Geçmek Bilmeyen Akıntılar

Ostrojen fazlaligimi var acaba
Ama bi yandanda akinti fazlaligi saglam yumurtaliklarin belirtisi diye duymustum dogurganlik fazla oluyormus
Yaa işte bahsetmek istediğim buydu hormon testi yaptıracağım adetimin günlerinde. Bi de çok tüyüm,kılım var. Fazla çalıştığından mı acaba diye düşünmedim değil. Acilen doktora gitmem lazım

Anladım canım o zaman sanırım hiç ilişkin olmadı ama akıntın var? Eğer öyleyse idrar tahlili ve idrar kültürü verebilirsin. Onlarda da bir şey çıkmazsa sağlıklı beslenmeden de geçiyor biraz bu işler. Bazen de genetik oluyor. Çok şikayetçiysen sabahları aç karna 1-2 diş sarımsak ye 3-4 parçaya kesip de yutabilirsin bol suyla. Ama uzun süre yapman gerekiyor sarımsağı bıkmadan. Yine aç karna zeytinyağı içilmesini önerenler de var enfeksiyonu gideriyormuş. Adetin ilk günü başlayıp 15 gün devam edecek şekilde. Soğan kürü var araştırıp onu yapabilirsin. Dediğim gibi probiyotik de tüket her gün yoğurt, kefir, turşu vs. Tabletleri de oluyor satın alabilirsin. Zerdeçal çayı falan içebilirsin yine enfeksiyona iyi gelenlerden. Şimdilik aklıma gelenler bunlar inşallah kurtulursun

Ostrojen fazlaligimi var acaba
Ama bi yandanda akinti fazlaligi saglam yumurtaliklarin belirtisi diye duymustum dogurganlik fazla oluyormus
Yaa işte bahsetmek istediğim buydu hormon testi yaptıracağım adetimin günlerinde. Bi de çok tüyüm,kılım var. Fazla çalıştığından mı acaba diye düşünmedim değil. Acilen doktora gitmem lazım

Hmmmm kil tuy dedinmi aklima testosteron dhea tiroid bi de 17 oh progesteron geldi bunlara baktir muhakkak ostrojen fazlaligi kil yapmaz tam tersi olani da azaltir

Teşekkür ederim tekrar henüz olmadı ama deneyeceğim. Ekran alıntısı aldım Aslında çok gözüme gelmiyordu ama artık usandım yani.

Sanırım,canım ben de öyle düşünüyorum çünkü sivilcelerim de var iltihaplı olmayan. Tedavi görüyorum. Bitmek bilmeyen tüy artışım var,belirtileri taşıyorum ama artık gideceğim adetim gününde doktora. Biraz çekiniyorum

Hormonlar duzelmezse ne kadar tedavi gorsende bos bende roaccutane kullandim 6 ay suan tekrar sivilce oldu yuzum..

Zaten oyle olmasi lazimda iste cogu bakmiyo maalesef hormonlar normal olmuyor kan degerinde canim ya yuksek ya dusuk cikiyor
Çoğu değil kuzum ya hiçbiri bakmıyor bence. Benim doktorum beni uyarmamıştı bile. Çoğu şeyde ilaç kullanırken. Doktor değiştirdim o yüzden. Bayana gitmiştim,hem daha kolay anlatırım hem de bayan olduğu için onun da zayıf noktası cildi,güzelliği,kendi bedeni belki beni anlar diye. Şimdi daha memnunum. Ama o da hormonlar aklıma gelince dedi adet zamanı test oluyor diye Offf

Sivilce tedavisinde her hangi bi zamanda test yapiyolar benim bildigim cunku karaciger enzimlerine bakiyolar sadece bi de kolestrol fln

Canim kadin dogumu bosver sen endokrine gorun ne demek estagfurullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…