Geçinemeyenler kulübü

Bu forte de öyle😂
Bayağı kocaman, 2 antibiyotik büyüklüğünde ama ağzıma koca yudum su alıp içine hapı atıyorum ben.
Tersini yapsam midem yine bulanır😂
benim demir hapı da öyle ayı gibi.ama bugün fileden bebek ıspanak aldım 2 paket.yarın onu yapacağım.eşim almam dedi pahalı normal ıspanak al çekillll ben öderimmmm dedim aldım çıktımmm bir de gülüyor ıspanak parasından kurtuldumm ohhhh diye :rolleyes:

benim demir hapı da öyle ayı gibi.ama bugün fileden bebek ıspanak aldım 2 paket.yarın onu yapacağım.eşim almam dedi pahalı normal ıspanak al çekillll ben öderimmmm dedim aldım çıktımmm bir de gülüyor ıspanak parasından kurtuldumm ohhhh diye :rolleyes:
Benim demir hapım muhteşemdi.
Pembe gyneferon mu o tarz bir şey.
Kim kullansa dünya varmış, hiç rahatsızlık olmadı derdi.
Ben de başlayayım bari geri.

Kiran yattı diye havalandın ceycey ahshshshdhs
Karın ağrın nasıl, iyi misin bugün?

Yakında yüzümüze kemiklerin içinden ilik ayıklayıp süreceğiz.
Çünkü kadınız
Çünkü güzellik deyince akan sular durur :KK70:
ben aşırı düşkündüm ama 1.5 aydır bıraktım saldımmm canım istemiyor.yüzüme sadece banyodan banyoya serum sürüyorum .saçıma da banyo sonrası nemliyken urban tonik sıkıyorum.maskeler serumlar dolap bekliyor üşüyorum çünküü yahuuu üşeniyorummm kışın :KK70:

Yakında yüzümüze kemiklerin içinden ilik ayıklayıp süreceğiz.
Çünkü kadınız
Çünkü güzellik deyince akan sular durur :KK70:
Ya bence asıl mesele güzellik değil.
Cerrahi estetik öyle bir yere geldi ki, senle yaşıt insan çocuğun gibi görünmeye başladı.
E bu yöntemleri denemek istemeyenlere de tek çare bu cilt bakımları, içeriden destekleme kaldı.
Korkmasam gider sıktırır dururum botoks dolgu bilmem ne varsa sürsünler ama iğne fobim var😂

Benim demir hapım muhteşemdi.
Pembe gyneferon mu o tarz bir şey.
Kim kullansa dünya varmış, hiç rahatsızlık olmadı derdi.
Ben de başlayayım bari geri.

Kiran yattı diye havalandın ceycey ahshshshdhs
Karın ağrın nasıl, iyi misin bugün?
tüm ün yattım iyi geldi saat 4 gibi kalktım yan komşum karnım midem ağrıdı diye doktora gitti mide kanseri çıktı uzun süre tedavi gördü ameliyat vs.ama şu an iyi.ben de korkuyorum artık bir yerim devamlı ağrısa paranoyak oldum.mesela diş etlerim aşırı kanıyor 10 gündür fırçalarken doktora da gidemiyoruz korkudan kendi haline bıraktımm

Ya bence asıl mesele güzellik değil.
Cerrahi estetik öyle bir yere geldi ki, senle yaşıt insan çocuğun gibi görünmeye başladı.
E bu yöntemleri denemek istemeyenlere de tek çare bu cilt bakımları, içeriden destekleme kaldı.
Korkmasam gider sıktırır dururum botoks dolgu bilmem ne varsa sürsünler ama iğne fobim var😂
Pahalı da kuzum be
Bı yaptiriyosun üç ayda eriyor botoks.

Dolguyada bir yıl diyorlar
Altı ayda yok oluyor

Habire gidip 1.500 2000 bağışlamak çok rahatsız edici içsel olarak

Benim de uzatmadığım halde tırnaklarım kırılıyor, bazen de üstten bir kısmı kalkıp takılıyor.
bu vitamin hapından al .benim de öyleydi artık kırılmıyor kolay kolay ama aşırı çabuk uzuyorlar devamlı kısaltmak zorunda kalıyorum

Back