• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gecmeyen gaz ve bagirsak sancisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Kizlar selam aleykum. 3gundur gecmeyen gazim ve arada (gunde 1 felan) tutan bagirsak sancim var.Elimi su an bile karnima koyunca agri gibi sey oluyor.Bagirsaklarimi da bosaltiyorum fakat duzelmiyor.Hamilelik belirtisimi acaba

Kizlar selam aleykum. 3gundur gecmeyen gazim ve arada (gunde 1 felan) tutan bagirsak sancim var.Elimi su an bile karnima koyunca agri gibi sey oluyor.Bagirsaklarimi da bosaltiyorum fakat duzelmiyor.Hamilelik belirtisimi acaba

A.s Herkes de farklı olabiliyor bu bı kaç arkadasim bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var hiç belirtti olmadan peki test yaptın mı ne zaman yumurtlama günün veya döngün ona göre bı hesaplama yap ins vardır 🤲🤲

A.s Herkes de farklı olabiliyor bu bı kaç arkadasim bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var hiç belirtti olmadan peki test yaptın mı ne zaman yumurtlama günün veya döngün ona göre bı hesaplama yap ins vardır 🤲🤲
Yumurtlama gunumden 9gun gecti bugun yPtim test negatif bata 5gun var

Canım belirti olabilir. Benim belirtilerimden biriydi aşırı gaz sancısı 😁 böyle bağıra bağıra bağırsaklarımda dolanıyodu gaz tren geçer gibi:halay:

Siz ne zaman öğrendiniz peki hamile olduğunuzu

gaz sancısı, koku hassasiyeti, yumurtlamadan beri geçmeyen beyaz akıntım vardı. Regli bekledim ben. İlk gün test yaptım hemde erken gebelik testi negatif çıktı. Gene kendimi kandırmışım diye Düşündüm 4 gün daha bekledm ama gelen giden olmadı. Gittim kan berdim bu sefer hcg 406 çıktı gebe olduğumuöğrendim. Dış gebelikmiş tabi o başka konu.
Gaz sancısı ve diğer belirtiler başladıktan tam 1 hafta sonra kanda öğrendim. Öyle diyim.

gaz sancısı, koku hassasiyeti, yumurtlamadan beri geçmeyen beyaz akıntım vardı. Regli bekledim ben. İlk gün test yaptım hemde erken gebelik testi negatif çıktı. Gene kendimi kandırmışım diye Düşündüm 4 gün daha bekledm ama gelen giden olmadı. Gittim kan berdim bu sefer hcg 406 çıktı gebe olduğumuöğrendim. Dış gebelikmiş tabi o başka konu.
Gaz sancısı ve diğer belirtiler başladıktan tam 1 hafta sonra kanda öğrendim. Öyle diyim.

Dış gebelikte hep gaz sancısı mi olur peki bı bilgim var mi.

Dış gebelikte hep gaz sancısı mi olur peki bı bilgim var mi.

yok canım bunlar dış gebelik belirtisi değil :) her hamilelikte olabilen şeyler.
3 günden fazla süren kanaman olursa
Kasığına aşırı tarzda acıtan bıçaklar saplanırsa
Bu sancılar sırasında elin ayağın boşalıp bayılacak gibi olursan hatta bayılırsan
Omzunda ve boynunda tutulma gibi ağrılar olursa.
Bunlar dış gebeliğe işaret edebilir.

yok canım bunlar dış gebelik belirtisi değil :) her hamilelikte olabilen şeyler.
3 günden fazla süren kanaman olursa
Kasığına aşırı tarzda acıtan bıçaklar saplanırsa
Bu sancılar sırasında elin ayağın boşalıp bayılacak gibi olursan hatta bayılırsan
Omzunda ve boynunda tutulma gibi ağrılar olursa.
Bunlar dış gebeliğe işaret edebilir.

Teşekkürler ederim Allah razı olsun 🤲

Back