- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi chamallows
- #7.081
ve 3gun yemek ve ara ogun yıyenlerdenım ve 75 kıloyu hamılelıkte gordum.kaç kilosun da bu akılı veriyorsun?.çabbuk boy kilo bilgisi verrr çabbukkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve 3gun yemek ve ara ogun yıyenlerdenım ve 75 kıloyu hamılelıkte gordum.kaç kilosun da bu akılı veriyorsun?.çabbuk boy kilo bilgisi verrr çabbukkkk
kendi 36 beden bize akıl veriyorrr.kaale bile almayınn şu poloyu komplo resmen bize komploooosado mazocu geldi yine tombul seviyo ellam![]()
Sonunda akraba cıkacaklar o ayrıarastirmayin anacim bir birinizi bi salın ya![]()
nereye gıdem ha bogazıma duskunumyürüüü git gözüm görmesinn seniiiii![]()
bizim evin en soguk odasi suan 22 derece diger taraflar 25 i gordu, ama kombi hic durmuyor termostat isyandaYok yahu akşam böyle değildi, 10 dan sonra soğumaya başladı ve zirve yaptı.
Sizin ev soğuk değil mi?
Çok şükür akrabam falan yok, sayılı insan var onlar da ank da değilSonunda akraba cıkacaklar o ayrı![]()
aynı okula da gitmişiz ama seneler farklı. yoksa 2 arıza mutlaka bulurduk birbirimiziSonunda akraba cıkacaklar o ayrı![]()
Bu gercek mi1.70 53 kiloyum 1cocuk annesıyım![]()
Bacım bizim camlar böyle, kökledim her yeri ama işte bir taraf böyle kaplı olunca ısımamıyor evbizim evin en soguk odasi suan 22 derece diger taraflar 25 i gordu, ama kombi hic durmuyor termostat isyanda![]()
cıtten oyleyım ve. suan gercegını gorsen.Bu gercek mi![]()
dikmende bizim camlarda böyleydi asla ısınmıyordu ev soğuklardaBacım bizim camlar böyle, kökledim her yeri ama işte bir taraf böyle kaplı olunca ısımamıyor ev![]()
yiyip yiyip kilo almayanlardan hiç hoşlanmayiz biz tombullar söyleyimve 3gun yemek ve ara ogun yıyenlerdenım ve 75 kıloyu hamılelıkte gordum.
ama kızlar benim sucum ne.. şimdıyiyip yiyip kilo almayanlardan hiç hoşlanmayiz biz tombullar söyleyim![]()
Bu ev nasıl ısınsın ki duvar yok. Zenginsiniz iste zengin ulennnnBacım bizim camlar böyle, kökledim her yeri ama işte bir taraf böyle kaplı olunca ısımamıyor ev
C ceycey0406 boşuna bakma googledan buldum, bizim ev değil![]()
sirf bu yuzden full cam evi cok sevmeme ragmen almadim, isinmiyor isinmiyor ya bir duvar komple acik yaniBacım bizim camlar böyle, kökledim her yeri ama işte bir taraf böyle kaplı olunca ısımamıyor ev
C ceycey0406 boşuna bakma googledan buldum, bizim ev değil![]()
Paramız duvarlı almaya yetmemiş olabilir, niye o açıdan bakmıyorsunBu ev nasıl ısınsın ki duvar yok. Zenginsiniz iste zengin ulennnn
yiyip yiyip kilo almamakama kızlar benim sucum ne.. şimdı