Geçmeyen göz kuruluğu

ebruozeerr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2024
3
3
27
4 aydır göz kuruluğum geçmiyor. Tam geçiyor gibi oluyor iyi uyuyamadığım gün gözüm yine çok ağrımaya kızarmaya baslıyor. Makyaj yapamıyorum daha çok acıyor. Normalde lens kullanıyordum şimdi gözlük kullanmak zorundayım ve ben artık eskisi gibi lens takıp makyaj yapmak istiyorum. Çözümünü bilecek biri var mı? Ya da daha önceden başına gelmiş biri

4 aydır göz kuruluğum geçmiyor. Tam geçiyor gibi oluyor iyi uyuyamadığım gün gözüm yine çok ağrımaya kızarmaya baslıyor. Makyaj yapamıyorum daha çok acıyor. Normalde lens kullanıyordum şimdi gözlük kullanmak zorundayım ve ben artık eskisi gibi lens takıp makyaj yapmak istiyorum. Çözümünü bilecek biri var mı? Ya da daha önceden başına gelmiş biri
Bende kronik senelerdir var. Doktor suni gözyaşı damlası verdi senelerdir gidip alıyorum.

Göz doktoruna gidip bir muayene olsan fena olmaz, göz bu tahriş etmeye gelmez telafisi de olmaz.. muhtemelen kuruluk için eğer rahatsızlığın o ise tabi damla verir. Salatalık da iyi gelir. Şöyle güzelce yıkadığın salatalıktan iki dilim kesip koy üzerine dinlendir biraz.
Lens zaten kuruluk yapar belli bir süre sonra genelde

Bende öyleyim siz tedavi oldunuzmu çaresini bulabildiniz mi acaba. Uykusuz kaldığımda gozlerim ağrıyor kızarıyor akşamları da gözlerimde yanma ve kızarıklık ağrıma oluyor ama kasintim yok şükür neyin nesidir neden böyle oluyor anlamadım bende

Sizin belirtileriniz nasıldı acaba gectimi kızarıklık
Evet geçti... Ay gidene kadar neler çektim... Çay pamuk damlaları falan... Bir kere kan oturmuştu. Çok kaşınıyordu. Geçti. Sonra da çok kaşınmaya başladı kızarıklık geçtikten sonra,bildiğin gözümü ovuştura ovuştura oyacaktım nerdeyse. Soğuk su tutuyorum olmuyor,çay yine, geçmiyor... O da bir iki güne geçti. Sonra güç bela göze randevu buldum. Damla veriyor. Artık kaşıntım yok. Geçiyor. Bence riske atma.

Göz doktoruna gidip bir muayene olsan fena olmaz, göz bu tahriş etmeye gelmez telafisi de olmaz.. muhtemelen kuruluk için eğer rahatsızlığın o ise tabi damla verir. Salatalık da iyi gelir. Şöyle güzelce yıkadığın salatalıktan iki dilim kesip koy üzerine dinlendir biraz.
Lens zaten kuruluk yapar belli bir süre sonra genelde
Ayy neler neler var da çözüm göz Dr bence geçene kadar akla karayı seçiyoruz.

X