Geçinemeyenler kulübü

En çok o koyuyor zaten.
Ben 2016 dan beri bir şey yaşamadım ama üzerimden 20 sene geçti adeta.
Roller serum mer falan aldım, geldi bugün.
Kendimi güzelleşmeye vereceğim artık.

Canım sıkıldı sanırım pandemiden, bana da vurmaya başladı.
Bende rusyadan sipariş verdim getirecek arkadaşım serum makinalı roller yaptırcam ona :27: yaza 18 olucim :70:

Bende rusyadan sipariş verdim getirecek arkadaşım serum makinalı roller yaptırcam ona :KK53: yaza 18 olucim :KK70:
İhtiyaç mı var bibi, daş gibisin maşallah💖
Ameliyat öncesi de öyleydin, benim güzellik algım boy pos ya da kilodan fazlaca bağımsızdır.
Zayıfladım da güzelliştim deme, güzeldin ve zayıflayarak daha sağlıklı fit bir güzel oldun.

He, vücudum açlık zamanlarına alışkın, depoluyor da depoluyor.
Aynı dediğin gibi tek öğün yiyorum hatta 24 saati geçti şuan daha bir şey yemedim.
Kahve ve çay tükettim sadece, açlık hissetmiyorum daha.
3. Dünya savaşı çıkarsa ya da kıtlık olursa bir tek ben hayatta kalırım herhalde, öyle bir depom mevcut😂😂😂

İhtiyaç mı var bibi, daş gibisin maşallah💖

He, vücudum açlık zamanlarına alışkın, depoluyor da depoluyor.
Aynı dediğin gibi tek öğün yiyorum hatta 24 saati geçti şuan daha bir şey yemedim.
Kahve ve çay tükettim sadece, açlık hissetmiyorum daha.
3. Dünya savaşı çıkarsa ya da kıtlık olursa bir tek ben hayatta kalırım herhalde, öyle bir depom mevcut😂😂😂
:KK19: :KK19: yüzüm biraz gerilsin istiyorum bide kuru cildim iyi gelir diye düsünuyorum :KK51:

Depoları boşaltalım acil savas falan yok :70:

Bende kısa saç çok beğnirim. Yüzüm altın top gibi ortada, alnım da kocaman açık. Yoksa hep kısa saç hastası olarak kısacık kestirebilirdim saçımı.
Kahküllu kısa saç alnıda kapatiyor güZel oluyor ama tabi kestirmeden kimse bilemez yakısır mı diye fazla toplu yuzlere gitmiyor yıllarca bekledim zayıflamayı 🤣

Kahküllu kısa saç alnıda kapatiyor güZel oluyor ama tabi kestirmeden kimse bilemez yakısır mı diye fazla toplu yuzlere gitmiyor yıllarca bekledim zayıflamayı 🤣
kahküllü eskiden çok kestirirdim. saçlarım yağlı kullanması bana inanılmaz zordu ama hevesim vardı. şimdi valla saçımı bile zor tarıyorum:halay:

İçtim ama pişmanim minik midem mutsuz bide yaninda ester c içiyorum daha etkili oluyormus ikisi bi arkadaş tavsite etti saholsun
Evet ester c ile beraber kullanılmalı ama şase formda bir kollajen kullanmalisiniz.tablet kapsül değil

Haplar hikaye mi diyorsun yok ya o kadar da hikaye değildir bence filmdelisi filmdelisi bak memnun
Ya şöyle söyleyeyim
Benim bir akrabam cildiyeci o şase formu daha etkili diyor ona güvenerek bizde tabletlerimiz bitince şase forma geçtik .
O yüzden öyle dedim aslında.

Haplar hikaye mi diyorsun yok ya o kadar da hikaye değildir bence filmdelisi filmdelisi bak memnun
Ben 3 haftadır kendimde olan değişimi görüyorum.
Tırnaklarımda problem vardı, kağıt gibiydi ve sertleşti, çabuk uzuyor.
Bebek saçlarım uzamaya başladı, yanaklarım daha sıkı ve dolgun oldu.
Göz kremi kullanıyorum ama 4 5 aydır kullanıyorum, kolajenden sonra hafif olan çizgiler yok oldu.

Diz ağrılarım dayanılmaz değil artık, hafifletti.
Düşün en ucuz hap yaptı bunları.

Şu kalojen mevzusuna hakim olan varsa bir zahmet bizi de aydınlatsa.
Malum yaş 48 olmak üzere artık ihtiyaç var takviyeye.
Benim ilk deneyimim hap ve en ucuz yöntem oldu, gerçekten memnunum, farklılıklar var.
En uygun hem de hap formu olunca benim için daha iyiydi, iyi ki almışım dedirtiyor collagen forte.
C ceycey0406 şase ya da suda içilenden kullanıyor sanırım, ona da sormak lazım.

Ben 3 haftadır kendimde olan değişimi görüyorum.
Tırnaklarımda problem vardı, kağıt gibiydi ve sertleşti, çabuk uzuyor.
Bebek saçlarım uzamaya başladı, yanaklarım daha sıkı ve dolgun oldu.
Göz kremi kullanıyorum ama 4 5 aydır kullanıyorum, kolajenden sonra hafif olan çizgiler yok oldu.

Diz ağrılarım dayanılmaz değil artık, hafifletti.
Düşün en ucuz hap yaptı bunları.
Netten baktım 90 lısı baya ucuzdu evet ben solgara 150 verdim 30 tanesine 🥴

Back