Deri ve Cilt Hastalıkları Geçmeyen illet UYUZ

Hadi kolay gelsin sana
Benim yazdıklarımı mutlaka doktora danış, uygula geçer
O losyon bize fayda etmedi
Wilkinsonu kullanırken kötü kıyafetler ve kötü nevresim kullan
Ben yatakta bile yatmadım
Yaz günüydü, sefil gibi yerlerde süründüm 😄😄
Sadece 1 odada kaldım
Ben kwelada 5 paket kullandım etkili olmadı en etkilisi wilkinson pomad onu mutlaka kullanın biraz agır bir kokusu var ama en etkili o olacaktır hijyeni zaten biliyorsunuzdur ona da dikkat edersen gececektir ama 1 hafta kaşıntın devam eder zamanla azalacaktır bu süre zarfında kendini kaşımamaya calış

Ben kwelada 5 paket kullandım etkili olmadı en etkilisi wilkinson pomad onu mutlaka kullanın biraz agır bir kokusu var ama en etkili o olacaktır hijyeni zaten biliyorsunuzdur ona da dikkat edersen gececektir ama 1 hafta kaşıntın devam eder zamanla azalacaktır bu süre zarfında kendini kaşımamaya calış
Mesaj yanlış oldu sanırım
Biz atlattık çok şükür
Dediğiniz gibi wilkinson kullanmadan geçmedi
O losyonlar, şampuanlar hava
Wilkinsonda doktorun anlattığı şekilde kullanılacak

Koku fln umrumda değil artık gerçekten

Herkese merhabalar

Kizlar derdim bu uyuz illeti. 3 yasindaki ogluma kresten gecti ondanda bana. Evde baska kimseye gecmedi şükürler olsun. Tabi gecmeyecegi asla garanti degil.

Kac doktor gezdik butun dediklerini yaptik. Aktardan sabu lar kremler aldik yok gecmiyor. Cocugum sabahlara kadar kasiniyor. Kendimi gectim artik oyle gormek kucucuk cocugu periaan etti bizi.

Oglumu krese kabul etmiyorlar bende calisiyorum 3 haftadir bi sekilde rapor vs idare ettim ama artik ise donmem gerekiyor.

Bu beladan nasil kurtuluruz basina gelmis faydasini gordugunuz bir yontem var mi. Bulasiciliginin gecip gecmedigini soyleyemiyor soktorlar napacagimizi sasirdik.

Bu siralar asiri salgin var aman dikkatli olun sislerde.
Denemediğm birsey kalmadı faydayı 1 ay içinde feci şekilde kaşındın 1 ay sonra azalmaya başladı ve kimseye bulaşması ben beyaz sirke kullandım bence o faydalı oldu ve çamaşır yıkarken mantık koyduğum yere de sirke döktüm.

Geçmiş olsun 🙏🏻 Aslında 2020 döneminde başladı bu uyuz salgını ama koronavirüs çıkınca o sıralar üstünde durulmadı pek. Ülkemize gelen göçmenlerden geçmiş maalesef. Wilkinson pomad kullanmak kalıcı çözümmüş. Eşime geçmedi demişsiniz ama tokalaşınca bile geçiyor diye biliyorum nasıl geçmedi emin misiniz.

Geçmiş olsun 🙏🏻 Aslında 2020 döneminde başladı bu uyuz salgını ama koronavirüs çıkınca o sıralar üstünde durulmadı pek. Ülkemize gelen göçmenlerden geçmiş maalesef. Wilkinson pomad kullanmak kalıcı çözümmüş. Eşime geçmedi demişsiniz ama tokalaşınca bile geçiyor diye biliyorum nasıl geçmedi emin misiniz.
Geçmedi vallahi bebekte de yok . Oğlan kaşınmaya başlayalı 2 ay oldu ilk Dr gideli de 3 hafta. Bu kdr sürede olsa belirti verirdi. Min 15 dk temastan sonra geciyo öyle saniyelik temaslarla geçmiyor doktor öyle dedi

Genelde askeriye yurt gibi kalabalık ortamlarda yayılıyor, ivermektin içerikli losyonu (kwellada) koltukaltları ve kıvrım yerleri dahil tüm vücuda sürüp yattıktan 8 saat sonra duş alın bir hafta sonra tekrar bu rutini uygulayın. kükrtlü sabunla kese yapın ama bu uygulamalar cildi çok kurutur cildinizi nemlendirmeyi unutmayın.
antihistaminik içerikli ilaçları kesin tedavi amaçlı değil de aşırı kaşınıp cildi tahriş etmemek için semptomatik tedavi için kullanabilirsiniz. Evinizdeki örtü Kıyafetlerinizi çarşaflarınızı bahçeniz varsa kazanda kaynatarak yıkayın, değilse yüksek derece çamaşır makinesi...

Daha önce hiç uyuz yaşamadım, bu illetle mücadele etmiş kişilerle sohbetimizden hatırladıklarımı yazdım, Sabırlar diliyorum.

Herkese merhabalar

Kizlar derdim bu uyuz illeti. 3 yasindaki ogluma kresten gecti ondanda bana. Evde baska kimseye gecmedi şükürler olsun. Tabi gecmeyecegi asla garanti degil.

Kac doktor gezdik butun dediklerini yaptik. Aktardan sabu lar kremler aldik yok gecmiyor. Cocugum sabahlara kadar kasiniyor. Kendimi gectim artik oyle gormek kucucuk cocugu periaan etti bizi.

Oglumu krese kabul etmiyorlar bende calisiyorum 3 haftadir bi sekilde rapor vs idare ettim ama artik ise donmem gerekiyor.

Bu beladan nasil kurtuluruz basina gelmis faydasini gordugunuz bir yontem var mi. Bulasiciliginin gecip gecmedigini soyleyemiyor soktorlar napacagimizi sasirdik.

wilkinson pomad %90 ise yarıyor bılgınız olsun
ayrıca yetıskınler ıcın ziver tablet var kilona gore 3 4 hapı bırden yutuyorsunuz

Kekik suyunun kaşıntılar iyi geldiğini duymuştum ama doktorun verdiği ilaçları asla ihmal etmeyin

Herkese merhabalar

Çok geçmiş olsun sabır diliyorum inşallah kısa sürede geçer, nasıl anladınız uyuz olduğunu, bende kaşınıyorum ama eşimde bi şey yok, psikolojik diyor ama eminim değil, vücutta nasıl belirti veriyor, göremediğim bi şey beni kaşındırıyor pireden şüphelendim ama olsa illa ki görürdüm

Herkese merhabalar

Kükürt kremi yaptırın eczaneden ve banyo suyunuza sirke dökün. Gün içinde çalışırken kaşıntınızı blaxten hap geçirir onu alın mutlaka birde valedol damla var ama onu reçetesiz vermiyorlar blaxten sizi bu illetten kurtulmaya calısır Ken kasıntınızı giderecek hiç değilse

Çok geçmiş olsun sabır diliyorum inşallah kısa sürede geçer, nasıl anladınız uyuz olduğunu, bende kaşınıyorum ama eşimde bi şey yok, psikolojik diyor ama eminim değil, vücutta nasıl belirti veriyor, göremediğim bi şey beni kaşındırıyor pireden şüphelendim ama olsa illa ki görürdüm
Bı önceki sayfada sanırım kolumun resmi var. Böyle sivilce gibi kabarık çok az ucu yara oluyo. Geceleri de çok kasiniyo gündüz pek kasinmiyor

X