- 27 Nisan 2018
- 335
- 4.226
- 63
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Kuzumm herkeste aynı yan etkiyi yapmıyor ben çok korktum ağrı falan yapmaz dediler ama bnde ağrı da var 3.5 aydır 6 tane farklı kadın doğuma gittim cuma smear temiz dendi ama sikayetlerim hala devam ediyor deyince fitil yazdı bilmiyorum kronik candida mantarı yazmışlar e nabıza çok zor Rabbim kimseye vermesin sende güzel bir doktor bul istanbuldaysan doktor öneririm geçmiş olsun tekrarBenn de gideceğim bir kere gittim adet düzensizliği için ama ne bileyim çekindim bir an. Sana da geçmiş olsun canım benim kaşıntım yok yaa. Olsa nasıl dayanırdım bilmiyorum ama çok tatlı kaşınıyormuş.
Endokrin ne oluyor canım acabaCanim kadin dogumu bosver sen endokrine gorun ne demek estagfurullah
Endokrinoloji canim hormonlara bakan bolum diyabet vs flnda bakiyorlar detayliEndokrin ne oluyor canım acaba
Ama bunun icinse sirf hormon yoksa enfeksiyon hastaliklarina gidip detayli baktirmanizi oneririmKuzumm herkeste aynı yan etkiyi yapmıyor ben çok korktum ağrı falan yapmaz dediler ama bnde ağrı da var 3.5 aydır 6 tane farklı kadın doğuma gittim cuma smear temiz dendi ama sikayetlerim hala devam ediyor deyince fitil yazdı bilmiyorum kronik candida mantarı yazmışlar e nabıza çok zor Rabbim kimseye vermesin sende güzel bir doktor bul istanbuldaysan doktor öneririm geçmiş olsun tekrar
Saol kuzum olmadı bnde gideyim kültür testi istedim gerek yok dedilerEndokrinoloji canim hormonlara bakan bolum diyabet vs flnda bakiyorlar detayli
Gecmis olsun kuzumm şikayetin nelerdi acaba bnim de 2 ay önce candida mantarı demislerdi cuma smear temiz denildi ama sikayetim hala devam ediyor kültür istedim yapmadılar gerek yok diyeSmear sonucum çıktı kızlar bakteriel vajinosis varmıs. Doktorum da yokmus bugun soramadım.
Çok akıntım vardı, adet olur gibi akıntım oluyodu, aynayla baktım hep bembeyazdı. Arada kaşıntım da oluyodu sivilce sivilce çıkıyordu, geçiyodu. Koku yok koyu beyaz bulanık akıntım vardı. Sürekli temizliyodum, çok temizlemekten oluyormuş. Smear sonucunda da yazıyor, flora kaybı diye.Gecmis olsun kuzumm şikayetin nelerdi acaba bnim de 2 ay önce candida mantarı demislerdi cuma smear temiz denildi ama sikayetim hala devam ediyor kültür istedim yapmadılar gerek yok diye
Çok gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah kuzumÇok akıntım vardı, adet olur gibi akıntım oluyodu, aynayla baktım hep bembeyazdı. Arada kaşıntım da oluyodu sivilce sivilce çıkıyordu, geçiyodu. Koku yok koyu beyaz bulanık akıntım vardı. Sürekli temizliyodum, çok temizlemekten oluyormuş. Smear sonucunda da yazıyor, flora kaybı diye.
Geçmiş olsun kuzumSmear sonucum çıktı kızlar bakteriel vajinosis varmıs. Doktorum da yokmus bugun soramadım.
Merhaba ben kontrole gittiğimde 8 yasında cocuk getirmişti annesi. Dediğiniz durumu yasıyor sürekli ic camasırı değiştiriyomus. Doktora benden önce girdi cıktılar sonra tahlilden sora da karsılastık. Hicbir sıkıntısı yok bazı vücutlar cok üretirmiş akıntıyıSelam.
Adet sonrası yumurtlama zamanlarında yumurta akı gibi akıntım oluyor. Saydam sıvı yani.
Bu döngü haricinde çok daha fazla akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum. Çamaşırım kuru kalmıyor hiç. Mantar yok ama hormon tahlilinde çıkar mı bı anormallik varsa eğer? Ya da bu akıntılar normal midir?
Öyle mi? İlk defa duydum.Merhaba ben kontrole gittiğimde 8 yasında cocuk getirmişti annesi. Dediğiniz durumu yasıyor sürekli ic camasırı değiştiriyomus. Doktora benden önce girdi cıktılar sonra tahlilden sora da karsılastık. Hicbir sıkıntısı yok bazı vücutlar cok üretirmiş akıntıyı
Selam.
Adet sonrası yumurtlama zamanlarında yumurta akı gibi akıntım oluyor. Saydam sıvı yani.
Bu döngü haricinde çok daha fazla akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum. Çamaşırım kuru kalmıyor hiç. Mantar yok ama hormon tahlilinde çıkar mı bı anormallik varsa eğer? Ya da bu akıntılar normal midir?
Daha önce 3 kere ultrason çektirdim idrar yolları için negatif çıktı ama o zaman da akıntım oluyorduİdrar yolu enfeksiyonundan oluyor. Ben kendimi bildim bileli bu durumu yaşıyorum keza hamileykende hep böyleydi. Kullandığım onca antibiyotiğe rağmen. Doktorum bu artık kronikleşmiş demişti
Daha önce 3 kere ultrason çektirdim idrar yolları için negatif çıktı ama o zaman da akıntım oluyordu
Ya bende ne zaman dr a gitsem ooo çok akimtin var diyip fitil veriyorlar. Benim öyle bir akıntıdan haberim yok oysaki. Ne bir kaşıntı ne bir akıntı sıkıntısı hicbiri yok bende.Mantar süt kesiği peynirimsi gibi akıntı yapar genelde. Dış kısmında da lezyonlarlar gözükebilir beyaz beyaz. Normal akıntı kaygandır ama mantarda kontrol ettiğinizde pütür pütür lezyonlar gelir. Eğer sizde bu sık tekrarlıyorsa detaylı bi kültür testi yaptırın bütün bakterilerinize baksınlar. Smearde her bakteri çıkmaz. Hiç hpv taraması yaptırmadıysanız onu da yaptırın. Cinsel hayatı olan her kadının yaptırması gerekiyor belli aralıklarla. Geçmiş olsun
Evliyseniz belki farketmezsiniz ilişki yaşadığınızdan dolayı. İçeri baktıkları için akıntı fazla olunca görüyorlar. Yine de bi yaptırsaydınız kültür, smear testiYa bende ne zaman dr a gitsem ooo çok akimtin var diyip fitil veriyorlar. Benim öyle bir akıntıdan haberim yok oysaki. Ne bir kaşıntı ne bir akıntı sıkıntısı hicbiri yok bende.
Ama her gittigimde fitil yazıyorlardi enson vardir bir bildikleri dedim kullandim.hic bir etki görmedim. Şikayetimde yoktu zaten rutin kontrole gidiyorum.
Niye sürekli akıntı var diyorlar?
O bolge az biraz nemli olmali zaten.kup kuru olsa yapışır
Evliyken de bekarken de dedikleri hep bu.Evliyseniz belki farketmezsiniz ilişki yaşadığınızdan dolayı. İçeri baktıkları için akıntı fazla olunca görüyorlar. Yine de bi yaptırsaydınız kültür, smear testi
Olabilir akıntı muhabbeti kişiden kişiye değişiyor bir de. Hormonal de olabiliyor. Zaten doktorlar çok bilgisiz. Biz onlardan daha bilgi sahibi oluyoruz bazen. Ve hiçbiri önemsemiyor. Muayene esnasında ilaç yazması zaten önce test, tahlil yapması lazım. Kötü bir şey hissetmiyorsanız kullanmanıza gerek yok tabii. Ama yine de rutin kontrollerinizi yaptırın mesela yılda 1 kez smear testi önemli.Evliyken de bekarken de dedikleri hep bu.
Dediğiniz testleri yaptırıyorum ama ilaçları muane sırasında yazıyorlar. Valla bıktım ayni şeyleri ezbere söylüyorlar sanki. bence o bölgenin doğal dokusu öyle .sağlıklı olduğumu düşünüyorum çünkü hiç bir şikayetim olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?