ara kanama ve geciken regl

1englishteacher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
66
44
3
kızlarr 16 şubatta regl oldum 14 gün sonra tekrar kanama oldu 3 4 gün sürdü o günden sonra 22 gün geçti hala regl olamıyorum. Acaba onu adet kanama başlangıç tarihi olarak alıp mı beklemem gerekiyor, ara kanamadan sonra tekrar ne zaman regl olunuyor bilenler yardım pleaseee

kızlarr 16 şubatta regl oldum 14 gün sonra tekrar kanama oldu 3 4 gün sürdü o günden sonra 22 gün geçti hala regl olamıyorum. Acaba onu adet kanama başlangıç tarihi olarak alıp mı beklemem gerekiyor, ara kanamadan sonra tekrar ne zaman regl olunuyor bilenler yardım pleaseee
Yumurtlama kanaması olabilr gebelik şüpsesi varsa test yapın

Bu bahsettiğin durumu hsg cekildikten sonra yaşadım ben doktor ara kanama adet dedi sonraki ay adet olmadm hamileydm

işte ben de bazı sıkıntılar sebebiyle hsg çekilmiştim ondan 2 3 gün sonra bu kanama yaşandı ama doktor hsg de bu kadar kanama olmaz sen regl olmuşsun gibi bişi dedi
Ben hsg den 14 gün sonra normal adet oldum daha sonra o kanama bitti 14 gün sonra tekrar kanama sonra 1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim
Hsg tıkanıklık vs filan vardıysa o kanamaoluyor arkadaşım da oldu mesela bende hiç olmadı o kanama

Ben hsg den 14 gün sonra normal adet oldum daha sonra o kanama bitti 14 gün sonra tekrar kanama sonra 1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim
Hsg tıkanıklık vs filan vardıysa o kanamaoluyor arkadaşım da oldu mesela bende hiç olmadı o kanama

bende ilacı verince saniyesinde geçti tıkanıklık yok dendi ama basınçla da açılmış olabilir tabi. Birde beyinsiz asistan resmen rahmin sonuna kadar sokmuş o ilaç sıkılan aparatı, başkalarının filmlerine baktım hep rahim girişinden vermişler sıvıyı. Acaba dedim rahim içini zedeledi ondan mı oldu kanama aklımda deli sorular kaldı

merhaba, evet o da olabilir ama hsg de çekilince ondan kaynaklı da olabilir diye düşündüm işler çok karıştı:) gebelik şüphem yok ya
Yani hsg olduysan gebelik ihtimali de yüksek oluyor bende hsg çekildim ama kanama geçirmedim sadece çekildiğim gün çok az kahverengi leke olmuştu okadar. Adete çok varmı ?

bende ilacı verince saniyesinde geçti tıkanıklık yok dendi ama basınçla da açılmış olabilir tabi. Birde beyinsiz asistan resmen rahmin sonuna kadar sokmuş o ilaç sıkılan aparatı, başkalarının filmlerine baktım hep rahim girişinden vermişler sıvıyı. Acaba dedim rahim içini zedeledi ondan mı oldu kanama aklımda deli sorular kaldı
Hamilelik ihtimali yüksek test yap bence haber ver bana da

hsgyi adetin 12. günü çekilmiştim ondan 2 3 gün sonra kanama oldu şimdi normal düzene göre 10 gün gecikti
10 gün gecikmesi normal kabul ediliyor ama adet düzenin hep günü gününeyse ilk defa böyle olduysa bi evde test yap derim, çünkü hsg böyle büyük adet değişikliklerine sebep olmayan bir işlem sadece alltan muayene gibi film çekiliyor.. sonrasında eğer ilaç kullanmadıysan hamile olman yüksek ihtimal :) test yaparsan haber ver baya merak ettim😍

Back
X