- 21 Temmuz 2021
- 638
- 2.433
- 27
-
- Konu Sahibi beyazcicek1997
Manik olmasınArkadaşlar buraya daha önce eşimle ilgili konu açmıştım hepiniz sağolun tecrübelerinizi yazmıştınız. Eşim yine buralardan benim aracılığmla destek istedi. Uzatmadan anlatayım eşim bir ara sıkıntı çok yapmıstı hastalanmıstı boyun ağrısına sonra anksiyete kaygı bozukluğu başladı sürekli bi birşey mi olcak ben hasta mıyım deyip hastalık bulmalar. Bu sırada kan testi, nöroloji, psikolog, psikoloji dolaştı. Psikolog kaygı bozukluğu anksiyete başlangıcı ilaç yazılcak dedi gitti ilaç aldı 2-3 gün kullanıp attı kendi kendime düzelcem dedi evet ilaçsız geçmez söyledim ama istemedi. Şuan masallah çok iyi tek sıkıntı sürekli hayalde gibiyim rüyada gibiyim diyor. Bunu çözmem gerek nedne böyleyim diyor paniği yok şükür gülüp eğleniyor bir ara ağlıyordu eşim sürekli. Bu neden olur ? Anksiyetenin bir parçası mıdır ? Ben çözemedim…
İlaçtan öncede böyleydi. Şuan gülüyor eğleniyor kafasına şükür bişeu takmıyor ama hersey bos hayal gibi diyor.geçmiş olsun
ilacı bıraktı demişsiniz tekrar başladı mı?
şuan çok iyi diyorsunuz ya ondan sordum
ilacı az iç bırak afallatmış olmasın?
Anlatmıs kaybı bozukluğu yapar demiş bi doktorda anksiyete yapar demiş.Psikolojik farklı rahatsızlıklar da var kendisini dışardan izliyormuş gibi veya o an rüyada gibi vs. hissedilen. Psikiyatrıye bu ruh halini anlatması gerekiyor
anksiyete ve kaygı bozukluğu aynı şey değil mi yaaAnlatmıs kaybı bozukluğu yapar demiş bi doktorda anksiyete yapar demiş.
Valla bir anda bıraktı. Söyledim istemedi ısrar etmedim. Ha şükür ama iyi ama bu hissettiğim ne ne deyip duruyo.Kendi kendime çözecem cengaverliği çok saçma. Doktor ne diyorsa dinlesin.
E işte bu çözümlenememiş hisler olmaması gereken şeyler. Çok yanlış yaptığı.Valla bir anda bıraktı. Söyledim istemedi ısrar etmedim. Ha şükür ama iyi ama bu hissettiğim ne ne deyip duruyo.
3 defa içti zaten ama bilemedimBasit doz antidepresanlar bile yavaş yavaş bırakılır.
Eşiniz derealizasyon denilen panik bozukluğun disosiyatif belirtisini yaşıyor. İlaclar 3 haftadan önce etki etmez. Mutlaka kullansın. Kendiliginden düzelmez daha da ağırlaşabilir.Arkadaşlar buraya daha önce eşimle ilgili konu açmıştım hepiniz sağolun tecrübelerinizi yazmıştınız. Eşim yine buralardan benim aracılığmla destek istedi. Uzatmadan anlatayım eşim bir ara sıkıntı çok yapmıstı hastalanmıstı boyun ağrısına sonra anksiyete kaygı bozukluğu başladı sürekli bi birşey mi olcak ben hasta mıyım deyip hastalık bulmalar. Bu sırada kan testi, nöroloji, psikolog, psikoloji dolaştı. Psikolog kaygı bozukluğu anksiyete başlangıcı ilaç yazılcak dedi gitti ilaç aldı 2-3 gün kullanıp attı kendi kendime düzelcem dedi evet ilaçsız geçmez söyledim ama istemedi. Şuan masallah çok iyi tek sıkıntı sürekli hayalde gibiyim rüyada gibiyim diyor. Bunu çözmem gerek nedne böyleyim diyor paniği yok şükür gülüp eğleniyor bir ara ağlıyordu eşim sürekli. Bu neden olur ? Anksiyetenin bir parçası mıdır ? Ben çözemedim…
Söyledi anksiyete yapar demiş. Yine bugün herseyi arastırmıs. İyice hasta olcak yarabbim yaBunu neden doktora söylemiyor? Bizim söylediklerimiz doğru olmaz, kaldı ki bilemeyiz zaten.
Ama bak şimdi, ben de merak ettim. Eeg çekildi mi? Epilepsi olmasın? İnşallah çıkmaz öyle bişey.