Geçinemeyenler kulübü

Hamsi aldım şu an 25e düşmüş şükür... Burası pahalı bir yer, başka yerlerde daha uygun olabilir.

bugun 500 liralik altin aldim bankadan 😍😍 hep harcayacak degilim ya azicikta yatirim olsun gecen ayda almistim
toplamda 1050 liralik altin oldh hesabimda
Hayırlı olsun. İlk işe başladığım yıllarda bir arkadaş her ay çeyrek alıyorum dedi. Ben de alsam mı diye düşündüm o zaman 100 TL civarındaydı, az gözüktü gözüme önemsemedim almadım. Tabi para biriktirdim ama çeyrek almadım. Şimdi 12*10=120 tane çeyreğim olacaktı en az. Gerçi belki bozdurmuş olurdum. Çünkü ev alırken birikmişimi verdim.

Size yine köyden bir sürü şey geliyormuş, bizde o da yok. Her şeyi parayla alıyoruz. Ben zaten uzağım memlekete de annemlere de köyden bir şey gelmez. Ancak 5 litre süt. Hep şehirdekilerden beklerler.
Ben de öyle düşünüyordum ama sonra farkettim ki zeytinyağını annemler getirtiyor, senede belki 1 kere dışarıdan alıyoruz gerisi annem.
Kv dem salça yaptırıyor, kavanoz kavanoz her çeşidinden veriyor, yine çok az alıyoruz.
Yine kv deme kızından yaprak sarması falan gelir yollar.
E buzluk ürünlerini hep annem ya da kvdemden otlanıyorum, hiç kendim yapmam.
Eti kocamla kp uzak bir ilçeye gider, bir hayvan satın alırlar kestirip getirirler, kp ödüyor ama tabii sene içinde sürekli et alıyoruz, yetmez o.

Ben bayağı aileden geçiniyormuşum, bu onların desteği olan halim.
Olmayanı düşünemedim, aylık masraf kim bilir kaç olur...

Şimdi sen böyle deyince kendime bir dışarıdan bakma durumum oldu, balıkları yesemiydik ki :KK70: :KK70: :KK70:
O son balıkları yiyeceyydik :KK70: benim travmam var bogazıma takılmış hastanelik olmuşum, o zamandır yemem, bazen annem ince ince ayıklar minik minik parça verir öyle yerim ya da eşim hazırlar ağzıma tıkar :KK70: yaş:27 :KK70: :KK70:

O son balıkları yiyeceyydik :KK70: benim travmam var bogazıma takılmış hastanelik olmuşum, o zamandır yemem, bazen annem ince ince ayıklar minik minik parça verir öyle yerim ya da eşim hazırlar ağzıma tıkar :KK70: yaş:27 :KK70: :KK70:
Benim de küçükken ablamın boğazına takılmış, onu görmüşüm 4 5 yaşında iken.
İnan ki saç yemiş gibi öğürme mevcut oluyor, istendiği kadar ayıklansın.
Palamut falan alır ailem, onda et kemiği gibi ayrılır en kılçıksız, eve hazır paket yollarlar tiftik edilmiş şekilde, gene yemem.
Yaş 33😂😂

Benim de küçükken ablamın boğazına takılmış, onu görmüşüm 4 5 yaşında iken.
İnan ki saç yemiş gibi öğürme mevcut oluyor, istendiği kadar ayıklansın.
Palamut falan alır ailem, onda et kemiği gibi ayrılır en kılçıksız, eve hazır paket yollarlar tiftik edikmiş şekilde, gene yemem.
Yaş 33😂😂
eksik bişey yok sonuçta çokta şeyyapmamak lazım... akıllı gibiyiz gibi gibi :KK70:

eksik bişey yok sonuçta çokta şeyyapmamak lazım... akıllı gibiyiz gibi gibi :KK70:
Azlsksjsjsj
Şüpheye düşmeseydim iyiydi😂

Görümcemlerin balık restoranı var, hayatımda iki kere gittim.
Biri organizasyon vardı topluca gidildi, diğerinde de yandaki kebapçıdan yemek getirdiler ‘kokuyor bu dükkan ya’ diyerek zoraki oturdum.

Deniz ürünü yememek çok büyük sıkıntı, dünyada nereye gidersen git karnın doyar ama ben hep aç kalıyorum.
Bildiğin bavula vakumlatıp ekmek, kaşar, peynir, zeytin, konserve ile seyahat ediyorum.

Size yine köyden bir sürü şey geliyormuş, bizde o da yok. Her şeyi parayla alıyoruz. Ben zaten uzağım memlekete de annemlere de köyden bir şey gelmez. Ancak 5 litre süt. Hep şehirdekilerden beklerler.
Esimin teyzeleri var köyde hep gonderirler sagolsun.. salcami kisligmi tereyagmi zytinyahmi her seyimi gonderirler.. 4 yilda 1^2 kez ancak para vrmisimdir diyorum ya onlarinda disardan almaya kalksam dunya para.... anlayabiliyorum sizi Allah yardimcimiz.olsun ne diyelim
sukur yinede

Hayırlı olsun. İlk işe başladığım yıllarda bir arkadaş her ay çeyrek alıyorum dedi. Ben de alsam mı diye düşündüm o zaman 100 TL civarındaydı, az gözüktü gözüme önemsemedim almadım. Tabi para biriktirdim ama çeyrek almadım. Şimdi 12*10=120 tane çeyreğim olacaktı en az. Gerçi belki bozdurmuş olurdum. Çünkü ev alırken birikmişimi verdim.
benim bekarken 150 liraya aldigim ceyreklerim 300 liraya aldigim yarimliklarim duruyor hala annem de baya kâr ettirdi altin, altin aliyorsan zaten uzun vade belketeceksen alacaksin

Esimin teyzeleri var köyde hep gonderirler sagolsun.. salcami kisligmi tereyagmi zytinyahmi her seyimi gonderirler.. 4 yilda 1^2 kez ancak para vrmisimdir diyorum ya onlarinda disardan almaya kalksam dunya para.... anlayabiliyorum sizi Allah yardimcimiz.olsun ne diyelim
sukur yinede
Çok şanslısınız, parasını geçtim doğal, bilindik bir yerden alınması büyük avantaj. Benim kendi öz teyzelerim köyde yumurta bile vermezler.

Bende balik yiyemiyorum hele hamsiye karsi oyle bir nefret varki hasta olucamda ilaci hamsi olacak diye korkuyorum😂😂

Oyle ozeniyorumki ailelerden gelen hazir yiyeceklere
Bana bir 5 kilo findik geldi ondada 2 kisi gelecekerdi 6 oldular kahve bile almamislar bombos gelmisler bizim evde kahve icilmez esimin is yeri kapali
Utandilar sanirim sonra arabyla findik gondermisler onuda annemle kardesimede verecekmisim hicte vermem burda yerler :KK70:
Halbuki zeytin memleketinleler 2 kilo yag al dimi 1 pk peynir getir bombos nedir
Bahcede kocaman agaclar dolu
Gerci kvye de birsey diyemiyorum hasta
Valla is yerinden arkadasim bile daha cok sey veriyor ihlamur verdi poset poset biber tasidi bu sene
Annem vakit buldukca yemek yapar pandemi bize o konuda iyi oldu bolbol borek vs yedik
Tarhana ve tursu yapar birde kahvaltilik salca
Napalim bizimde kismetimizde bu varmis :KK70:

Dip not; bu ay raporluyum diye kp 500 tl gonderdi yarin 500 daha atacakmis
Amacim haksizlik degil haklarini odeyemem sansli kesimdeyim ama evime gelirken bos geldiler biraz sasirmistim

X