- 8 Mart 2015
- 25.110
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.198
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.061
Pzt den itibaren ben de katılabilirim aranıza ama diyetle çözülmez benim durum, spor şart bana.yarından itibaren denizle rejime başlıyoruz haftada 2 kilo vereceğiz azimliyizzzz.
Silikonları yenileseydınız anlar mı eşin ya da sen tabi orasını bilemicem ama cok fark edıyor film.Valla buz yahu, evin içi 20 derece ama fransız camlar tüm duvar, bir soğuk geliyor camlardan, ısınması mümkün değil ki hep bizim stabil 24 25 ti.
Jakskksk yaaaagecekondu gibi olur ayolll.hem ben tanırım evini o zaman camı naylonlu kadın deşifre olur
kadıncagizin totosu donuyo bizim ki deşifre derdindegecekondu gibi olur ayolll.hem ben tanırım evini o zaman camı naylonlu kadın deşifre olur
Yaptı yaptı silikon çekti ama camların ısınması lazım.Silikonları yenileseydınız anlar mı eşin ya da sen tabi orasını bilemicem ama cok fark edıyor film.
camlarin arasina külotlu ince corap çek diyecegim oda pahaliO kadar naylona güç mü yeter, hangi birine çekeyim
o da bana benzer kadın bakınıyormuş ama dışarı çıkınca.karşılıklı araştırıyoruz yaniiikadıncagizin totosu donuyo bizim ki deşifre derdinde
emlakci gibi binalara baka bakami geziyosun napiyosun
arastirmayin anacim bir birinizi bi salın yao da bana benzer kadın bakınıyormuş ama dışarı çıkınca.karşılıklı araştırıyoruz yaniii
Sonda açtım petekleri zaten.camlarin arasina külotlu ince corap çek diyecegim oda pahali
gazı kökle ozaman ne duiyim
ne dıywtı ne spro kızlar yemeye devamPzt den itibaren ben de katılabilirim aranıza ama diyetle çözülmez benim durum, spor şart bana.
Ben havlu da koydum bir de odaların kapılarını kapalı tutun o da fark ettırıyor.Coxuklara uyku tulumu gıydır bır de tamamdır.Yaptı yaptı silikon çekti ama camların ısınması lazım.
E hava -10.
Evin her odasının bir duvarı komple cam, dolayısıyla illa ısı düşüşü oluyor.
Aha bu ceycey olmasa görsel atardım da atamıyorum
kaç kilosun da bu akılı veriyorsun?.çabbuk boy kilo bilgisi verrr çabbukkkkne dıywtı ne spro kızlar yemeye devam
sen hastami olacaksin acaba yaSonda açtım petekleri zaten.
Battaniyeyle peteğin önünde oturuyorum
1.70 53 kiloyum 1cocuk annesıyımkaç kilosun da bu akılı veriyorsun?.çabbuk boy kilo bilgisi verrr çabbukkkk
Geçer inş birkaç güne bu aşırı soğuklar.Ben havlu da koydum bir de odaların kapılarını kapalı tutun o da fark ettırıyor.Coxuklara uyku tulumu gıydır bır de tamamdır.
yürüüü git gözüm görmesinn seniiiii1.70 53 kiloyum 1cocuk annesıyım
E yersin tabii bacım sen, bizim yerimize de ye.1.70 53 kiloyum 1cocuk annesıyım
sado mazocu geldi yine tombul seviyo ellamne dıywtı ne spro kızlar yemeye devam
Yok yahu akşam böyle değildi, 10 dan sonra soğumaya başladı ve zirve yaptı.sen hastami olacaksin acaba ya
nutellayi ekmekle ye geberdirim1.70 53 kiloyum 1cocuk annesıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?