Geçmek bilmeyen hastalıkkk

Aynen vermez pes peşe. Daha iyi olmuş işte antibiyotik içip gitmiş olursun direk röntgen ister.tekrardan geçmiş olsun canım umarım iyileşirsin tez zamanda

Peki kasılma oluyor mu? Bir yerinize çivi vs bir şey battı mı? Tetenoz aşınız var mı?

Kasılma olmuyor. Çivi vs o tarz bir şey batmadı. Küçükken olmuştum o tarz bir aşı diye hatırlıyorum
Küçükken yapılanlar geçerli değil. Allah uzak etsin dikkat etmekte fayda var. Eksik aşılarımızı da olmalıyız her zaman. Geçmiş olsun benim aklıma çene kasları deyince tetenoz geldi ama Allah korusun batmamışsa sorun yoktur.

Evet onla ilgili değildir inşallah. Antibiyotik sonrası azaldı baya ama tam geçmiş sayılmaz ya da ben mi sürekli kendimi dinliyorum anlamadım. KBBye randevu aldım. Ondan sonra netleşir inşallah

Evet ama onun ağrısı ağır oluyor bence sen de yoktur o çünkü dayanamazdın o ağrılara giderdin direk doktora. belki uykuda diş sıkıyor olabilirsiniz birisi gece kontrol etsin.
Bugün KBB doktoruna gittim. Kulak,burun, boğazı ve genizi muayene etti. Bir sorun yok dedi. Diş mi sıkıyorsunuz gece acaba dedi. Stresli bir dönemde misiniz dedi. Ben de diş sıkıp sıkmadığımı bilmiyorum dedim. Stresli dönem olarak da sınava hazırlanıyorum ama stres olarak bu kadar etkiler mi bilmiyorum dedim. Birbuçuk ay önceki gripten sonra başladığını söyledim.Viral enfeksiyonlar da bazen ağır geçiyor bu şekilde dedi. Vitamin takviyesi almamı söyledi. Bir de dişimde çürükler varmış o da yapabilir dedi ama diş hekimim böyle dememisti ve diş ağrısı tek bölgede olur bir sağ çenede bir sağ kulakta bir sol çenede olmaz ki. Bilemiyorum yani.Antibiyotikten sonra hafifledi ama ben kafama taktım galiba. Galiba biraz boşverip akışa bırakmam gerekiyor. Zaten her sınav çalışma dönemimde stresle ilgili sorunlarım oluyor malesef. Yani dışa yansımıyor ama içsel olarak bile etkiliyor galiba

Ben de disimi sikiyormusum dr soyledi. Ben siktigimi dusunmuyordum.
Dis eti uzmanina gidin bence . Bir sag ,bir sol agiriyorsa. O da bir sey demezse akisina birakin. Takinca daha belirginlesiyor belirtiler

Gece baksınlar mutlaka gece uyurken sıkıyorsun bence

20 Eylul'de ben hastalandim ama nasil agzim burnum şakir sakir akiyor, 3 gun grip devam etti bi sabah uyandim esim suratima bakip sasirdi, noldu sana dayak mi yedin diye.

Ortalama 10 gun yok halsizlik, yok grip derken hasta gezdim. Sonra diger 10 gun esim benle ayni duruma dustu.
O iyilesti, buyuk kizim rotadan 1 hafta hastanede yatti, kizim hastanede yatarken ben rota oldum, 2 gece de evde ben yattim. Sonra kizimi taburcu ettik, esim 6 gun rota oldu. Esim bitti buyuk kizim tekrar hastalandi 2 gun evde yatti.

Biz hastayken bize bakmaya gelen benim annemle babam da hastalandi, biz kendi evimizde onlara baktik bi sure.

Su an evde kimse resmi olarak hasta degil ama benim vucut agrilarim bitmedi artik aliskanlik kazandigim icin umursamiyorum. Yani ozetle 20 Eylül gununden bu yana evimizde bitmeyen bi hastalik mevcut.

Gece baksınlar mutlaka gece uyurken sıkıyorsun bence
Onu tam olarak nasıl anlarım ki acaba ? Tüm gece duramazlar ki yanımda. Diş hekimi 1 aylık kas gevşetici vermişti. Antibiyotiğe başlayınca kullanamadım. Antibiyotik rahatlattı biraz ama bakalım duruma göre o kas gevseticiyi içerim belki. 1 aylık kullanımdan sonra geçerse ondan olduğunu düşünüp gece plağı verecekti.

Ama çok sıkıldım. Biraz akışa bırakıp boşvermek istiyorum çünkü KPSS çalışıyorum. Kendimi sadece sınava odaklamam gerekirken bu durumları düşününce dikkatim dağılıyor kaygılanıyorum. Bu da doktorun dediği stresli döneme işaret ediyor.

Ben de disimi sikiyormusum dr soyledi. Ben siktigimi dusunmuyordum.
Dis eti uzmanina gidin bence . Bir sag ,bir sol agiriyorsa. O da bir sey demezse akisina birakin. Takinca daha belirginlesiyor belirtiler
Diş eti uzmanı mı diş sıktığınızı söyledi ? Muayenede de anlaşılıyor mu acaba diş sıkma durumu.

Benim de ağzımda çene kısımlarına baktı çene cerrahı ama tam anlayamadı 1 aylık kas gevşetici ile belli olur dedi.Onu da kullanamadım antibiyotiğe başlayınca. Duruma göre birkaç gün sonra o kas gevşeticiyi gece yatmadan içicem.

Bir de antibiyotikle azalması viral enfeksiyondan da olabilirmiş. Çünkü bir bacağımda oluyor bir çenemde yani ağrı dolaşabiliyor bazen. Çok saçma bir durum. Vitamin takviyesi alıcam bir süre.Bu tarz şeylerin hep sınav dönemine gelmesi de çok manidar. Tamamen stresten de olabilir.

Aynen stresten olabilir tabi. Ben de cok stresli donem gecirdim. Sonrasinda bu belirtiler cogaldi.
Yani rongen ve muayne ile soyledi dr.

Yani buyuk ihtimal sikiyorsun dedi.

Uyurken dişlere bakıcaklar bi gelip kenetli mi diye yanında biri uyuyabilir dış gıcırdatıyor musun ses çıkıyor mu bakacak.
Bence de takınca çoğalıyor zamana bırakınca geçiyor böyle şeyler genelde bir bakmışsın kendiliğinden geçer

Merhaba troid testi için hangi bölümde. Randevu almak gerekir
Merhaba. Aile hekimliğinizden de kan tahlillerinde Tiroid hormonlarına bakılıyor. Daha detaylı isterseniz de Dahiliye(İç Hastalıkları) bölümünden randevu alabilirsiniz

Merhaba şu anda bende bu durumu yaşıyorum yaklaşık 2 aydır sürüyor ağrılarım.yarın bir kbb uzmanına gideceğim ama çok endişeliyim.zaten kaygı bozukluğum olduğu için 2 aysır hastaneye gidemedim.bu acılarla yaşamaya çalıştım ama artık fiziksel ağrıdan çok ruhum acıyor.çenemde boynumda köprücük kemiklerim civarında kulak çevremde kimi zaman buralardan atlayarak başka eklemlerimde ama daha çok bu saydığım yerlerde şimdi de ön damağımda ağrı var 3 gündür öksürük burun tıkanıklığı halsizlik eklendi buna.çok kötü durumdayım siz bu durumu çözebildiniz mi sorun neymiş nasıl tedavi oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…