• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmek Bilmeyen Akıntılar

Olabilir akıntı muhabbeti kişiden kişiye değişiyor bir de. Hormonal de olabiliyor. Zaten doktorlar çok bilgisiz. Biz onlardan daha bilgi sahibi oluyoruz bazen. Ve hiçbiri önemsemiyor. Muayene esnasında ilaç yazması zaten önce test, tahlil yapması lazım. Kötü bir şey hissetmiyorsanız kullanmanıza gerek yok tabii. Ama yine de rutin kontrollerinizi yaptırın mesela yılda 1 kez smear testi önemli.
Teşekkür ederim cevabıniz icin.her yıl olmasada 3yilda bir yaptırıyorum smear i.

Selam.
Adet sonrası yumurtlama zamanlarında yumurta akı gibi akıntım oluyor. Saydam sıvı yani.
Bu döngü haricinde çok daha fazla akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum. Çamaşırım kuru kalmıyor hiç. Mantar yok ama hormon tahlilinde çıkar mı bı anormallik varsa eğer? Ya da bu akıntılar normal midir?
kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı? ben de genç kızlık döneminden beri bu şekildeyim,hiçbir sorun çıkmadı ama hala devam ediyor. doğurgan kadınlarda bu akıntının fazla olduğunu duydum ve kesinlikle bu yüzden olduğunu düşünüyorum. 5. yılımda 3. çocuktayım :110:

Evliyken de bekarken de dedikleri hep bu.
Dediğiniz testleri yaptırıyorum ama ilaçları muane sırasında yazıyorlar. Valla bıktım ayni şeyleri ezbere söylüyorlar sanki. bence o bölgenin doğal dokusu öyle .sağlıklı olduğumu düşünüyorum çünkü hiç bir şikayetim olmuyor.
evet bölgenin yapısı, afedersiniz burunda nasıl mukus oluşuyorsa orda da akıntı kuruluğu engellemek ve doğallığı korumak için, bakterilerin içerde tutunamayıp dışarı atılması için. tabi bu bahsettiğimiz kokusuz normal akıntı.

kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı? ben de genç kızlık döneminden beri bu şekildeyim,hiçbir sorun çıkmadı ama hala devam ediyor. doğurgan kadınlarda bu akıntının fazla olduğunu duydum ve kesinlikle bu yüzden olduğunu düşünüyorum. 5. yılımda 3. çocuktayım :110:
23 yaşındayım. Çocuğum yok. İlk adet olalıdan beri böyleyim. :KK43:
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. :anne:

Merhaba. Sonucu doktora gösterdiniz mi? Geçmiş olsun bu arada 🌸
Merhaba, sonucu gösterdim, akıntın yoğun olduğu için sonuç net çıkmamış dedi. Ama candida içiin tedavi başlattı, günde 2 kez fitil ve 1tane tek kullanımlık mantar ilacı verdi. Sonuc net çıkmamış istersen yenileyelim testi bu sefer hpv de alalım dedi, tamam dedim ben de. Farklı bi sonuç çıkar mı acaba, korktum bu sefer

Merhaba, sonucu gösterdim, akıntın yoğun olduğu için sonuç net çıkmamış dedi. Ama candida içiin tedavi başlattı, günde 2 kez fitil ve 1tane tek kullanımlık mantar ilacı verdi. Sonuc net çıkmamış istersen yenileyelim testi bu sefer hpv de alalım dedi, tamam dedim ben de. Farklı bi sonuç çıkar mı acaba, korktum bu sefer
Çıkmaz bence. Zaten o öngörüyü doktor söylerdi yani. Geçmiş olsun canım tekrar.

Back