• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen grip yapmışlar

Ya biz tikaniklik icin aspirator kullaniyoruz. Ama biraz uzun surdugu icin istemiyor kizim artik. Aspiratoru gorunce aglamaya basliyor. Elimize saldiriyor. Gunde en az 2 kez aciyoruz burnunu. Cok kuruyo burnu cunku. Bahsettigin burun temizleme kiti ne? Su hastanede siringayla yaptiklari mi ?
Değil aspiratör elime kagıt mendil alsam evin içinde koşturmalar başlıyor bağırış çağırış

Çok hayvansal gıdalar tüketiyor musunuz? Tavuk, et filan? Bu hayvanlar bir an önce kesilecek kıvama gelsin ve hasta olmasın diye sürekli yemleri ilaclanan ve hormon verilen hayvanlar doğal olarak çok tuketilince bağışıklık sistemini bozup daha dirençli daha güçlü virüsler ve bakteriler oluşuyor. Düşünülen olasılıklara göre gelecek yıllarda nezle grip gibi basit hastalıklar yüzünden ölenlerin sayısı aids yada kanser hastalarindan daha fazla olucak.

Bizim aile yıllardır VEGAN yaşıyor, burnumuz bile akmaz.

Lavanta yagi tikaniklik icin mi? Ben de dusunuyorum artik. Benim kizin yaz kis burnu tikaniyor. Dr.a sordum normaldir diyor. Ama artik 10 aylik oldu. Garip degil mi surekli tikanmasi ? Kucuk bir ildeyiz. Cocuk doktorlari col ilgisiz. Yakindaki buyuk bir ilden randevu aldim bunun icin. Cok kafami kurcaliyor cunku bu durum. Dogdugundan beri her gun en 2 kez burnunu aciyoruz. Cocuk da istemiyor artik. Ustelik buhar makinesi kullanmamiza ragmen boyle 🤦‍♀️
rahat nefes almasını saglıyor ve kendısınıde rahatlatıp sakınlestırıyor havası cok kuru demek kı bu kadar tıkandıgına gore oyuzden normaldır petek ustune kasede su da koyabılırsın odasına uyudugu yere en cok zaman gecırdıgı yere ya da ıslak havlu koyabılırsın petek ustune

Değil aspiratör elime kagıt mendil alsam evin içinde koşturmalar başlıyor bağırış çağırış
Benimki de emeklerek kacmaya calisiyor 😂 Henuz yurumuyor teyzesi ama yuruse eminim biz de sizin gibi olacagiz. Kosturup duracagiz evde 😁 Cocuk aspiratoru unitenin ustunde gorse aglamaya basliyor artik 😁

Benimki de emeklerek kacmaya calisiyor 😂 Henuz yurumuyor teyzesi ama yuruse eminim biz de sizin gibi olacagiz. Kosturup duracagiz evde 😁 Cocuk aspiratoru unitenin ustunde gorse aglamaya basliyor artik 😁
benım kızımda onceden oyleydı sımdı burun caydanlıgına oyle alıskı kı kendısı yapıyor kendı burnunu acma ıslemını 3 bucuk yasında 3 ay sonra 4 yasında olacak ıcme suyu ve ıcınden cıkan ozel tuzu ıcıne koyup calkalayıp burnuna sıkıyor dıger tarafdan komple sunız bosalıyor sonra dıger burun delıgınede yapıyor musluk altında yıkayıp yerıne koyuyor :D ıhtıyac duydukca kendı yapıyor artık nasıl rahatlıyorsa

rahat nefes almasını saglıyor ve kendısınıde rahatlatıp sakınlestırıyor havası cok kuru demek kı bu kadar tıkandıgına gore oyuzden normaldır petek ustune kasede su da koyabılırsın odasına uyudugu yere en cok zaman gecırdıgı yere ya da ıslak havlu koyabılırsın petek ustune
Denedim. Petegin ustune su koydum. Inan aldigim makine de en iyisi. Epey arastirarak aldim. Geceleri uyurken, gunduz de oynarken calistiriyorum. Ama dogru diyosun. Yasadigimiz yer cok kuru. Bizim bile burnumuz kaniyor surekli kuruluktan. Bu 15 tatilde istanbulda olacagiz. Orda da bi gozlemleyecegim. Bakalim nemli yerde nasil burnu? Yasadigimiz yerle alakali olabilir cidden 🤦‍♀️ 2 sene kaldi bitse de gitsek burdan artik bezdim . Ne doktor var ne adam gibi hastane. Cocugumun bir doktoru bilr yok dogru duzgun. Havasi desen yildim 4 senedir 😣 Bitsin artik su sark gorevi 🤦‍♀️

benım kızımda onceden oyleydı sımdı burun caydanlıgına oyle alıskı kı kendısı yapıyor kendı burnunu acma ıslemını 3 bucuk yasında 3 ay sonra 4 yasında olacak ıcme suyu ve ıcınden cıkan ozel tuzu ıcıne koyup calkalayıp burnuna sıkıyor dıger tarafdan komple sunız bosalıyor sonra dıger burun delıgınede yapıyor musluk altında yıkayıp yerıne koyuyor :KK70: ıhtıyac duydukca kendı yapıyor artık nasıl rahatlıyorsa
Ay darisi bizee. 😂 Su caydanligi bir arastirayim. Aspiratorden daha kolay sanirim. 🤦‍♀️

Aylarca bile sürebilir, çok da ilaçlık gelmedi bana durum anladığım kadarıyla.
En fazla faydasını gördüğüm şey enjektörle burun yıkama, bizim doktor da bunu öneriyor sadece.
İşlem zor ama faydalı.

Kizlar merhaba ;
Derdim tam da başlıktan anlaşılacağı gibi ;geçmeyen hastayım kabusu .20 gündür bebeğim ,ben ve eşim sürünüyoruz .hadi kendimizi geçtim 20 aylık bebeğim çok etkilendi ;haftada bir doktora gidiyoruz ama yok yani geçmiyor geçmiyor .Burun akıntısı,öksürük ve huzursuzluk .Kaç tane ilaç kullandık ama yok yok .Dünkü doktor kontrolünde en son bir süre daha izleyip geçmezse antibiyotik başlayacağız denildi.Var mı bu sene böyle hastalık geçiren ?
Üç haftadır aynı durumdayım ben de ne yapacağımı şaşırdım inanki. Antibiyotik kullanıyorum geçer gibi oluyor sonra tekrar başa

Burnunu bolbol cekin. Geniz akıntısı öksürük yapiyodur. Odayi nemlendirin.

Propolisde kullaniyoruz. Ama pek fayda etmedi. Birde kizim tek damlasinin dahi kokusunu aliyor. Ve agzina surmuyor. Illa tatli biseye katmam gerekiyor. Kar zarar dengesinde pek kardaymisiz gibi gelmedi.

Bal formu olan var onu denediniz mi ? Damlası gerçekten çok kötü :) ama balı guzel severek yiyor oğlum :)

Evet bizimki de geçer diyor ama geçmiyor işte .hersey normal sadece öksürüyor ve burnu akıyor diyor .ben neden neden deyince artık takip edin ,öksğrme sayısını sayın ;duruma göre ant bakarız dedi.yukarıda arkadaşların dediklerini yapmaya çalışacağım
Soğan fayda ediyor rahatlatıyor..

Benim ikizlerinden biri havale geçirdi o yüzden aşırı tedirgin oluyorum hasta olduklarında.. yemyeşil ve kıvamlı burun akıntısı geçmedi ama azalıyor sanki.. bal harnup pekmezi zencefil küçük olmalarına rağmen veriyorum hasta olmasınlar diye

Back
X