- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.541
Doğrudurbiz onada boş gebelikmiş deriz işte tibbi degil tabi bizim toplum yani
Afiyet olsunyoğurdunu ekmeğini sosunu da alıyoruz biz bir tek içli köfteleri pek minnak onun dışında sorun yaşamadık hiç.yemeğe götürdüğümüz şehir dışından gelen misafirlerimiz de beğendiler hep etlerini
buldukları Kac yasında sankı bır ayagı cukurda.. ceycey0406 dişlerede bak hele saglammı takmamı. takmaysa nefes alsın yeter garı daha ne edekKoca yürekli ceycey tam o sırada bayrağı sen devraldın kız mı bakıyorsun
Yaaciddi bakınıyorum ama henüz bulamadım 1 tane var o da nişanlı
gurban oldugum oralarda cok tepınme ısıga dogru del dedım da.Gökte ararken yerde buldum
Burası mıydı toplanma alanı
Senin doktor kuzene mi bakıyorsun ? Ya bi usanmadın koca adama kız aramaktanciddi bakınıyorum ama henüz bulamadım 1 tane var o da nişanlı
Yaa alemsinbuldukları Kac yasında sankı bır ayagı cukurda.. ceycey0406 dişlerede bak hele saglammı takmamı. takmaysa nefes alsın yeter garı daha ne edek
evet burası hoşgeldin orda banlanacağız ayol sinirimize hakim olamayıpBurası mıydı toplanma alanı
koca adam oldu kendi bulamadığı için arıyorum zaten.Senin doktor kuzene mi bakıyorsun ? Ya bi usanmadın koca adama kız aramaktan
Bende şaşırdım artık. Sen söyle yap en iyisi . Hangi konuda Reyting var oraya etiketle bizi sonra buluşuruz bir yerdeBurası mıydı toplanma alanı
arastir tabi çok donanimli iyi bir drDoğrudurama doktoru kesin araştıracağım randevu falan artık ayarlamaya çalışcam bu sefer de olmazsa klomen
heee belasınıda mevlasınıda dıyorsun haklısın bacım kor topal daha. idare edecegız.Yaa alemsinbiraz bana da zor gibi geldi de çaktırmadım arayan bulur sonuçta
Eskiden geyikli bi konuda toplanırdık da ondan şaşırdım. Yalnız o kadın bana neden taktı anlamadım çok saçma değil mievet burası hoşgeldin orda banlanacağız ayol sinirimize hakim olamayıp
dur ben bildim o drkoca adam oldu kendi bulamadığı için arıyorum zaten.
burada ne üyeler var ne üyelerrrrr kaliteli eğitimlii.herkes kaynanamm yan baktııııı görümcekimmm bana şittt dedi diye konu açmıyorYaa alemsinbiraz bana da zor gibi geldi de çaktırmadım arayan bulur sonuçta
bacım sen o aklını karıstırma bızı hangı konuda gorursen oraya gelBurası mıydı toplanma alanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?