geçmek gitmek bil-me-yen vajinal mantar

Kocasından mı ayrılsın peki adam yaklaşmıyor diyor okumadınız galiba? Siz öneri verin ozaman biraz araştırın okuyun. Her akıntı mantar ya da enfeksiyon değil bazı kadınların akıntıları bu şekilde olabiliyor bunu bizzat doktor anlattı bana biraz şu gelenekselliğinizi yenin çağa ayak uydurun cahillik sizin ayıp dediğiniz şeylerde!
Siz gerçekten normal değilsiniz. Enfeksiyonu geçmeyen birisine kocana yalan söyle ona da bulaşırsa bulaşsın diyorsunuz farkında mısınız? Kimse enfeksiyonlu birisine yaklaşmaz! Öyle bir konuşuyorsunuz ki dünyadaki tek mantarlı insan o. Mantar akıntısı ile normal akıntı arasındaki fark bariz açıktır. Siz eşinize yalan söylemeye, enfeksiyonlu yaşamaya devam edin hanımefendi. Bu pis düşüncelerinizi de başkalarına iyi niyet adı altında yaymayın!

Siz gerçekten normal değilsiniz. Enfeksiyonu geçmeyen birisine kocana yalan söyle ona da bulaşırsa bulaşsın diyorsunuz farkında mısınız? Kimse enfeksiyonlu birisine yaklaşmaz! Öyle bir konuşuyorsunuz ki dünyadaki tek mantarlı insan o. Mantar akıntısı ile normal akıntı arasındaki fark bariz açıktır. Siz eşinize yalan söylemeye, enfeksiyonlu yaşamaya devam edin hanımefendi. Bu pis düşüncelerinizi de başkalarına iyi niyet adı altında yaymayın!
Bulaşan bulaşmış zaten neyin kafasındasın sen anlamadım yeni evli olsalar neyse hadi ben sana diyorum ki mantar veya enfeksiyon sandığı akıntı normal bir akıntıda olabilir. Örneği çok var. Hani her şeyi sen biliyorsun ya bi araştır bak istersen beyaz akıntı bazı kadınlarda oluyor bak ondan sonra yaz konuşuruz

Ayrıca ben bayanla özelden de konusuyorum durum baya ciddi evliliğim bitebilir diyor. Yaşamadığınız için empati kuramıyorsunuz aynı şeyi bende yaşıyorum cunku zor bir durum. Belki de mantar sandığı sey kendi biyolojik akıntısı olabilir diyorum bunda yalan söyleyecek ne var anlamadım. Cinsel yolla bulaşan bir hastalık bile olabilir eşinden bulaşmış bile olabilir nerden bileceğiz? Bu kadar keskin yorumlar yapmayın yalancılıkla suçlamak falan bu kadar büyültecek bir sey yok.

Cipro ve klasid tabletler 1 hafta kullanımda iyi geliyor ama tabiki ilerleyen zamanda tekrarlıyor . Neler yaptım neler içtim geçmiyor geçmiyor

Merhabalar, mantar geçmiyor ne yazık ki. Sadece akıntısı, kaşıntısı belli bir süre duruyor. Ben geçenlerde aşılama tedavisine başladım ancak yumurta kontrolünde hiçbir sıkıntı yokken ertesi gün aşılamaya gittimizde akıntı, kaşıntı, şişme gibi mantar belirtileri tekrar çıktı ve yine de aşılamayı buna rağmen yaptım. Doktorum birliktelikte ağrı yaşayacağımı söyleyerek ginyhal vajinal bir jel verdi. O jeli kullanmaya başladığımdan beridir ne ağrı ne sizi ne akıntı kaldı. Bu jel rahmi de toparlayıp hamilelik olması hâlinde bebeğin tutunmasini sağlıyormuş, aynı zamanda içerde var olan akıntı mantar problemini çözüyormuş. Siz de isterseniz doktorunuza danışıp bir sorun, işinize yarayabilir. Travazol da kullandım, sirke ile duş da aldım, bol yoğurt da tükettim, fitil de kullandım fakat bu kadar çabuk etki etmemişti. Biraz pahalı olsa da işimi gördü, siz de isterseniz danışıp kullanın. Eminim tekrar çıkacaktir bende de ama en azından şu an için iyi toparladı. 🤗
Merhabalar geçmiş olsun bu arada benimde aşılamadan ertesi gün kaşıntı beyaz akıntı başladı randevu bulamadım doktora da gidemedim haliyle sirkeli su felan yapıyorum sürekli ama içten gelen birşey bu daha önceden de olmuştum fitil işe yarıyor baya bende ama aşılamada oldum ya ona etkisi olurmu bebek olursa yan etkisi olurmu şuan doktorada gidemiyorum içim içimi yiyor ilerlerse gebeliğe engel olurmu diye doktorunuz size tam olarak ne önerdi

Back
X