Geçinemeyenler kulübü

evet alnımın sağındaki çökük için benim de dolgu yaptırmam lazım ama ömür boyu değil ki.durmadan masraf olacak eriyecek eski haline dönecek.belki böyle bırakırım çok da kötü değil sanki durumu .ama saçımı platin balyaj yaptıracağımm çok çokk özledimmmmm sarı saçlarımıııı
Tatlım Balyaj çok kalıp kalıp durmuyor mu ?
Işıltı mi attirsan

bend e gidecektim pandemi başladı kaldı ama biter bitmez gideceğim özellikle tatilse ve hastanede başa bela bu tüyler acil kurtulunmalı
Hamilelik sürecinde de bence külfet
Olur da çocuğum filan olursa Allah'ın izniyle
Ben nasıl egilem kıl temizleyem.

Ben 3 haftadır kendimde olan değişimi görüyorum.
Tırnaklarımda problem vardı, kağıt gibiydi ve sertleşti, çabuk uzuyor.
Bebek saçlarım uzamaya başladı, yanaklarım daha sıkı ve dolgun oldu.
Göz kremi kullanıyorum ama 4 5 aydır kullanıyorum, kolajenden sonra hafif olan çizgiler yok oldu.

Diz ağrılarım dayanılmaz değil artık, hafifletti.
Düşün en ucuz hap yaptı bunları.
Filmdelisi kolejenlerin tip 1-2-3 çeşidi var. Cilt için ve eklemler için ayrı. Sen hangisini kullanıyorsun?

Kötü düşünce kötü eylemi çeker, liften öyle şeyler konuşmuyoruz.
Benim hep kanar diş etlerim, cifler gibi fırçalıyorum😂

Bu arada pandemi yoğunluğu çok az, hastaneler boş.
Gidip şu dönemde tahlil tetkik yaptırmakta sakınca yok.
Yasaklar kalkınca sıkıntı, hepimiz deli danalara dönüp saldıracağız ve virüs hızla yayılacak geri.
Şimdi tam zamanı, ihmal etme.
Dişleri fırçalarken sert fırçalamayın diş eti çekilmesine neden olabilir beni diş hekimi uyardı. Üst dişleri nazikçe yukarıdan aşağıya fırçalayın.

Merhaba kk nın güzel bayanları 🤗
topiği açma sebebim başlıkta da görüldüğü üzere geçinebiliyormuyuz merakı.
burada rahat rahat ekonomik sorunlarımızdan ve rahatlıklarımizdan bahsedelim diye açıyorum bu başlığı :)
etiketlemeden geçemeyeceklerimi de hemen rahatsız ediyorum ☺️
@derin sularda
@filmdelisi
C ceycey0406
@Koalina
@Khomyuk
bebeklinick bebeklinick
@Niloyatospikk
aklıma gelenler bunlar sizde bir el atın topiğime lütfen ☺️

Eşimle ikimizin minimum 10 bin gelirimiz var.
Ben ayda 700 liraya yakın kredi kartına veriyorum
Eşimin 1000 kira 1000 fatura 1000 mutfak 1500 de bebek alışverişi hastane masrafını gidiyor. 800 kredisi var. Kredi kartına da 300 40 gidiyor.

Benzin vs masraflar da oluyor ayda 2 bin bile kalmıyor gerçekten on bin almamızın anlamı yokkkk.

Dişleri fırçalarken sert fırçalamayın diş eti çekilmesine neden olabilir beni diş hekimi uyardı. Üst dişleri nazikçe yukarıdan aşağıya fırçalayın.
Hunharca fırçalıyordum ben ya daha iyi çıksın diye :D

Eşimle ikimizin minimum 10 bin gelirimiz var.
Ben ayda 700 liraya yakın kredi kartına veriyorum
Eşimin 1000 kira 1000 fatura 1000 mutfak 1500 de bebek alışverişi hastane masrafını gidiyor. 800 kredisi var. Kredi kartına da 300 40 gidiyor.

Benzin vs masraflar da oluyor ayda 2 bin bile kalmıyor gerçekten on bin almamızın anlamı yokkkk.

Bu arada kuaförüm yok alışverişim yok giysi vs

Back