- 5 Eylül 2021
- 43
- 23
- 3
- 22
- Konu Sahibi AkrepYukselenKoc
-
bende de aynı sorun var.benim mantar mı enfeksiyon mu onuda anlamış değilim beyaz akıntı bıktım ne fitiller ne haplar kullandım soğan kürü maydonoz sirke hepsini içtim denedim yok eşimle ilişki sırasında onada geçiyo ve bu yüzden ilişki istemiyo kaçıyo onada bulaştı çünkü nasıl geçecek bilmiyorum duş sırasında obölgeye sabun felan gitmemesi gerekiyomuş duştan sonra iç camasırlarımız kuru kalmalıymış pamuklu iç çamaşırları giymeliymişiz her türlüsünü denedim ama bende de bu sorun gitmiyo kendimden nefret ettim eşim kaçıyo benden4-5 belkide 6 kez doktora gittim her defasında bir tabletlik ilaç ya da travazol verdiler travazol kullanımı bırakana kadar işe yarıyor fakat bırakınca sar baştan ...
vajinal sabunlar kullandım geçmedi
sirkeyle yıkadım geçmedi
geç me di
bu mantarı geçirebilen varsa nolur bana anlatsın nasıl yaptığınıgynobiotic diye bir probiyotik varmış kullanıp memnun kalan oldumu
Akıntı beyaz kasıntısız mı? Bizimde ilişkide eşime bulasıyor böyle katı beyaz beyaz berbat bi durum yabende de aynı sorun var.benim mantar mı enfeksiyon mu onuda anlamış değilim beyaz akıntı bıktım ne fitiller ne haplar kullandım soğan kürü maydonoz sirke hepsini içtim denedim yok eşimle ilişki sırasında onada geçiyo ve bu yüzden ilişki istemiyo kaçıyo onada bulaştı çünkü nasıl geçecek bilmiyorum duş sırasında obölgeye sabun felan gitmemesi gerekiyomuş duştan sonra iç camasırlarımız kuru kalmalıymış pamuklu iç çamaşırları giymeliymişiz her türlüsünü denedim ama bende de bu sorun gitmiyo kendimden nefret ettim eşim kaçıyo benden
Şeker diyeti ve fitil canim sekerli olan herseyi cikar hayatından bir fitil var onu kullan4-5 belkide 6 kez doktora gittim her defasında bir tabletlik ilaç ya da travazol verdiler travazol kullanımı bırakana kadar işe yarıyor fakat bırakınca sar baştan ...
sirkeyle yıkadım geçmedi
geç me di
bu mantarı geçirebilen varsa nolur bana anlatsın nasıl yaptığınıgynobiotic diye bir probiyotik varmış kullanıp memnun kalan oldumu
20 kutu ilac ve fitil kullandım asla geçmedi en son bi ped aldım biraz rahatlattı peynirimsi akıntım normale döndü amacim reklam degil zaten isim vermedim yanlış anlaşılmasın şükür suan yok4-5 belkide 6 kez doktora gittim her defasında bir tabletlik ilaç ya da travazol verdiler travazol kullanımı bırakana kadar işe yarıyor fakat bırakınca sar baştan ...
sirkeyle yıkadım geçmedi
geç me di
Bana doktor fitil ve bir antibiyotik vermişti. Aynı zamanda sirkeli su ile silinme önermişti işe yaradı çok şükür aylardır rahatım. Sizde neden işe yaramadı ilaç acaba4-5 belkide 6 kez doktora gittim her defasında bir tabletlik ilaç ya da travazol verdiler travazol kullanımı bırakana kadar işe yarıyor fakat bırakınca sar baştan ...
sirkeyle yıkadım geçmedi
geç me di
aynen benim de öyle iğrenç bi durum bu yüzden eşim benden kaçıyo ilişkiye girmek istemiyo ben ne kadar ona yanaşsamda o benden uzaklaştıAkıntı beyaz kasıntısız mı? Bizimde ilişkide eşime bulasıyor böyle katı beyaz beyaz berbat bi durum ya
Akıntı beyaz kasıntısız mı? Bizimde ilişkide eşime bulasıyor böyle katı beyaz beyaz berbat bi durum ya
Akıntı beyaz kasıntısız mı? Bizimde ilişkide eşime bulasıyor böyle katı beyaz beyaz berbat bi durum ya
Ya şöyle de ozaman mantarım falan deme. Normal kadının zevk alması falan de ben öyle diyorum sorun olmuyor kandırıyorum yani. Benimkine de bulastı ama napalım hastalıkta sağlıkta dedik sonuctaiçimde sadece aşırı derecede beyaz koyu akıntı var idrarımda yanma hissi gibi bişey oluyo böyle bide içimde de yanma da var sanki bana böyle kokuyo gibi geliyo bende oyüzden eşimin yanına yatamıyom rahatsz olacak diye onuda bulaştı için oda ilişkiye girmek istemiyo
Evet benimde aynı sekilde. Belki eşinden bulaştı nerden bileceksin? Mantarda eşli tedavi gerekiyor cunku sen tedavi olsanda eşinden tekrar bulaşıyor malesef.içimde sadece aşırı derecede beyaz koyu akıntı var idrarımda yanma hissi gibi bişey oluyo böyle bide içimde de yanma da var sanki bana böyle kokuyo gibi geliyo bende oyüzden eşimin yanına yatamıyom rahatsz olacak diye onuda bulaştı için oda ilişkiye girmek istemiyo
Baska bir sorunda olabilir kültür testi yaptırdınız mı hiç?içimde sadece aşırı derecede beyaz koyu akıntı var idrarımda yanma hissi gibi bişey oluyo böyle bide içimde de yanma da var sanki bana böyle kokuyo gibi geliyo bende oyüzden eşimin yanına yatamıyom rahatsz olacak diye onuda bulaştı için oda ilişkiye girmek istemiyo
yaptırmadım aslında bana enfeksiyon denildi ama bilmiyorum ben rahim filmine girmistim ondan sonra kaptım ve simdi hic gecmek bilmiyo aksine daha çok devam etmeye basladi bu akıntı durumuBaska bir sorunda olabilir kültür testi yaptırdınız mı hiç?
Merhabalar, mantar geçmiyor ne yazık ki. Sadece akıntısı, kaşıntısı belli bir süre duruyor. Ben geçenlerde aşılama tedavisine başladım ancak yumurta kontrolünde hiçbir sıkıntı yokken ertesi gün aşılamaya gittimizde akıntı, kaşıntı, şişme gibi mantar belirtileri tekrar çıktı ve yine de aşılamayı buna rağmen yaptım. Doktorum birliktelikte ağrı yaşayacağımı söyleyerek ginyhal vajinal bir jel verdi. O jeli kullanmaya başladığımdan beridir ne ağrı ne sizi ne akıntı kaldı. Bu jel rahmi de toparlayıp hamilelik olması hâlinde bebeğin tutunmasini sağlıyormuş, aynı zamanda içerde var olan akıntı mantar problemini çözüyormuş. Siz de isterseniz doktorunuza danışıp bir sorun, işinize yarayabilir. Travazol da kullandım, sirke ile duş da aldım, bol yoğurt da tükettim, fitil de kullandım fakat bu kadar çabuk etki etmemişti. Biraz pahalı olsa da işimi gördü, siz de isterseniz danışıp kullanın. Eminim tekrar çıkacaktir bende de ama en azından şu an için iyi toparladı.4-5 belkide 6 kez doktora gittim her defasında bir tabletlik ilaç ya da travazol verdiler travazol kullanımı bırakana kadar işe yarıyor fakat bırakınca sar baştan ...
sirkeyle yıkadım geçmedi
geç me di
Bu nasıl bir düşünce ya?! Varsa enfeksiyonun tedavi ol, kendi hijyenine dikkat et bul bir çaresini. Bile bile eşine enfeksiyon bulaştırman sonra da dalgasını geçip napalım hastalıkta sağlıkta dedik sonuçta demek de ne demektir?? Bir de bu konuda eşine yalan söylemek.. Şaka gibisiniz.Ya şöyle de ozaman mantarım falan deme. Normal kadının zevk alması falan de ben öyle diyorum sorun olmuyor kandırıyorum yani. Benimkine de bulastı ama napalım hastalıkta sağlıkta dedik sonucta
Pes doğrusuYa şöyle de ozaman mantarım falan deme. Normal kadının zevk alması falan de ben öyle diyorum sorun olmuyor kandırıyorum yani. Benimkine de bulastı ama napalım hastalıkta sağlıkta dedik sonucta
Kocasından mı ayrılsın peki adam yaklaşmıyor diyor okumadınız galiba? Siz öneri verin ozaman biraz araştırın okuyun. Her akıntı mantar ya da enfeksiyon değil bazı kadınların akıntıları bu şekilde olabiliyor bunu bizzat doktor anlattı bana biraz şu gelenekselliğinizi yenin çağa ayak uydurun cahillik sizin ayıp dediğiniz şeylerde!Pes doğrusubencilliğin cehaletin böylesi
Marifet gibi yazmışsınız birde
İstersen bi arastır her akıntı mantar veya enfeksiyon değil bazı kadınların akıntıları bu şekilde olabiliyor. Aman sizin gibi cahillere laf anlatamayacağımBu nasıl bir düşünce ya?! Varsa enfeksiyonun tedavi ol, kendi hijyenine dikkat et bul bir çaresini. Bile bile eşine enfeksiyon bulaştırman sonra da dalgasını geçip napalım hastalıkta sağlıkta dedik sonuçta demek de ne demektir?? Bir de bu konuda eşine yalan söylemek.. Şaka gibisiniz.
Bendede geçmek bilmeyen bir enfeksiyon vardı ama mantar değildi mantar ve bakteriler vajen florasının değişimiyle ortaya çıkıyor internetten biri kendi borik asit fitilleri hazırlayıp kurtulmuş borik asit vajene kendi asitesini geri veriyor(vajene fitil olarak uygulanıyor sakın yutma) ve hiç bir enfeksiyonun yaşamasına izin vermiyor fatihte bir eczane kendi hazırlıyormuş dene istersen bende yoğun akıntıdan kurtuldum bu sayede tabi probiyotikli ayranda içtim 2 lt günde bazı enfeksiyonlarım devam ediyor çünkü 3 gün falan yapmıştım 15 gün uygulayın yazmışlar şimdi tekrar yapmak istiyorum ama tekrar yapmaya korktum bir yerde zararlı diyorlar bi yerdede yutmadığın sürece sorun yok diyolar bende fatihteki eczaneden alıcam sanırım ama mantarın en büyük düşmanı probiyotik ve pamuklu iç çamaşırları yıkadıktan sonrada ütülemek ve rafine şekeri hiç tüketmemen lazım birde doktordan kültür testi iste bazı kandida türleri bilindik antibiyotiklerle geçmiyor belki doktorun tahmin ettiğinden farklı bir tür ve o doktorun 1 kutu yazdığı probiyotik haplarını falan 2 aya yakın tüketmen gerekiyor benim arkadaşım 3 ayda anca kurtuldu belki uzun süre kullanman gereken probiyotik hapları 1 kutu kullanıyorsundur.4-5 belkide 6 kez doktora gittim her defasında bir tabletlik ilaç ya da travazol verdiler travazol kullanımı bırakana kadar işe yarıyor fakat bırakınca sar baştan ...
sirkeyle yıkadım geçmedi
geç me di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?