- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #7.041
kim o?bdv de bir kizcagız var baya sıkıntılı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim o?bdv de bir kizcagız var baya sıkıntılı
Aynen.masallah bızde evlerdeyız
ce eeer ceeee dıyelım belkı gıderöyleymişş pöhhhhhh diye virüsü korkutup kaçıralımm biz de. maske yerine pöhhhh pöhhhh diye dolaşalım dışarda![]()
ben bebiş oldugu için zaten cıkamıyordum aımdı sadece ihtıyacAynen.
Ben bayağı evdeyim hatta, 15 günde bir markete çıkıyorum.
Demirbaş eşya gibi bir şey oldum, akşam yasakları başladı başlayalı hayatım bitti.
ankara çok soğuk bankamatiğe gitmem lazımdı 20 dakika arabadan kar buz temizledim dondummm valla.sileceklerin oraları da temizleyemedim sular aka aka yarı görerek görmeyerek gittimHoşgeldin film. Yün yorgana bürün iyicene![]()
Peluş sabahlık üzeri polar battaniye, tüylü kulaklarım, ufom ve köpekli panduflarımlayım.Hoşgeldin film. Yün yorgana bürün iyicene![]()
moralim çok bozuk kötüyum napicam basligikim o?
bem şimdi balkona cikiyorum son sigarami icmeye hakkinizi helal edin, gelmezsem uyeligimi kapattirinPeluş sabahlık üzeri polar battaniye, tüylü kulaklarım, ufom ve köpekli panduflarımlayım.
Anam bu nasıl soğuk ya, az önce mutfakta bir şeyler yapıyordum, ocağın 4 gözünü de tam gaz açtım ısınmak için.
Evin içi bile soğuk.
merkezi sistem de ev daha sıcak oluyor.dikmendeyken bizim ev ısınmıyordu ufo yakıyorduk bir de kartlı sistem çok pahalıııPeluş sabahlık üzeri polar battaniye, tüylü kulaklarım, ufom ve köpekli panduflarımlayım.
Anam bu nasıl soğuk ya, az önce mutfakta bir şeyler yapıyordum, ocağın 4 gözünü de tam gaz açtım ısınmak için.
Evin içi bile soğuk.
Bizlerin tuhaf ya, merkezi ama pay ölçerli.merkezi sistem de ev daha sıcak oluyor.dikmendeyken bizim ev ısınmıyordu ufo yakıyorduk bir de kartlı sistem çok pahalııı
Kardan adamları çalmaya başladı millet, seni de çalmasınlar balkonda donunca?bem şimdi balkona cikiyorum son sigarami icmeye hakkinizi helal edin, gelmezsem uyeligimi kapattirin![]()
anladım yeni bina da değilmiş yeni bina ilk sene çok soğuk oluyor çünkü.Bizlerin tuhaf ya, merkezi ama pay ölçerli.
İstediğin gibi ayarlıyorsun falan, kapalıyken bile biraz yanıyor zorunlu, adil kullanım mı ne.
Ama ev soğuk, bizim evi ilk taşındığımız sene böyle soğuk bilirim e bina yeniydi, her daire dolu değildi bir de şimdi.
Ev içi kac derece peki?Bizlerin tuhaf ya, merkezi ama pay ölçerli.
İstediğin gibi ayarlıyorsun falan, kapalıyken bile biraz yanıyor zorunlu, adil kullanım mı ne.
Ama ev soğuk, bizim evi ilk taşındığımız sene böyle soğuk bilirim e bina yeniydi, her daire dolu değildi bir de şimdi.
beni goturmeleri için vinc bir de toto lazim kimsede o masrafa girmek istemezKardan adamları çalmaya başladı millet, seni de çalmasınlar balkonda donunca?
Valla buz yahu, evin içi 20 derece ama fransız camlar tüm duvar, bir soğuk geliyor camlardan, ısınması mümkün değil ki hep bizim stabil 24 25 ti.anladım yeni bina da değilmiş yeni bina ilk sene çok soğuk oluyor çünkü.
Ben de biraz daha yersem kesin vinçle çıkarım artık evdenbeni goturmeleri için vinc bir de toto lazim kimsede o masrafa girmek istemez![]()
naylon cek camlaraValla buz yahu, evin içi 20 derece ama fransız camlar tüm duvar, bir soğuk geliyor camlardan, ısınması mümkün değil ki hep bizim stabil 24 25 ti.
yarından itibaren denizle rejime başlıyoruz haftada 2 kilo vereceğiz azimliyizzzz.Ben de biraz daha yersem kesin vinçle çıkarım artık evden
Şu 10 gündür boğazım durmuyor ya, iki öğüne çıktım günde![]()
gecekondu gibi olur ayolll.hem ben tanırım evini o zaman camı naylonlu kadın deşifre olurnaylon cek camlara![]()
O kadar naylona güç mü yeter, hangi birine çekeyimnaylon cek camlara![]()