Geçmek Bilmeyen Akıntılar

Kuzumm herkeste aynı yan etkiyi yapmıyor ben çok korktum ağrı falan yapmaz dediler ama bnde ağrı da var 3.5 aydır 6 tane farklı kadın doğuma gittim cuma smear temiz dendi ama sikayetlerim hala devam ediyor deyince fitil yazdı bilmiyorum kronik candida mantarı yazmışlar e nabıza çok zor Rabbim kimseye vermesin sende güzel bir doktor bul istanbuldaysan doktor öneririm geçmiş olsun tekrar

Ama bunun icinse sirf hormon yoksa enfeksiyon hastaliklarina gidip detayli baktirmanizi oneririm

Smear sonucum çıktı kızlar bakteriel vajinosis varmıs. Doktorum da yokmus bugun soramadım.
Gecmis olsun kuzumm şikayetin nelerdi acaba bnim de 2 ay önce candida mantarı demislerdi cuma smear temiz denildi ama sikayetim hala devam ediyor kültür istedim yapmadılar gerek yok diye

Gecmis olsun kuzumm şikayetin nelerdi acaba bnim de 2 ay önce candida mantarı demislerdi cuma smear temiz denildi ama sikayetim hala devam ediyor kültür istedim yapmadılar gerek yok diye
Çok akıntım vardı, adet olur gibi akıntım oluyodu, aynayla baktım hep bembeyazdı. Arada kaşıntım da oluyodu sivilce sivilce çıkıyordu, geçiyodu. Koku yok koyu beyaz bulanık akıntım vardı. Sürekli temizliyodum, çok temizlemekten oluyormuş. Smear sonucunda da yazıyor, flora kaybı diye.

Çok gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah kuzum

Merhaba ben kontrole gittiğimde 8 yasında cocuk getirmişti annesi. Dediğiniz durumu yasıyor sürekli ic camasırı değiştiriyomus. Doktora benden önce girdi cıktılar sonra tahlilden sora da karsılastık. Hicbir sıkıntısı yok bazı vücutlar cok üretirmiş akıntıyı

Öyle mi? İlk defa duydum.

İdrar yolu enfeksiyonundan oluyor. Ben kendimi bildim bileli bu durumu yaşıyorum keza hamileykende hep böyleydi. Kullandığım onca antibiyotiğe rağmen. Doktorum bu artık kronikleşmiş demişti

İdrar yolu enfeksiyonundan oluyor. Ben kendimi bildim bileli bu durumu yaşıyorum keza hamileykende hep böyleydi. Kullandığım onca antibiyotiğe rağmen. Doktorum bu artık kronikleşmiş demişti
Daha önce 3 kere ultrason çektirdim idrar yolları için negatif çıktı ama o zaman da akıntım oluyordu

Bendede son gunlerd çok şeffaf su gibi akıntı oluyor adetim de çok gecikti doktora gttm test yapıldı bişe yok ama hamilelik belirtisi olabilir mi kizlar geç döllenme diy birşey duydum ama çok bilgim yok

Ya bende ne zaman dr a gitsem ooo çok akimtin var diyip fitil veriyorlar. Benim öyle bir akıntıdan haberim yok oysaki. Ne bir kaşıntı ne bir akıntı sıkıntısı hicbiri yok bende.
Ama her gittigimde fitil yazıyorlardi enson vardir bir bildikleri dedim kullandim.hic bir etki görmedim. Şikayetimde yoktu zaten rutin kontrole gidiyorum.
Niye sürekli akıntı var diyorlar?
O bolge az biraz nemli olmali zaten.kup kuru olsa yapışır

Evliyseniz belki farketmezsiniz ilişki yaşadığınızdan dolayı. İçeri baktıkları için akıntı fazla olunca görüyorlar. Yine de bi yaptırsaydınız kültür, smear testi

Evliyseniz belki farketmezsiniz ilişki yaşadığınızdan dolayı. İçeri baktıkları için akıntı fazla olunca görüyorlar. Yine de bi yaptırsaydınız kültür, smear testi
Evliyken de bekarken de dedikleri hep bu.
Dediğiniz testleri yaptırıyorum ama ilaçları muane sırasında yazıyorlar. Valla bıktım ayni şeyleri ezbere söylüyorlar sanki. bence o bölgenin doğal dokusu öyle .sağlıklı olduğumu düşünüyorum çünkü hiç bir şikayetim olmuyor.

Olabilir akıntı muhabbeti kişiden kişiye değişiyor bir de. Hormonal de olabiliyor. Zaten doktorlar çok bilgisiz. Biz onlardan daha bilgi sahibi oluyoruz bazen. Ve hiçbiri önemsemiyor. Muayene esnasında ilaç yazması zaten önce test, tahlil yapması lazım. Kötü bir şey hissetmiyorsanız kullanmanıza gerek yok tabii. Ama yine de rutin kontrollerinizi yaptırın mesela yılda 1 kez smear testi önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…