- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.361
yok hayır sığır jelatininden de tip1 tip 2 olarak yapılıyor.Cilt tırnak saç güzelliği için olan balık jelatini olması lazım tip 2 form
Ya cok büyûk zorlaniyorum icerken resmen midem kadarBana bunları seneler önce tırnaklarım için gittiğim doktor vermişti kullan diye.
Elbet içmedim ve çok pahalıya almıştım hatırlıyorum.
Öyle kenarda durup tarihi geçti, bulantı yapmıştı bende.
Yani tip 1 ve tip2 bir aradaBazı formlar eklemlere ve cilde etki etmek üzere mix .
Yok, tip 1 ve 3 içeriyor onları.Cilt tırnak saç güzelliği için olan balık jelatini olması lazım tip 2 form
nerede satılıyor bakayım gece?Babe çok uygun fiyatları 10 lu ampuller, çeşit çeşit, çok da övülüyorlar.
Denemedim hic ama görüyorum birkac marka var aklımda favlamışım tip 1 2 3 hepsi bir arada olanlarda varSuda kollajen i denediniz mi
Bu forte de öyleYa cok büyûk zorlaniyorum icerken resmen midem kadarama bulanti yapmadı
day2day çok pahalı eczaneden 30 şase 300 e almıştım ama nette 250 ye vardı genede pahalı 3 aylık kür en az 750 tl .Denemedim hic ama görüyorum birkac marka var aklımda favlamışım tip 1 2 3 hepsi bir arada olanlarda var
Voonka 32 li şişe tabletler balık ürünüyok hayır sığır jelatininden de tip1 tip 2 olarak yapılıyor.
Her yerde.nerede satılıyor bakayım gece?
benim demir hapı da öyle ayı gibi.ama bugün fileden bebek ıspanak aldım 2 paket.yarın onu yapacağım.eşim almam dedi pahalı normal ıspanak al çekillll ben öderimmmm dedim aldım çıktımmm bir de gülüyor ıspanak parasından kurtuldumm ohhhh diyeBu forte de öyle
Bayağı kocaman, 2 antibiyotik büyüklüğünde ama ağzıma koca yudum su alıp içine hapı atıyorum ben.
Tersini yapsam midem yine bulanır
Benim demir hapım muhteşemdi.benim demir hapı da öyle ayı gibi.ama bugün fileden bebek ıspanak aldım 2 paket.yarın onu yapacağım.eşim almam dedi pahalı normal ıspanak al çekillll ben öderimmmm dedim aldım çıktımmm bir de gülüyor ıspanak parasından kurtuldumm ohhhh diye
ben aşırı düşkündüm ama 1.5 aydır bıraktım saldımmm canım istemiyor.yüzüme sadece banyodan banyoya serum sürüyorum .saçıma da banyo sonrası nemliyken urban tonik sıkıyorum.maskeler serumlar dolap bekliyor üşüyorum çünküü yahuuu üşeniyorummm kışınYakında yüzümüze kemiklerin içinden ilik ayıklayıp süreceğiz.
Çünkü kadınız
Çünkü güzellik deyince akan sular durur
Ya bence asıl mesele güzellik değil.Yakında yüzümüze kemiklerin içinden ilik ayıklayıp süreceğiz.
Çünkü kadınız
Çünkü güzellik deyince akan sular durur
Kiran yattı diye havalandın ceycey ahshshshdhs
tüm ün yattım iyi geldi saat 4 gibi kalktım yan komşum karnım midem ağrıdı diye doktora gitti mide kanseri çıktı uzun süre tedavi gördü ameliyat vs.ama şu an iyi.ben de korkuyorum artık bir yerim devamlı ağrısa paranoyak oldum.mesela diş etlerim aşırı kanıyor 10 gündür fırçalarken doktora da gidemiyoruz korkudan kendi haline bıraktımmBenim demir hapım muhteşemdi.
Pembe gyneferon mu o tarz bir şey.
Kim kullansa dünya varmış, hiç rahatsızlık olmadı derdi.
Ben de başlayayım bari geri.
Kiran yattı diye havalandın ceycey ahshshshdhs
Karın ağrın nasıl, iyi misin bugün?
kira borca gitti 1 tanesi.kredi kartı için borç almıştım annemden onu ödedim 1 inide bugünden yemeye başladım bile.
Pahalı da kuzum beYa bence asıl mesele güzellik değil.
Cerrahi estetik öyle bir yere geldi ki, senle yaşıt insan çocuğun gibi görünmeye başladı.
E bu yöntemleri denemek istemeyenlere de tek çare bu cilt bakımları, içeriden destekleme kaldı.
Korkmasam gider sıktırır dururum botoks dolgu bilmem ne varsa sürsünler ama iğne fobim var
bu vitamin hapından al .benim de öyleydi artık kırılmıyor kolay kolay ama aşırı çabuk uzuyorlar devamlı kısaltmak zorunda kalıyorumBenim de uzatmadığım halde tırnaklarım kırılıyor, bazen de üstten bir kısmı kalkıp takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?