- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.666
- 748
- Konu Sahibi chamallows
- #7.121
Suan var ya hem asırı acım hem canım filtre kahve istıyor hem de balkonda sigara içmek offson kez az önce kocaman bir patatesli börek gömdümmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan var ya hem asırı acım hem canım filtre kahve istıyor hem de balkonda sigara içmek offson kez az önce kocaman bir patatesli börek gömdümmmm![]()
depresyon ?kızlar bende 3gundur kulagımda ugultu sesı oluyor gece normal mı randevu suanlık yok. onun için bekliyorum
benı benı polunuzuderhal 1 haftaya 5 kilo alıyorsun tartıya çıkıp resim çekiyorsun ve bize atıyorsun.yoksa üyelikden atacağız seniii
o hepimizde var niye burda abuk sabuk konuşuyoruz sanıyorsun her gece?depresyon ?
ondanmı oluyor korktum yadepresyon ?
ben kesin şizofrenimo hepimizde var niye burda abuk sabuk konuşuyoruz sanıyorsun her gece?![]()
gozun arkada kalmasın bacım... o iş bendeben yatiyorum artik kizlar 4.saat 55 dk uyku hakkim kaldi
Polo33 yerimede ye bol bol ye hakkini ver bu şansınin çöp şiş ye yağli yağli lavasin arasina düre düre ohh miss
iyi geceler kizlar
iyi geceler dastadluuuu rüyalarrrrrben yatiyorum artik kizlar 4.saat 55 dk uyku hakkim kaldi
Polo33 yerimede ye bol bol ye hakkini ver bu şansınin çöp şiş ye yağli yağli lavasin arasina düre düre ohh miss
iyi geceler kizlar
ruyamda çop şiş yicemiyi geceler dastadluuuu rüyalarrrrr![]()
Biz ankaradayız ama tesadüf yorumunuzu gördüm. dün gece oğlumu (5buçukYaş) zorla uyuttum. Evden çıkmak istedi gece 11 de. Evden çıkalım. Babanneme bırakın beni ev sallanacak diye ağladı. rüya gördü desem daha uyumamıştı bile. Ben sabaha kadar uyumayacağım, senin başında bekleyeceğim dedim, yanımıza yatırdım. Zorla 1 e doğru uyuttum ama inanılmaz ağladı. Çok üzüldüm.bu arada kızlar doğuyla akdeniz beşik gibi kaç gündur insallah buyuk bir deprem olmaz, akyakada da deniz suyu 30 mt cekilmis![]()
benim kızında saclarını kesmisler bugun ruyasinda aglaya aglaya uyandi sabaha karşı aynada gosterdim de kesilmedigine ikna olduBiz ankaradayız ama tesadüf yorumunuzu gördüm. dün gece oğlumu (5buçukYaş) zorla uyuttum. Evden çıkmak istedi gece 11 de. Evden çıkalım. Babanneme bırakın beni ev sallanacak diye ağladı. rüya gördü desem daha uyumamıştı bile. Ben sabaha kadar uyumayacağım, senin başında bekleyeceğim dedim, yanımıza yatırdım. Zorla 1 e doğru uyuttum ama inanılmaz ağladı. Çok üzüldüm.
ay kıyamam. rüyasında görünce iyice gerçek sanmıştır.benim kızında saclarını kesmisler bugun ruyasinda aglaya aglaya uyandi sabaha karşı aynada gosterdim de kesilmedigine ikna oldu
khomyuk da ceyveyle ben gibi gidince gelemeyenlerdenKhomyuk hala banlı yahu...
Sen söyledikten iki saat 7 dakika sonra şiddetini çok fazla hissettiğimizbu arada kızlar doğuyla akdeniz beşik gibi kaç gündur insallah buyuk bir deprem olmaz, akyakada da deniz suyu 30 mt cekilmis![]()
Geçen haftaki Ankara'da olan depremi mi yaşadı ?Biz ankaradayız ama tesadüf yorumunuzu gördüm. dün gece oğlumu (5buçukYaş) zorla uyuttum. Evden çıkmak istedi gece 11 de. Evden çıkalım. Babanneme bırakın beni ev sallanacak diye ağladı. rüya gördü desem daha uyumamıştı bile. Ben sabaha kadar uyumayacağım, senin başında bekleyeceğim dedim, yanımıza yatırdım. Zorla 1 e doğru uyuttum ama inanılmaz ağladı. Çok üzüldüm.
4.7 olmuş sanirim dimi.Sen söyledikten iki saat 7 dakika sonra şiddetini çok fazla hissettiğimiz
Hatta belki de şiddetinden daha fazla hissettirdi bile diyebileceğim bir depreme yakalandık
Dış kapıyı açtık fırlamak uzere ki bitti deprem.EGE İZMİR de