geçmek gitmek bil-me-yen vajinal mantar

Siz gerçekten normal değilsiniz. Enfeksiyonu geçmeyen birisine kocana yalan söyle ona da bulaşırsa bulaşsın diyorsunuz farkında mısınız? Kimse enfeksiyonlu birisine yaklaşmaz! Öyle bir konuşuyorsunuz ki dünyadaki tek mantarlı insan o. Mantar akıntısı ile normal akıntı arasındaki fark bariz açıktır. Siz eşinize yalan söylemeye, enfeksiyonlu yaşamaya devam edin hanımefendi. Bu pis düşüncelerinizi de başkalarına iyi niyet adı altında yaymayın!

Bulaşan bulaşmış zaten neyin kafasındasın sen anlamadım yeni evli olsalar neyse hadi ben sana diyorum ki mantar veya enfeksiyon sandığı akıntı normal bir akıntıda olabilir. Örneği çok var. Hani her şeyi sen biliyorsun ya bi araştır bak istersen beyaz akıntı bazı kadınlarda oluyor bak ondan sonra yaz konuşuruz

Ayrıca ben bayanla özelden de konusuyorum durum baya ciddi evliliğim bitebilir diyor. Yaşamadığınız için empati kuramıyorsunuz aynı şeyi bende yaşıyorum cunku zor bir durum. Belki de mantar sandığı sey kendi biyolojik akıntısı olabilir diyorum bunda yalan söyleyecek ne var anlamadım. Cinsel yolla bulaşan bir hastalık bile olabilir eşinden bulaşmış bile olabilir nerden bileceğiz? Bu kadar keskin yorumlar yapmayın yalancılıkla suçlamak falan bu kadar büyültecek bir sey yok.

Cipro ve klasid tabletler 1 hafta kullanımda iyi geliyor ama tabiki ilerleyen zamanda tekrarlıyor . Neler yaptım neler içtim geçmiyor geçmiyor

Merhabalar geçmiş olsun bu arada benimde aşılamadan ertesi gün kaşıntı beyaz akıntı başladı randevu bulamadım doktora da gidemedim haliyle sirkeli su felan yapıyorum sürekli ama içten gelen birşey bu daha önceden de olmuştum fitil işe yarıyor baya bende ama aşılamada oldum ya ona etkisi olurmu bebek olursa yan etkisi olurmu şuan doktorada gidemiyorum içim içimi yiyor ilerlerse gebeliğe engel olurmu diye doktorunuz size tam olarak ne önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…