o yıkama jelini kullandık hem de sirkeli su döktük ama çocuklarda bekletemedik çok ağladılar.
Bizim doktor da hapı içtikten sonra çocuk okula devam edebilir sorun değil dedi. Eşim de işe gitmeye devam etti.
Evde sirkeli suyla silmedigimiz yer kalmadı, kıyafet askılarımızı bile tek tek sildim.
Yataklara karbonat döküp beklettim sonra sirkeli suyla sildim. Her gün yorgan yastık yatak utuledim.
Kapılar ışık düğmeleri her yeri sirkeli suyla sildim her gün. Umarım bu kadar yorgunluğa geçer biter yoksa artık bunalıma girmeme az kaldı.
Canım geçmiş olsun haber bekliyorum yazıcamPazartesi bende kontrol için gideceğim doktora
Çocukla o kdr zor ki valla perişan haldeyim.
Geçse de kaşıntı devam ediyormuş sanırım bir süre
Sağlık ocağında yazıyorlarBunu alacağım pazartesi
Evet 4 kişiye de yetmiyor ilaçlar gercektn hepimize yazdiriyorm bı yazdirmadaSağlık ocağında yazıyorlar
Kişi başına 3 tane yazdılar
1 tane yetmiyor,
3 günde 2 tane kullandım
Aynen o tahmin ettiğin şeydenAyy anlamadım neden böyle coştu bu lanet gerçi nedenini tahmin ediyorumda ceza almayayım önüne gelen doldu ülkeye
Kime canımÖzelden mesaj aticam size ama atılmıyor bana bı yazar misiniz