Geçmeyen ara kanama

Su kisti basit bir kist dedi aynı zamanda kimyasal gebelik geçirdim vajinal ultrason ile baktığında kese gördü fakat idrar testi istedi kaset test yani, yaptım negatif çıkınca tarlusal verdi kanamam hem çok geç oldu gemde kısa sürdü bu lekelenme göğüs hassasiyeti belki de yasmindendir dedim ama bu gidişle kontrole gideceğim bir adet daha geçsin diye bekliyordum da böyle devam ederse mutlaka görünürüm teşekkür ederim sizede
Neden yasmine basladiniz , dis gebelikten sonra hamile kalmak riskli miymis?

Kızlar merhaba bana da yorum yapın lütfen🙏🙏
2cm kist varmış 1 ay yasmin kullan dedi doktor, fakat dün ilacın 16.gününde lekelenmem oldu, adetimin de 21.günüydü, bende diyet ve spor yapıyorum o yüzden de olabilir mi bu kanama,ilacı kullanırken adet olunur mu inanın hiç bilgim yok, doktor adet günleri içinde gel kontrole kiste bakalım dedi, şimdi ben nasıl yapiyim, ara kanamadır bugün kesilir belki dedim yine aynı hiç kesilmedi ve ilaca da devam ediyorum, bitsin öyle mi gidiyim doktora, adeti mi bekliyim ya bu adetse hiç anlayamıyorum sadece sizce napmalıyım🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Arkadaslar merhaba
Benim son reglim 17 ağustostu 3 eylülde bir ilişkim oldu ve o günden beri lekelenmem var bu sabah regl başlangıcı gibi kanamaya döndü
Bunun hamilelikle bir alakası var mıdır iliskiden 1 gün sonra direkt gebelik olusup kanama olabilie mi?
Lütfen yardim edin

Arkadaslar merhaba
Benim son reglim 17 ağustostu 3 eylülde bir ilişkim oldu ve o günden beri lekelenmem var bu sabah regl başlangıcı gibi kanamaya döndü
Bunun hamilelikle bir alakası var mıdır iliskiden 1 gün sonra direkt gebelik olusup kanama olabilie mi?
Lütfen yardim edin
Hayır bir gün sonra gebelik oluşmaz ama eğer korunmasız ilişkiye girdiyseniz bu sizin regl tarihinizi erkene çekmiş olabilir

X