Geçinemeyenler kulübü

Eğer öyle bi rahatsızlığınız varsa kesinlikle tedavisi var bunun gitmenizi öneririm
Tedaviye ihtiyaç olmayabilir belki de.
Kim bilir
Ablam pkoslu ( yumurtalık tembelligiymis meğer adı )
Bir oğlu
6 yıl sonra da korunurken ikizleri oldu

Ama denizin de dediği gibi bı doktora görünüp etraflıca muayene olup doktorun durum analizlerine göre gerekeni yapayım veya bekleyeyim en iyisi.

İki ay sonra filan doktora gidebilirim zaten (Ankara'da doktorum)

ben ilk özelde klomenle asilama oldum tutmadi ama bizim gibi pko olan hastalara klomen zayif ihtimal, bizim daha agresif bir tedaviye ihtiyacimiz oluyormus, puregon yada gonal f tarzi, yani tup bebek gibi baslayip aşılamayla bitirme gibi düşün
Anladım aslında bende ilk seferde çok güzel etki gösterdi üç tane gelişti birisi döllendi falan ama 5 haftalıkken beta düşüşe geçti belki de farklı bi sebep var arkasında

Köfteci yusuf un ürünlerinde Soyafasulyesi ve katkı malzemeleri dolu sadece %10 u Et.. Ufak bir bilgi vermek istedim
Bizzat köfteci Yusuf'un fabrikasını gezip numunelerini bilen biriyim. Kendisi ile de çalıştım, böyle bir durum söz konusu değil. içerikler hakkında neye dayanarak konuşuyorsunuz ogrenebilir miyim?

Tedaviye ihtiyaç olmayabilir belki de.
Kim bilir
Ablam pkoslu ( yumurtalık tembelligiymis meğer adı )
Bir oğlu
6 yıl sonra da korunurken ikizleri oldu

Ama denizin de dediği gibi bı doktora görünüp etraflıca muayene olup doktorun durum analizlerine göre gerekeni yapayım veya bekleyeyim en iyisi.

İki ay sonra filan doktora gidebilirim zaten (Ankara'da doktorum)
Tabiki de çocuğu olmayacak diye Bi kural yok zaten bu hastalıkta bildiğim kadarıyla bu süreç zorlaşıyor ama pco olup hamile olan kaç yaşında çocuğu olan kişiler çook fazla

e bunun icin genetik testler yapilmadimi ?
patolojiye gitmedimi ?
Cıkss maalesef ilk gebelikte birşey yapmıyorlar en az 2 yada 3 olması lazımmış ama genetik testini yaptıracağım hastane araştırmasındayım bulunduğum şehirde yok maalesef

Cıkss maalesef ilk gebelikte birşey yapmıyorlar en az 2 yada 3 olması lazımmış ama genetik testini yaptıracağım hastane araştırmasındayım bulunduğum şehirde yok maalesef
allah allah ne sacma is ya, illa 3 5 bebekmi heba olmali yani ilkinde bakarsin varsa bir sorun tedavi edersin.
benim ark. tedavi ile hamile kaldi bebek anne karninda öldu sanirim 10 haftalik falandi, genetik testler falan yapildi hemen onun ilk ti

Back